DUO

Over DUO

De Dienst Uitvoering Onderijs is de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs. DUO informeert en financiert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Daarnaast organiseert DUO examens.
DUO is verantwoordelijk voor enkele hoofdtaken, waaronder het bekostigen van onderwijsinstellingen, het verstrekken van studiefinanciering, het innen van lesgelden en studieschulden en het erkennen van diploma’s.

Ook organiseert DUO school-, staats- en inburgeringsexamens en verzorgt de organisatie het proces van aanmelding, selectie en plaatsing van het hogere onderwijs.

Het verzamelen en beheren van onderwijsgegevens, het verrijken van onderwijsgegevens tot informatieproducten en het fungeren als Nationaal Europass Centrum Nederland behoort ook tot het takenpakket van de organisatie.

DUO hecht veel waarden aan enkele kernpunten. De organisatie wil betrouwbaar, klantgericht, toekomstgericht en verbindend zijn en deze kernwaarden naar behoren uitdragen.

Op de website van DUO is veel informatie te vinden. De website is verdeeld in particuliere en zakelijke informatie.

Contactgegevens

Voor vragen over studiefinanciering, het studentenreisproduct, de loting of het terugbetalen van een studieschuld neemt u contact op via de telefoon of e-mail. Wanneer u namens iemand anders contact op wilt vragen heeft u een machtiging nodig.

De DUO Infolijn is elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op 050-5997755. Houd uw burgerservicenummer bij de hand wanneer u belt.

U kunt ook mailen of een vraag stellen via het contactformulier op de website van DUO. Op de website van DUO kunt u zien wat u precies moet doen bij het onderwerp waarover u een vraag heeft.
Bij de meeste servicekantoren van DUO kunt u alleen op afspraak terecht. U kunt alleen online een afspraak maken via de website van DUO.

Wanneer u een klacht heeft, neemt u telefonisch contact met DUO op via 050-5997755. Als u probleem of klacht na dit gesprek niet is opgelost, vult u het digitale klachtenformulier op de website in. Uw klacht kunt u ook schriftelijk versturen naar: Klachtenfunctionaris DUO, Antwoordnummer 392, 9700 VB Groningen.

Openingstijden DUO klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
DUO

Telefoonnummer DUO klantenservice

Telefoonnummer
050 - 599 77 55
Belkosten
lokaal tarief

Adres DUO klantenservice

Kempkensberg 12
Groningen

E-mailadres DUO klantenservice

E-mailadres
onbekend

DUO opzeggen

DUO direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/duo.

DUO ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie