De Gelderlander contact

Alle gegevens van De Gelderlander klantenservice

Bent u abonnee van De Gelderlander, bent u van plan om een abonnement te nemen of wilt u uw krantabonnement beëindigen? Dan is het altijd handig om de contactgegevens van De Gelderlander klantenservice paraat te hebben. KlantenserviceSpot heeft alle relevante gegevens van De Gelderlander klantenservice alvast voor u verzameld op één plek, zodat u makkelijk kunt opzoeken wat De Gelderlander telefoonnummer is als u bijvoorbeeld een storing bij De Gelderlander wilt doorgeven. Soms kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u niet kunt inloggen op de website en geen nieuwsartikelen kunt lezen. Dit soort problemen kunt u dus snel verhelpen door met De Gelderlander te bellen.

De Gelderlander contact opnemen

U kunt met De Gelderlander contact opnemen via telefoonnummer 088 – 0561505. Dit nummer kunt u van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur – 21:00 uur en in het weekend alleen op zaterdag van 09:00 uur – 13:00 uur bellen. Voor dit nummer betaalt u de normale tariefkosten voor het gebruik van uw vaste of mobiele telefoon. Wilt u niet betalen voor het telefoongesprek, dan kunt u op de website ook een terugbelverzoek indienen. U vult op de website van De Gelderlander uw telefoonnummer in en dan belt de klantenservice (uiteraard gratis) u terug.

Abonnee op een andere krant dan De Gelderlander?

Heeft u een abonnement op een andere krant en wilt u dus weten hoe u de klantenservice van andere kranten contacteert? Ook dan zit u bij KlantenserviceSpot uiteraard op de goede plek! In de database vind u namelijk de actuele contactgegevens van alle andere kranten, dus kunt u bij KlantenserviceSpot altijd opzoeken naar welk telefoonnummer u moet bellen. Naast klantenservices van kranten vind u hier ook klantenservice informatie van andere bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een storing bij uw provider, dan zoekt u hier hoe u aan Robin Mobile contact, Ziggo zakelijk contact of KPN zakelijk contact komt. Storing ABN AMRO internet bankieren of een vraag over uw bankrekening? Ook dan kan KlantenserviceSpot u helpen aan een antwoord door ABN AMRO zakelijk contact gegevens voor u op een rijtje te zetten.