Oxxio

Over Oxxio

Oxxio is een energiebedrijf dat groene stroom en gas levert. Tot 2005 bestond Oxxio uit drie verschillende merken: Energiebedrijf.com, Durion en Evolto. Daarna werd Oxxio door Eneco overgenomen, maar opereert als organisatie volledig onafhankelijk binnen Eneco. Oxxio maakt gebruik van de schoonste gasgestookte centrale van Nederland en koopt daarnaast groene energie in. Oxxio helpt de klanten om op een makkelijke en vernieuwende manier grip te krijgen op hun energiezaken en onderscheidt zichzelf zo van andere energieleveranciers. Sinds de oprichting is Oxxio heel snel gegroeid en het bedrijf moest dus ook met de klanten meegroeien. Onderhand heeft Oxxio flink in dienstverlening geïnvesteerd door extra controles in te bouwen en nieuwe klantenservice-specialisten aan te nemen. Om deze tevredenheid op een hoog niveau te houden, wordt de Oxxio klantenservice continue getoetst.

 

Veelgestelde vragen

Voordat u contact met de Oxxio klantenservice opneemt, kunt u met uw vragen terecht bij de veelgestelde vragen pagina op de website. Zo kunt u hier antwoorden vinden die in relatie staan tot het voorschotbedrag of hoe lang het duurt voordat u uw tablet of notebook in huis heeft. Daarnaast kunt u hier de contactgegevens van Oxxio vinden en wordt hier uitgelegd of Oxxio uw opzegvergoeding van uw vorige energieleverancier eventueel kan vergoeden. Ook voor vragen rondom uw aanmelding of het gebruik van Mijn Oxxio, waarmee u uw energiezaken direct zelf kan regelen, kunt u hier terecht. U kunt uw vraag in typen in de zoekbalk, maar u kunt ook op onderwerp of categorie zoeken, zoals meterstanden, voorschotbedragen, jaarrekeningen en verhuizen. Ook als u de Oxxio app niet helemaal begrijpt zult u hier hoogstwaarschijnlijk uw antwoorden vinden.

Telefonisch contact Oxxio

In het geval dat uw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen staat, kunt u ook bellen met het telefoonnummer van Oxxio. Deze is te bereiken via 0900 – 55 66 77 en kost 55 cent per gesprek exclusief uw normale belkosten. Dit nummer is bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur. Na 19.00 uur kunt u op de website via het contactformulier uw vraag stellen door in te loggen met Mijn Oxxio en vervolgens uw vraag te stellen. Via het formulier wordt er binnen drie werkdagen contact met u opgenomen via e-mail of telefoon. Voor zakelijke vragen kunt u wederom van 08.30 tot 19.00 uur gebruik maken van het telefoonnummer 0800 32 33 745.

Facebook en Twitter

Tenslotte is het mogelijk om de Oxxio klantenservice te bereiken via social media. Zo is Oxxio te vinden op Facebook, maar kunt u ook uw vraag direct op Twitter stellen via @Oxxio, waar direct gehoor wordt gegeven aan uw vraag.

Openingstijden Oxxio klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Oxxio

Telefoonnummer Oxxio klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 55 66 777
Belkosten
€ 0,55 per gesprek (+ belkosten)

Adres Oxxio klantenservice

Marathon 5
Hilversum

E-mailadres Oxxio klantenservice

E-mailadres
onbekend

Oxxio opzeggen

Oxxio direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/oxxio.

Oxxio ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie