MTV mobile klantenservice

Neem met de MTV mobile klantenservice contact op via KlantenserviceSpot

 

Heeft u een vraag over uw telefoon abonnement bij MTV mobile? Neem dan contact op met de MTV mobile klantenservice via KlantenserviceSpot.nl. KlantenserviceSpot.nl maakt het voor consumenten eenvoudiger om contactgegevens van bedrijven op te zoeken. Iedereen heeft wel eens een telefoonnummer van een onderneming nodig. Of het nu gaat om de Aldi klantenservice of de Hema klantenservice, of een storing bij VGZ. Bij veel websites staat de contactinformatie verspreid over meerdere pagina’s, of zijn deze gegevens zelfs compleet niet vermeld. Onze service stelt u in staat om snel en soepel de contact informatie te vinden. Bekijk meteen op deze website de contactgegevens van de MTV mobile klantenservice, zodat u eenvoudig uw vragen kunt laten beantwoorden.

MTV mobile contact; een provider voor jongeren

 

MTV mobile is ontstaan vanuit de tv-zender MTV. Op deze zender draaide het voorheen om muziek, maar tegenwoordig zendt de zender veel series uit. MTV richt zich met name op jongeren, waardoor ook met MTV mobile veelal de jongere generatie werd aangesproken. Door middel van speciale acties als korting bij Spotify wilde MTV mobile de jongeren naar zich toetrekken voor een telefoon en internet abonnement. Mobiele telefonie staat bij MTV mobile centraal. Zo bood het bedrijf abonnement aan in combinatie met een nieuw toestel, maar ook Sim Only opties. Prepaid was echter niet verkrijgbaar bij MTV mobile. Uiteindelijk is MTV mobile in 2014 overgegaan in T-mobile. De service van de MTV abonnementen werd door T-mobile overgenomen. Voor de klanten verandert er echter niets. Zo loopt uw contract door en kunt u van de diensten via T-mobile gebruik blijven maken.

 

Contact opnemen met de MTV mobile klantenservice

 

Om contact met MTV mobile op te nemen, kunt u meerdere activiteiten ondernemen. Zo kunt u zelf uw telefonische zaken binnen uw account bij My T-mobile. U ziet hier uw tegoed en verbruik, kunt persoonlijke gegevens aanpassen of facturen inzien. Is uw vraag niet beantwoord met de informatie op de T-mobile website? Dan kunt u voor vragen aan de MTV mobile klantenservice contact opnemen met de chat op de website. U heeft dan direct contact met een van de medewerkers van de MTV mobile klantenservice. Heeft deze chat het echter te druk, dan kunt u uw vraag doordeweeks stellen op het forum of de social media kanalen van 08:00 tot 21:00 uur. Gedurende de weekends is het webcare team van MTV mobile op Facebook en Twitter bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur. U bereikt de MTV mobile klantenservice via @TMobile_Webcare.

 

MTV mobile bellen voor meer informatie

 

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met de MTV mobile klantenservice. Hiervoor belt u naar het MTV mobile telefoonnummer 06-24001200 met een vaste lijn. Voor een dringende vraag belt u met uw mobiele telefoon naar het telefoonnummer 1200. U betaalt hierbij het standaard tarief voor bellen naar een mobiel telefoonnummer binnen Nederland. Voor meer persoonlijk advies bezoekt u een van de T-mobile filialen waar een medewerker u van harte ter woord staat.