Eneco

 klantenservice

Over Eneco

Eneco Holding N.V. is een Nederlandse energieonderneming die actief is in Nederland, Engeland, Duitsland Frankrijk en Belgie. Het hoofdkantoor van de Eneco Groep bevindt zich in Rotterdam.A l meer dan 100 jaar zorgt Eneco voor de energie van de klanten en ze streven ernaar om te zorgen dat energie ook in de toekomst betaalbaar en beschikbaar blijft voor iedereen. Duurzame energie is wat hen betreft de enige optie. Eneco is dus ook een grote bron van groene energie in Nederland. Mede door deze doelstellingen hoort een goede klantenservice bij het imago van Eneco en daar voldoen ze dan ook aan.

Veelgestelde vragen

Voordat u als klant contact op neemt met de Eneco klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de veelgestelde vragen. Vragen die hier naar voren komen zijn vragen over welke facturen u heeft open staan, wat u kan verwachten als u net klant geworden bent van Eneco, of hoe u uw eigen jaarafrekening kan downloaden. Ook vragen over uw meterstanden of hoe Eneco het termijnbedrag berekent komen hier naar voren, net als vragen over groene energie. Bij de categorie stel uw vraag vindt u de virtuele gids Emma, aan wie u uw vraag kunt stellen. Zij zoekt vervolgens door het bestand naar uw vraag en geeft u het gewenste antwoord. In het geval dat u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de Eneco klantenservice.

Contact

U kunt met de Eneco klantenservice contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Vergeet niet uw e-mailadres en telefoonnummer op te geven zodat Eneco u zo spoedig mogelijk een antwoord kan geven!

Eneco Klantenservice

Indien u dit niet snel genoeg gaat, kunt u ook het telefoonnummer van de Eneco klantenservice bellen om direct contact met een medewerker te hebben. U kunt bellen naar 0900 – 0201. Dit nummer kost 45 eurocent per gesprek en is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. U kunt ook bellen naar het algemene telefoonnummer +31 088 895 1111. Hier worden echter geen klant- of mediavragen behandeld, dus let daar goed op! Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het webcare team dat voor u klaar staat. U kunt Eneco vinden op Twitter en Facebook onder @Eneco voor uw klantvragen of klachten. U kunt ook @Eneconieuws volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de laatste persberichten omtrent Eneco. Ook kunt u op LinkedIn het bedrijfsprofiel van Eneco vinden.

Contact opnemen voor storing bij Eneco

Een storing bij Eneco ontstaat nooit op een ideaal ogenblik. U was net van plan te gaan koken, bekijkt uw favoriete televisieprogramma of wilt uw huis verwarmen tijdens een frisse avond. Voordat u het telefoonnummer van Eneco belt, is het raadzaam om eerst de website van Eneco voor een storing te bezoeken. Op de website geeft Eneco namelijk aan waar op dit moment storingen of werkzaamheden aan het netwerk plaatsvinden. Ook geeft de website u tips bij een storing van Eneco. Hebben de buren bijvoorbeeld wel stroom en/of gas? Heeft u de zekeringen en aardlekschakelaar in uw woning gecontroleerd? Als u alle adviezen heeft uitgevoerd, maar u nog steeds geen stroom heeft, neemt u contact op via het telefoonnummer van Eneco op 0800-9009. Dit Eneco telefoonnummer is gratis.

Met Eneco contact voor storing met gaslucht

Is er een Eneco storing met het gas en ruikt u een gaslucht? Dan is er mogelijk een gevaarlijke situatie in uw huis met een gaslek. In dat geval draait u de hoofdkraan van de gasleiding dicht, opent u alle ramen en deuren, maakt u geen open vuur en belt u direct het Nationaal Storingsnummer 0800-9009. De storingsdienst ondersteunt u vervolgens om het probleem te verhelpen.

Vraag voor Eneco contact zakelijk

Heeft u als ondernemer een vraag over uw energiecontract met Eneco? Neem dan contact op met het Eneco telefoonnummer 010-8906988 of stel uw vragen via de online chat op de website voor Eneco contact zakelijk. Wilt u een klacht indienen, dan gebruikt u het online contactformulier op de website of schrijft u een brief naar Eneco MKB, Postbus 1014, 3000 BA Rotterdam. Vermeld duidelijk uw klantgegevens en klantnummer zodat de Eneco klantenservice uw klacht of opmerking meteen kan behandelen. KlantenserviceSpot.nl helpt u met het vinden van de juiste contactgegevens, van de NS klantenservice tot de Schiphol klantenservice, van IZZ VGZ contact tot Evides contact.

Contact met Eneco

Openingstijden Eneco klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -18:00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Eneco klantenservice

Contact met EnecoNummer
Algemeen0900 0201

Overige contactmogelijkheden Eneco klantenservice

Eneco opzeggen

Eneco direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/eneco.

Eneco ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Eneco? Laat ons je ervaring met Eneco weten!
Beoordeel Eneco

Adres Eneco klantenservice

Marten Meesweg 5
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Eneco klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Eneco klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Eneco Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Eneco klantenservice?