Fletcher contact

Direct met Fletcher contact via Klantenservicespot.nl

Wilt u een reservering maken bij een Fletcher hotel of heeft u een klacht over uw verblijf? Dankzij Klantenservicespot.nl komt u eenvoudig en snel met Fletcher in contact om uw kwestie op te lossen. Klantenservicespot.nl verzamelt contactinformatie van allerlei bedrijven en organisaties, zodat u binnen een handomdraai de juiste persoon aan de lijn heeft. Bedrijven hebben namelijk de neiging om gegevens verspreid over hun websites te plaatsen, waardoor het als klant lastig is om een telefoonnummer of adres te vinden. Met Klantenservicespot.nl heeft u direct met het UWV contact, toetst u het correcte Belasting telefoon nummer in of spreekt u met de Hema klantenservice. Bekijk meteen hoe u met Fletcher in contact kunt komen.

Contact met Fletcher, de populaire hotelketen in Nederland

De Nederlandse hotelketen Fletcher werd in 1997 opgericht door een voormalig ober van een Van der Valk Hotel. Zijn eerste hotel schafte hij op Texel aan en noemde hij naar zijn hond Fletcher. Dit hotel werd het startschot van de populaire hotel-restaurants, waarvan er tegenwoordig bijna honderd in Nederland gevestigd zijn. De hotel-restaurants bevinden zich in unieke historische gebouwen, vlakbij bezienswaardigheden en activiteiten. De hotelmedewerkers vertellen u graag over de opties, inclusief wandel- en fietsroutes in de omgeving. Daarnaast biedt het hotel mogelijkheden aan als sauna’s, wellnesscentra en solariums. Essentieel voor zo’n grote organisatie is een perfect functionerende Fletcher klantenservice

Fletcher contact met de centrale Fletcher Receptie

Of u nu Fletcher hotel Amsterdam Zuidoost contact, Fletcher hotel Sittard contact of Fletcher hotel Avegoor contact zoekt, voor vragen of opmerkingen neemt u met Fletcher contact op via de centrale Fletcher receptie. Er is dus niet een specifiek Fletcher hotel de Cooghen contact, Fletcher hotel Steenwijk contact of Fletcher hotel Zutphen contact. Voor al uw vragen, bijvoorbeeld over het Fletcher hotel Scheveningen adres, belt u het centrale telefoonnummer voor Fletcher hotels 0347-750430. Deze receptie kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. In het weekend is het telefoonnummer van Fletcher hotels van 10:00 tot 17:00 uur geopend.

Een bericht versturen voor contact met Fletcher

Naast bellen kunt u voor Fletcher contact ook direct mailen naar de hotelketen. Het e-mailadres is receptie@fletcher.nl. Als u vragen wilt stellen over een specifiek hotel, is het van belang dat u in de e-mail aangeeft om welk Fletcher hotel het precies gaat. Heeft u naar aanleiding van uw verblijf bij een van de Fletcher hotels een opmerking, tip of klacht, dan kunt u dit mailen naar gastensupport@fletcher.nl. Voor personele aangelegenheden stuurt u een bericht naar personeel@fletcher.nl, terwijl u voor vacatures of open sollicitaties mailt naar vacature@fletcher.nl. Het postadres van Fletcher Hotels is Postbus 134, 3430 AC Nieuwegein.