Flixbus telefoonnummer

Flixbus telefoonnummer voor uw reizen via KlantenserviceSpot

Gaat u binnenkort op reis maar wilt u nog iets wijzigen aan uw trip? Of zoekt u informatie over de bestemmingen van de Flixbus waarvoor u het Flixbus telefoonnummer nodig heeft? KlantenserviceSpot.nl zet voor u alle contact informatie van bedrijven en instellingen op een rij. Van de Bol.com klantenservice tot het PostNL telefoonnummer, van de Hema klantenservice tot het telefoonnummer als Ziggo een storing heeft; met KlantenserviceSpot.nl vindt u in één oogopslag de gewenste informatie. Zo bespaart u zichzelf veel tijd en moeite, en heeft u meteen de juiste persoon aan de lijn.

Het Flixbus telefoonnummer voor het Duitse busbedrijf

In 2013 werd Flixbus in Duitsland opgericht. In de loop der jaren is het busbedrijf uitgegroeid tot een veelomvattende internationale organisatie, waarbij Flixbus in zestien landen over heel Europa actief is. Met het grootste busnetwerk van Europa is het mogelijk om naar meer dan 2000 bestemmingen te reizen. De kenmerkende groene bussen staan bekend om hun hoge veiligheids- en comfort eisen. Het innovatieve ticket- en reserveringssysteem helpen u om snel en gemakkelijk uw busreis te reserveren. Verder is het voor een dergelijk groot bedrijf noodzakelijk dat de klantenservice van Flixbus naar behoren bereikbaar is.

Contact met Flixbus over klimaatneutraal reizen

Een van de belangrijkste doelstellingen van Flixbus is om reizen niet alleen voordelig en comfortabel te maken, maar ook te zorgen voor een klimaatvriendelijk alternatief. De Flixbus kreeg op deze wijze meteen een centrale positie binnen internationale vervoersbedrijven. De bussen zijn namelijk aanzienlijk milieuvriendelijker dan het toepassen van individuele auto’s of een vliegtuig. In 2030 streeft Flixbus bovendien compleet klimaatneutraal te zijn. Wilt u meer weten over klimaatneutraal reizen? Neem dan contact op met Flixbus.

Hoe contact met Flixbus opnemen?

Flixbus biedt een aantal handige opties waardoor u zelf veel zaken rondom uw reis kunt regelen. Zo kunt u uw boeken beheren, extra opties selecteren voor het meenemen van extra bagage of een fiets of de actuele reisinformatie inzien. Ook vindt u op de website een overzicht van veelgestelde vragen. Deze vragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat u eenvoudiger uw antwoord kunt vinden.

Het Flixbus telefoonnummer om het busbedrijf te bellen

Ziet u uw vraag niet staan tussen de veelgestelde vragen, of wilt u liever persoonlijk contact met de klantenservice van Flixbus? Schroom dan niet om uw vraag te stellen via het Flixbus telefoonnummer 085 8881843. Wanneer u gaat bellen met Flixbus wordt u aangesproken door een van de medewerkers in het Engels of Duits. Wilt u een boeking aanpassen? Dan hoeft u hiervoor het Flixbus telefoonnummer niet te bellen. U kunt uw reis namelijk gemakkelijk online wijzigen.

Overige opties voor contact met Flixbus

Naast bellen met Flixbus, kunt u ook via de sociale media Flixbus bereiken. Op Facebook en Instagram is het busbedrijf te vinden onder @FlixBus. Daarnaast kunt u mailen naar service@flixbus.nl. Voor het postadres stuurt u een brief naar FlixMobility GmbH, Birketweg 33, 80639 München.