WoonEnergie

 klantenservice

Over WoonEnergie

WoonEnergie is een energieleverancier in Nederland. Het is de enige energieleverancier die er speciaal is voor de huurders èn de woningcorporaties.
WoonEnergie is opgericht door woningcorporaties en gelooft dat huurders recht hebben op voordelige energie. De energieleverancier werkt aan betaalbare energie en aan duurzaamheid. WoonEnergie hecht namelijk veel belang aan duurzaamheid. Het bedrijf streeft daarom naar een langdurige samenwerking met woningcorporaties.
WoonEnergie levert uitsluitend 100% groene stroom. Deze stroom is opgewekt uit duurzame bronnen. Daarnaast levert het bedrijf niet enkel energie, maar helpt het huurders ook om het energieverbruik te verlagen. Hiervoor heeft WoonEnergie een tool ontwikkeld: BespaarPlan. Dit is een helder en interactief stappenplan met een duidelijk resultaat. Andere tools zijn de BespaarHulp en de EnergieMonitor. Daarnaast beschikt WoonEnergie ook over een BespaarShop.
De energieleverancier kent verschillende producten en tarieven. U kunt kiezen uit een vast tarief of een modelcontract. Bij het vaste tarief sluit u het contract af voor een looptijd van 1,2 of 3 jaar. Bij een modelcontract is het contract voor onbepaalde tijd en kan het variabele tarief tweemaal per jaar worden aangepast.

Voor en door woningcorporaties

WoonEnergie is doelbewust opgericht door een breed collectief van woningcorporaties. Op deze manier kunnen de woningcorporaties hun kennis effectief combineren met hun expertise binnen de energiebranche. Op dit moment hebben er al ruim 100 woningcorporaties gekozen voor WoonEnergie.
WoonEnergie onderscheidt zich op enkele manieren van andere energieleveranciers. Zo is het de enige leverancier die zich exclusief inzet voor de belangen van huurders en woningcorporaties. Huurders krijgen voordelig stroom en gas, en de stroom is 100% groen. Als woningcorporatie haalt u daarnaast uw 20/20/20 doelstelling eerder dan bij andere energieleveranciers.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met WoonEnergie. Op werkdagen tussen 8.30 – 18.00 uur kunt u telefonisch contact opnemen met 0800-1466. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen.
Het bezoekadres van WoonEnergie is de Marten Meesweg 5, 3068 AV in Rotterdam. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 111, 3000 AC Rotterdam.

Contact met WoonEnergie

Openingstijden WoonEnergie klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -18:00
Dinsdag
08:30 -18:00
Woensdag
08:30 -18:00
Donderdag
08:30 -18:00
Vrijdag
08:30 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers WoonEnergie klantenservice

Contact met WoonEnergieNummer
Algemeen0800 - 14 66

Overige contactmogelijkheden WoonEnergie klantenservice

WoonEnergie opzeggen

WoonEnergie direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/woonenergie.

WoonEnergie ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met WoonEnergie? Laat ons je ervaring met WoonEnergie weten!
Beoordeel WoonEnergie

Adres WoonEnergie klantenservice

Marten Meesweg 5
Rotterdam
Rapportcijfer WoonEnergie klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de WoonEnergie klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de WoonEnergie klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel WoonEnergie Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de WoonEnergie klantenservice?

1 reviews over “WoonEnergie”

  1. Rapportcijfer: 4

    Waarom is de klanten service volkomen onbereikbaar ?? Ik probeer al enige tijd contact te zoeken maar is tot op heden onmogelijk ! Waar zijn julle ??