Joulz

 klantenservice

<h2>Over Joulz</h2>

Joulz is onderdeel van Eneco Groep. De Eneco Groep bestaat uit de drie kernbedrijven Joulz, Eneco en Stedin. Sinds 2009 draagt het bedrijf de naam Joulz, deze naam is afgeleid van Joule, de eenheid van energie. Joulz ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt elektriciteitsnetten en elektriciteitsstations. Joulz biedt een totaalpakket aan producten en diensten aan op het gebied van en in de aangrenzende gebieden van complexe midden- en hoogspanning. Door de jarenlange ervaring kent het bedrijf grote delen van het Nederlandse elektriciteitsnet op hun duimpje. Medewerkers van Joulz hebben deze namelijk aangelegd en al jarenlang onderhouden. Vanuit deze historie heeft het bedrijf specialistische en hoogwaardige kennis van zowel bestaande als nieuwe energiesystemen, van ontwerp en engineering, van automatisering van netten, verbindingen en stations én van beheer en onderhoud van deze complexe netten. Hiermee is het bedrijf specialist op het gebied van het verduurzamen van elektriciteitsnetten en elektriciteitsstations. Het hoofdkantoor van Joulz staat in Rotterdam.

<h2>Diensten</h2>

De energiewereld wordt complexer en transformeert razendsnel, deze energietransitie vraagt om een nieuwe dienstverlening. De missie van Joulz is het bedenken van technisch vooruitstrevende oplossingen voor een betrouwbare, betaalbare en toekomstbestendige energievoorziening. De 550 medewerkers van Joulz zetten zich daar 24 uur per dag voor in. De integrale benadering van Joulz biedt een compleet dienstenpakket aan waarbij samen wordt gebouwd aan de toekomstbestendige energievoorzieningen. Diensten die Joulz onder andere aanbiedt zijn: Integraal projectmanagement, design en construct projecten, meetdiensten, consultancy, detail engineering, tracés en grondzaken, beheer en onderhoud hoogspanningsinstallaties, stations automatisering en ICT-netwerken. Op de website vindt u een uitgebreider overzicht van alle diensten en services die worden aangeboden.

<h2>Contact</h2>

De klantenservice van Joulz is te bereiken via het telefoonnummer 088 895 8200 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt dit telefoonnummer bellen als u algemene vragen heeft over Joulz. Als u algemene vragen heeft kunt u ook contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u uw vragen ook mailen naar het e-mailadres FM_Joulz_ES@joulz.nl. Als u vragen heeft over uw factuur kunt u contact opnemen met de afdeling crediteuren via het e-mailadres accounts_payable@joulz.nl of het telefoonnummer  088 – 895 4504. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Het bezoekadres van Joulz is Zalmstraat 7a, 3016 DS in Rotterdam. Naast mailen, bellen of het contactformulier kunt u natuurlijk ook schriftelijk contact opnemen. U kunt uw brief richten aan Joulz Energy Solutions B.V., Postbus 19230, 3001 BE Rotterdam.

Contact met Joulz

Openingstijden Joulz klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Joulz klantenservice

Contact met JoulzNummer
Algemeen088 - 895 68 59

Overige contactmogelijkheden Joulz klantenservice

Joulz opzeggen

Joulz direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/joulz.

Joulz ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Joulz? Laat ons je ervaring met Joulz weten!
Beoordeel Joulz

Adres Joulz klantenservice

Zalmstraat 7a
Rotterdam
Rapportcijfer Joulz klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Joulz klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Joulz klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Joulz Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Joulz klantenservice?

1 reviews over “Joulz”

  1. Rapportcijfer: 4

    laadpaal werkt niet, vier keer gebeld voor reparatie geen reactie van deze firma