Groupon

 klantenservice

Over Groupon

Groupon is een Amerikaanse internationaal opererende marketingonderneming en is een wereldwijde leider in lokale handel. Groupon is dus van oorsprong Amerikaans en werd in 2008 opgericht. Het bedrijf is er op gericht om kleine ondernemingen in contact te brengen met lokale klanten. De website van Groupon is feitelijk een tussenpersoon tussen een klant en een bedrijf. Groupon biedt kleine ondernemingen en handelaren een pakket van producten en diensten aan om meer klanten te trekken en hun activiteiten effectiever uit te voeren. Het idee is dat Groupon aanbiedingen doet aan consumenten op het gebied van eten, zien, doen en kopen. Dit doet Groupon in 48 landen, en dit doen ze door schaalvoordelen. Een bedrijf kan een lage prijs voor een product vragen vanwege de groepsaankoop: als er genoeg mensen op de aanbieding ingaan gaat de verkoop door, als er te weinig zijn dan niet. Op die manier is het mogelijk dat dankzij Groupon plaatselijke deals aan kan bieden op het gebied van winkelen in een stad, maar ook goedkope vakanties en andere zaken als electronica en mode.  Hieronder wordt verteld hoe de Groupon klantenservice in zijn werk gaat en op welke manieren u in contact kunt komen met Groupon.

Groupon klantenservice

Groupon hecht veel waarde aan de klanttevredenheid en zodoende ook aan de klantenservice. De Groupon klantenservice is makkelijk online te bereiken via de welbekende website. Als u op de website van Groupon naar de klantenservice pagina gaat, dan krijgt u de keuze om aan te geven waarover u vraag gaat. Als u een vraag aan de Groupon klantenservice heeft over een bestelling, dan moet u inloggen met uw Groupon-account of Facebook-account. Ook voor algemene vragen is dit het geval. Maar het is natuurlijk goed mogelijk dat u nog geen klant bent bij Groupon en dus geen Groupon-account heeft. De online Groupon klantenservice biedt dan twee mogelijkheden, u kunt kijken of u vraag terug te vinden is onder het kopje Veelgestelde vragen, of u vult de zogeheten Hulp-wizard in. Met de Hulp-wizard kan de Groupon klantenservice u op een gerichte en juiste manier helpen doordat u aangeeft waarop uw vraag betrekking heeft en op basis daarvan kunt op verschillende manieren met Groupon in contact komen.

Contact opnemen met Groupon? KlantenserviceSpot helpt u graag!

Zoals gezegd biedt Groupon dus een uitgebreide online klantenservice. Het kan ook zijn dat u een afspraak wilt maken en Groupon wilt bezoeken, of dat u post wilt sturen. Het adres van Groupon in Nederland is Prins Bernhardplein 200, 1097 JB Amsterdam. Als consument wordt u wel voornamelijk doorverwezen naar de online Hulp-wizard, waarmee u zoals gezegd op een deskundige manier antwoord kunt krijgen op uw vraag. Voor partners/ondernemers, de media en sollicitaties gelden andere e-mailadressen en telefoonnummers, welke precies terug te vinden zijn op de contactpagina van de website van Groupon. Groupon is ook te vinden op Facebook en Twitter.

Bij Groupon vind u regelmatig leuke acties met goede kortingen. De naam Groupon is een samentrekking van “group” en “coupon”. Het idee hierachter is dat u als klant een product of dienst kunt afnemen tegen een goedkopere prijs. Dit is mogelijk omdat het bedrijf waar u het product of de dienst afneemt, meerdere coupons aanbiedt en op deze manier dus groepskorting kan geven. Heeft u ook een coupon van Groupon gekocht, maar wilt u graag contact met Groupon opnemen omdat u bijvoorbeeld een vraag heeft? Dan zit u bij KlantenserviceSpot op de juiste plek, want hier vind u informatie over hoe u de Groupon klantenservice kunt bereiken.

Zelf probleem oplossen bij Groupon

Wist u dat u in sommige gevallen ook gewoon zelf een Groupon storing kunt oplossen? Op de website van Groupon staat namelijk ook al veel informatie en een aparte pagina met veel gestelde vragen. U bent namelijk vast en zeker niet de enige die soms tegen problemen bij Groupon aanloopt. Dus als u bijvoorbeeld algemene vragen heeft over hoe u een coupon moet verzilveren of over de voorwaarden en de geldigheid ervan dan is de kans groot dat u het antwoord zelf kunt vinden door op de website te kijken. De Groupon site is overzichtelijk weergegeven en u kunt de juiste categorie of vraag aanklikken om te kijken of daar uw vraag en antwoord bij staat.

Toch Groupon spreken? Met Groupon opnemen doet u zo!

Niet tevreden met de antwoorden die op de Groupon site staan of ervaart u een Groupon storing? Dan kunt u de Groupon klantenservice bereiken door online in te loggen op de website. Vervolgens kunt u gebruikmaken van de Hulp Wizard. Deze helpt u op een gerichte manier antwoord te vinden op uw vraag. Er is momenteel geen Groupon telefoonnummer die u kunt bellen, maar de online klantenservice biedt vaak al voldoende hulp. Komt u er toch niet zelf uit, dan kan KlantenserviceSpot u er misschien bij helpen. KlantenserviceSpot heeft zichzelf inmiddels wel bewezen als een topwebsite die men vaak raadpleegt. Ook als u bij andere bedrijven contact wilt opnemen met de klantenservice, zoals de Otto klantenservice of Beko klantenservice, kunt u bij KlantenserviceSpot de juiste informatie vinden!

Contact met Groupon

Openingstijden Groupon klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -19:00
Dinsdag
08:00 -19:00
Woensdag
08:00 -19:00
Donderdag
08:00 -19:00
Vrijdag
08:00 -19:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Groupon klantenservice

Contact met GrouponNummer
Algemeen020 808 5550

Overige contactmogelijkheden Groupon klantenservice

Groupon opzeggen

Groupon direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/groupon.

Groupon ervaringen

10 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Groupon? Laat ons je ervaring met Groupon weten!
Beoordeel Groupon

Adres Groupon klantenservice

Prins Bernhardplein 200
Amsterdam
Rapportcijfer Groupon klantenservice: 6.6

Rapportcijfer is gebaseerd op 10 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Groupon klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Groupon klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Groupon Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Groupon klantenservice?

10 reviews over “Groupon”

 1. Rapportcijfer: 2

  Wat een pruts bedrijf niet bereikbaar.
  Na mailen vragen of je tevreden bent over de oplossing , als je dan meld dat er NIETS is opgelost niet meer reageren.
  Nu maar aangifte bij de politie gedaan .

 2. Rapportcijfer: 2

  Totaal onbereikbaar!!! Alle telefoonnr.geen gehoor!

  Wel bedrag van rekening maar voor de rest geen vervolg.

 3. Rapportcijfer: 8

  Ik probeer al een tijd contact met jullie op te nemen om twee bestellingen die ik niet heb binnen gekregen maar kom maar nergens jullie telefoonnummer tegen of e-mailadres dan maar zo graag contact opnemen

 4. Rapportcijfer: 8

  Goedemiddag. Wanneer wordt mijn betaalde order met bestel nummer: 40060 geleverd.
  het gaat om Microsoft Office.

 5. Rapportcijfer: 10

  Willen jullie mijn vorige bericht verwijderen?
  Ik dacht dat dit een e-mailadres was…. STOM i know.

  Hoe dan ook ik heb net via messenger een bericht naar Groupon verzonden en de medewerker die mijn bericht opgepakt heeft heeft me meer dan goed geholpen. Hij of zij heeft meteen gereageerd en ik kan weer verder. Ondanks het regent wil ik deze medewerker toch in het zonnetje zetten. Bedankt en een fijne dag allen.

 6. Rapportcijfer: 8

  Ik heb vorig jaar een aantal Groupons gekocht voor de praktijk Zohar Zeg. Kunt u mij vertellen of deze Groupons nog geldig zijn en of ik deze Groupons kan annuleren voor eventuele credits zodat ik ze een ander keer kan verzilveren. ik heb de Groupons op 15 juli 2020 gekocht en mijn e-mailadres is: hafidaelghoul’@hotmail.com. Ik hoop snel wat van u te kunnen horen.

 7. Rapportcijfer: 2

  Wat een slechte zaak, TOTAAL niet bereikbaar

 8. Rapportcijfer: 8

  In het geheel niet bereikbaar!!!!!!

  ZEER SLECHT!!!!

 9. Rapportcijfer: 10

  keurig te woord gestaan, hoop de restitutie snel te mogen ontvangen

  Mvg Marjo Laamers