Aldi klantenservice

De Aldi klantenservice bereiken via KlantenserviceSpot.nl

 

Wilt u meer weten over een bepaalde aanbieding bij de Aldi of vraagt u zich af wat de openingstijden van het filiaal bij u in de buurt zijn? Dankzij KlantenserviceSpot.nl vindt u de contactgegevens van de Aldi klantenservice binnen een handomdraai. Ondernemingen zetten (onbewust) contact informatie als telefoonnummers en e-mailadressen ingewikkeld op hun website neer, waardoor het voor consumenten moeilijk is om de gewenste gegevens te vinden. KlantenserviceSpot plaatst de contact informatie in een handig overzicht, wat u veel tijd en moeite bespaart. Van de Yellow Brick klantenservice tot de BCC klantenservice, van de Beko klantenservice tot de Vriendenloterij contact informatie. Bekijk meteen wat de Aldi klantenservice contactgegevens zijn via onze website.

 

Aldi klantenservice bellen; een van Duitsland´s grootste supermarktketens

 

Aldi werd in 1913 opgestart door de vader van de twee huidige oprichters, Karl en Theo Albrecht. De naam Aldi is een samenvoeging van Albrecht Discount. De moeder van de Albrecht zoons startte in 1914 de eerste supermarkt. Deze winkel vormde de basis voor de succesvolle supermarktketen. Sinds de overname van de zoons in 1945 is het aantal filialen enorm uitgebreid. Zo is Aldi in negen Europese landen actief, en heeft de supermarktketen in Nederland maar liefst 500 winkels. Binnen het enorme succes van de keten is een goed bereikbare Aldi klantenservice onmisbaar.

 

Veelgestelde vragen voor Aldi contact

 

Voordat u van plan bent om de Aldi klantenservice te bellen, is het aantrekkelijk om allereerst de veelgestelde vragen op de website van Aldi te onderzoeken. Binnen verschillende categorieën, zoals ´Winkels en openingstijden´, ´onze Aldi aanbiedingen´ en ´het assortiment´ vindt u veelvoorkomende vragen en antwoorden terug. Ook leest u hier hoe u artikelen kunt retourneren, hoe de Aldi app werkt en hoe Aldi duurzaamheid toepast binnen de supermarktketen. Verder vindt u een handig overzicht van de winkels bij u in de buurt met de daarbij behorende openingstijden.

 

Overige opties om met Aldi contact op te nemen

 

Staat uw vraag niet vermeld bij de veelgestelde vragen? Aldi bellen via een Aldi telefoonnummer is helaas geen optie; de supermarktketen biedt hiervoor geen mogelijkheden. Wél kunt u uw vragen echter stellen aan de Aldi klantenservice via sociale media, zoals Facebook en Instagram. Binnen vier uur ontvangt u een reactie van het webcare team onder de naam @Aldi.Nederland. De Aldi klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Ook kunt u met Aldi contact opnemen via het online contactformulier op de website. U geeft hierbij het onderwerp aan waarover het gaat, een gedetailleerde omschrijving en uw contactgegevens. De openingstijden van de Aldi klantenservice zijn hierbij van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Binnen vijf werkdagen ontvangt u een reactie op uw vraag.