Belasting telefoon nummer

 klantenservice

Vind het juiste Belasting telefoon nummer dankzij Klantenservicespot.nl

Zoekt u het Belasting telefoon nummer om contact op te nemen met de Belastingdienst? Als u in Nederland woont of werkt, krijgt u te maken met de Belastingdienst. Het invullen van de belastingaangifte, zaken rondom het betalen en het terugvragen van belastinggeld levert doorgaans veel vragen op. Daarom is het handig om het telefoonnummer van de Belasting telefoon bij de hand te hebben, zodat u meteen uw vragen aan een medewerker van de fiscus kunt stellen. De Belastingdienst heeft voor vragen over de belastingen de Belastingtelefoon opgericht. Klantenservicespot.nl zet meteen het juiste Belasting telefoon nummer voor u op een rij, zodat u binnen een handomdraai een expert van de Belastingdienst aan de telefoon heeft. Wij bieden contactgegevens aan van verscheidene bedrijven en instanties in Nederland, zoals het hoofdkantoor KPN-telefoonnummer, UWV-contact informatie en de Hema klantenservice.

Wat is het Belasting telefoon nummer?

U kunt de Belasting telefoon bellen op het Belasting telefoon nummer 0800-0543. Het nummer van de Belasting telefoon is speciaal eenvoudig gehouden, zodat u het gemakkelijk kunt onthouden. Het telefoonnummer is van maandag tot en met donderdag van acht uur ´s ochtends tot en met acht uur ´s avonds bereikbaar. Op vrijdag is het Belasting telefoon nummer geopend van acht uur in de ochtend tot vijf uur in de middag. Het Belasting telefoon contact is gratis en kunt u bellen als u vragen, opmerkingen of klachten heeft voor iedere soort belasting.

Informatie, geen advies via het Belasting telefoon nummer

Wanneer u de Belasting telefoon via het nummer belt, kunt u hier uitsluitend vragen stellen over de belasting. De medewerkers van de Belastingdienst zijn niet bevoegd om u van persoonlijke fiscaal advies te voorzien. Daarnaast mogen de medewerkers over het algemeen uw persoonlijke gegevens niet aanpassen. Wél zijn ze in staat vragen over uw persoonlijke situatie en de opties die hierbij aanwezig zijn toe te lichten. Voor daadwerkelijk persoonlijk advies op fiscaal gebied kunt u beter op zoek gaan naar een belastingadviseur.

Houd uw BSN nummer bij de hand bij Belasting telefoon nummer

Aangezien criminelen steeds gewiekster worden als het gaat om het ontrafelen van persoonlijke gegevens, neemt de Belasting telefoon bij het bellen bepaalde maatregelen om uw informatie te beschermen. Zo heeft u uw Burgerservicenummer (BSN), vroeger sofinummer genoemd, nodig voor persoonlijke informatie als particulier. Dit nummer dient u ofwel in het keuzemenu, ofwel tijdens het telefoongesprek met de medewerker van de Belastingdienst ter controle op te geven. Ook kan het zijn dat de medewerker een aantal controle vragen stelt over uw persoonlijke gegevens.

Overig contact naast Belasting telefoon nummer

Voordat u van plan bent om de Belasting telefoon te bellen, raden we aan om eerst op de website van Belastingdienst te kijken. Hier vindt u allereerst een pagina met veelgestelde vragen. Met de aparte help-pagina op de website kunt u ook uw vragen gemakkelijk beantwoorden. Op de website van de fiscus staat naast informatie over de Nederlandse belastingdienst, ook gegevens van de Douane. U downloadt gemakkelijk het gewenste aangifteprogramma, formulier of brochure om vervolgens in te vullen en op te sturen. Daarnaast beantwoordt het webcare team uw vragen op Twitter onder @Belastingdienst. De kantoren van de Belastingdienst zijn enkel op afspraak te bezoeken. Als uw vragen bijvoorbeeld niet via het Belasting telefoon nummer te beantwoorden zijn, maakt de medewerker een afspraak voor u op het dichtstbijzijnde belastingkantoor.

Contact met Belasting telefoon nummer

Openingstijden Belasting telefoon nummer klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Belasting telefoon nummer klantenservice

Contact met Belasting telefoon nummerNummer
Algemeen0800 - 05 43

Overige contactmogelijkheden Belasting telefoon nummer klantenservice

Belasting telefoon nummer opzeggen

Belasting telefoon nummer direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/belasting telefoon nummer.

Belasting telefoon nummer ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Belasting telefoon nummer? Laat ons je ervaring met Belasting telefoon nummer weten!
Beoordeel Belasting telefoon nummer

Adres Belasting telefoon nummer klantenservice

Prinses Beatrixlaan 512
Den Haag

Laat ons je ervaring met de Belasting telefoon nummer klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Belasting telefoon nummer klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Belasting telefoon nummer Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Belasting telefoon nummer klantenservice?