Booking.com

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Booking.com klantenservice

De website booking.com is in 1996 opgericht door Priceline. De website is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een leuke vakantiebestemming en een leuk hotel, appartement, hostels, aparthostels, en pensions. U kunt voor vrijwel al uw boekingen terecht bij booking.com. De website werkt als volgt. Indien u op de homepage van booking.com bent kunt u meteen kiezen voor een stad, land, regio, wijk, of zelfs een specifiek hotel. Dit kunt u allemaal invullen in het gele kader aan de linkerkant van de homepage. Rechts daarvan ziet u een aantal suggesties, acties en exclusieve deals. Indien u verder naar benden scrolt ziet u ook een aantal bestemming dat u wellicht kan interesseren voor een boeking. De website is dus zowel bedoeld voor mensen die al weten waar ze heen willen, als mensen die nog op zoek zijn naar een leuke bestemming.

Andere opties van de website booking.com

Bovenin de menubalk vindt u ook een aantal andere categorieën zoals ‘strand’ ‘stedentripp’ ‘natuur’ ‘familievriendelijk’ en ‘geschiedenis’. Daarnaast is het ook mogelijk om een account aan te maken op booking.com waarin u al uw gegevens invult. Op deze manier is het makkelijk terugzoeken naar al uw gemaakte boekingen en zoekopdrachten. U kunt daarbij ook een eigen lijst samenstellen met ideeën voor uw boeking. booking.com klantenservice heeft tegenwoordig ook een app welke beschikbaar is voor alle smartphones.

Klantenservice

Indien u vragen heeft over alles wat met booking.com te maken heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met klantenservice booking.com. Er zijn verschillende dingen die via de website geregeld kunnen worden zoals data wijzigen of gastwijzigingen doorgeven. Via de website kunt u bijvoorbeeld ook vragen om een late uit-check of een extra bed. Maar uiteraard begrijpt booking.com dat niet alle vragen via de website beantwoord kunnen worden. Daarom heeft booking.com een klantenservice die ook telefonisch bereikbaar is. Indien u in Nederland bent kunt u via het volgende nummer contact opnemen met klantenservice booking.com: 070 770 3884. Dit is een lokaaltelefoonnummer waardoor u dus ook alleen maar het lokale tarief betaalt. Daarnaast is het ook mogelijk om de klantenservice booking.com telefonisch te bereiken in het buitenland op +31 70 770 3884. U kunt op ieder moment van de dag contact met de klantenservice booking.com opnemen waardoor booking.com dus vierentwintig uur per dag voor u klaarstaat. Het fijne aan de klantenservice van booking.com is dat alle medewerkers van de klantenservice goed Nederlands spreken waardoor u niet in het Engels hoeft te communiceren.

Contact met Booking.com

Openingstijden Booking.com klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Booking.com klantenservice

Contact met Booking.comNummer
Algemeen070 - 770 38 84

Overige contactmogelijkheden Booking.com klantenservice

Booking.com beoordelen

Hoe zou jij Booking.com beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Booking.com opzeggen

Booking.com direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/booking.com.

Booking.com ervaringen

42 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Booking.com? Laat ons je ervaring met Booking.com weten!
Beoordeel Booking.com

Adres Booking.com klantenservice

Herengracht 597
Amsterdam

42 reviews over “Booking.com”

  1. Slecht (zowel service, als Engels)

    Zeer slecht! Niemand kan je helpen zonder je eerst 2-3 minuten on hold te plaatsen. Standaard antwoord is dat ze je niet kunnen helpen, het doorgeven aan een ander team, die dan bij je terug komt… Niet dus! Gaat al 4 maanden zo!

  2. weet iemand een nummer waar ik de boeking.com kan bereiken heb verschillende nummers geprobeert maar nergens contackt mee te krijgen en ja gewoon nummer alles in engels

Laat ons je ervaring met de Booking.com klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Booking.com klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie