eDreams

<br /> <b>Warning</b>: Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Eenvoudig en snel met eDreams contact dankzij KlantenserviceSpot

Heeft u vragen over uw vlucht of hotel boeking bij eDreams? Met KlantenserviceSpot.nl komt u eenvoudig in contact met eDreams om uw vragen te stellen. Op één centrale website vindt u alle contactinformatie van bedrijven en organisaties in Nederland, zodat u niet eindeloos naar een telefoonnummer van de klantenservice van een onderneming hoeft te zoeken. Zo belt u binnen enkele minuten met de klantenservice van de Hema, neemt u contact op met de Bol.com klantenservice of neemt u contact op met Klarna. Lees snel verder hoe u eenvoudig met eDreams in contact komt.

Contact met eDreams: de Spaanse reisorganisatie

Het bedrijf eDreams werd in maart 1999 opgericht in Spanje en is uitgegroeid tot het grootste e-commerce reisbureau van het land. Bovendien is eDreams een van de marktleiders binnen Europa. De reisorganisatie biedt meer dan 60.000 vliegroutes aan in 19 landen van maar liefst 100 luchtvaartmaatschappijen. Landen waar u onder meer een reis naar kunt boeken, zijn Spanje, Turkije, Italië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Reis naar een van de 30.000 bestemmingen met meer dan 150.000 hotels over de hele wereld. Ook biedt eDreams vakantiepakketten aan en kunt u een auto huren bij de reisorganisatie. Het hoofdkantoor bevindt zich in Barcelona. Bovendien helpt eDreams niet alleen particulieren met het plannen van hun vakantie, maar staat de organisatie ook bedrijven bij als het gaat om adverteren en online marketing. De reisorganisatie heeft een speciaal advertentieplatform ontwikkeld waar inmiddels al circa 500 bedrijven gebruik van maken. Met zo’n uitgebreid aanbod is een klantenservice bij eDreams een must.

Zelf uw reis regelen op de eDreams website

Voordat u contact met eDreams opneemt, is het aan te raden om zelf een kijkje op de website te nemen. Het is namelijk vrij eenvoudig om via de website uw ideale reis samen te stellen. Door middel van de zoekmachine krijgt u binnen enkele seconden een helder overzicht van alle vlucht opties. U ziet zowel de low-cost opties als de normale vluchten. Bovendien kunt u verschillende luchtvaartmaatschappijen combineren om zo de meest voordelige optie te selecteren. Ook kunt u op de website een vlucht en hotel tegen een scherp geprijsd tarief boeken. eDreams biedt een gevarieerde selectie aan hotels aan, in uiteenlopende prijscategorieën. Ook kunt u een verzekering afsluiten en de autohuur regelen. In Nederland kunt u niet alleen boeken vanaf uw laptop, maar ook met een tablet of een mobiele telefoon.

De klantenservice van eDreams bellen voor uw vragen

Wilt u liever persoonlijk contact met een medewerker van de eDreams klantenservice? Dan kunt u de klantenservice bellen op het eDreams telefoonnummer 0207 219 357. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Belt u vanuit het buitenland naar eDreams? Dan maakt u gebruik van het telefoonnummer +34 931503763. U kunt voor een vraag ook het contactformulier op de website invullen of een e-mail verzenden naar klantenservice@edreams.com. Voor klachten mailt u naar klachten@edreams.com.

Contact met eDreams

Openingstijden eDreams klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers eDreams klantenservice

Contact met eDreamsNummer
Algemeen0207219357

Overige contactmogelijkheden eDreams klantenservice

eDreams beoordelen

Hoe zou jij eDreams beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

eDreams opzeggen

eDreams direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/edreams.

eDreams ervaringen

100 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met eDreams? Laat ons je ervaring met eDreams weten!
Beoordeel eDreams

Adres eDreams klantenservice

Moll de Barcelona, s/n, World Trade Center North 6ª planta
Barcelona

100 reviews over “eDreams”

 1. NOOIT MEER

  Mijn vlucht is zomaar geannuleerd, maar geld is wel van mijn rekening afgeschreven. Je komt met geen enkele mogelijkheid met ze in contact. Verschrikkelijke maatschappij nooit meer dat ik hier BOEK.

 2. eDreams oplıchters

  ık ben ook een van zıjn slachtovers ık had ook voor twee personen een tıcket gekocht van rotterdam naar antalya en gelıjk betaald twee dagen later zonder uıtleg geannaluurd maar onze geld nıet terug geboekt en dat ıs nıet zo lang geleden gebeurd wıe kan ons hıerbıj helpen kunnen we nıet bıj elkaar komen en recht zaak openen voor deze oplıchters alleen kunnen we nıets maar als we alle mensen dıe slachtover zıjn geworden samen kunnen we mıschıen wel wat doen zo dat andere mensen geen slachtovers worden van hen
  saygul kutuk
  0614961032
  graag bellen om kontakt

 3. Zeer slecht!

  Ik heb een vliegticket gekocht. Vervolgens krijg ik mijn ticket niet. Ik heb voor niets 430eu betaald. Contact opnemen met deze oplichter js niet te doen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en digitaal krijg je een chatrobot die geen Nederlands kan, en niet mijn probleem kon oplossen. Oplichters!!

 4. geen bookingsnummer ontvangen

  Geboekt via edreams en vervolgens geen bevestgingsmail ontvangen. Met andere woorden geen bookingsnummer ontvangen. En dat betekend dat je op geen enkele manier contact met ze kunt krijgen of het nu via de telefoon of chat is ze vragen eerst naar je bookingsnummer en die heb ik niet ontvangen. Nooit met ze in zee gaan je hebt geen poot om op te staan want je betaald en ontvangt gewoon niets. !!!

 5. Slecht afzoip

  Wat is dat bellen naar nummer0207219357
  Nummer niet in gebruik.
  Email sturen geen reactie

 6. Een vliegreis Alicante heen en terug geboekt en betaald eind 2021. Nooit enig document ontvangen en mijn geld kwijt. Oplichters, schurken en gangsters tegelijk.

 7. Ik heb tickets gekocht maar ik heb geen bevestiring ontvangen naar mij e-mail ok geen reservering nummer gekregen tickets voor 3personen 619,05euro van Amsterdam op 27 januari naar newcastle terug op 29 januari naar Amsterdam. wat kan ik doen,?ik heb betaald via Internet bancaire transactnummer 0180300500120394. Ordernummer JL66CMWNRXNWRP52JE5Z.op rekening: NL04ADYB2017400157.
  Met vriendelijke groeten Mevrouw Makubikwa LB

 8. zorgelijk

  Laat op de app van e dreams duidelijk achter dat er met klantenspotservice wordt samengewerkt voor de afwijkende gebeurtenissen.

 9. zorgelijk

  Het zou raadzaam zijn als dit bedrijf de boekingen en hun klanten serieus te nemen en een betere bereikbaarheid zou creeeren. Mogelijk zal de omzet hierdoor enorm toe gaan nemen.
  Nu is het zorgelijk. Irritant en klant onvriendelijk. Aangesproken worden door een robot die je probleem niet kan verzorgen is niet alleen irritant maar ook onbeleefd. Doe er wat aan E dreams. Je producten zijn goed maar de service is abominabel zorgelijk.
  E Suurs.

Laat ons je ervaring met de eDreams klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de eDreams klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie