eDreams

 klantenservice

Eenvoudig en snel met eDreams contact dankzij KlantenserviceSpot

Heeft u vragen over uw vlucht of hotel boeking bij eDreams? Met KlantenserviceSpot.nl komt u eenvoudig in contact met eDreams om uw vragen te stellen. Op één centrale website vindt u alle contactinformatie van bedrijven en organisaties in Nederland, zodat u niet eindeloos naar een telefoonnummer van de klantenservice van een onderneming hoeft te zoeken. Zo belt u binnen enkele minuten met de klantenservice van de Hema, neemt u contact op met de Bol.com klantenservice of neemt u contact op met Klarna. Lees snel verder hoe u eenvoudig met eDreams in contact komt.

Contact met eDreams: de Spaanse reisorganisatie

Het bedrijf eDreams werd in maart 1999 opgericht in Spanje en is uitgegroeid tot het grootste e-commerce reisbureau van het land. Bovendien is eDreams een van de marktleiders binnen Europa. De reisorganisatie biedt meer dan 60.000 vliegroutes aan in 19 landen van maar liefst 100 luchtvaartmaatschappijen. Landen waar u onder meer een reis naar kunt boeken, zijn Spanje, Turkije, Italië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Reis naar een van de 30.000 bestemmingen met meer dan 150.000 hotels over de hele wereld. Ook biedt eDreams vakantiepakketten aan en kunt u een auto huren bij de reisorganisatie. Het hoofdkantoor bevindt zich in Barcelona. Bovendien helpt eDreams niet alleen particulieren met het plannen van hun vakantie, maar staat de organisatie ook bedrijven bij als het gaat om adverteren en online marketing. De reisorganisatie heeft een speciaal advertentieplatform ontwikkeld waar inmiddels al circa 500 bedrijven gebruik van maken. Met zo’n uitgebreid aanbod is een klantenservice bij eDreams een must.

Zelf uw reis regelen op de eDreams website

Voordat u contact met eDreams opneemt, is het aan te raden om zelf een kijkje op de website te nemen. Het is namelijk vrij eenvoudig om via de website uw ideale reis samen te stellen. Door middel van de zoekmachine krijgt u binnen enkele seconden een helder overzicht van alle vlucht opties. U ziet zowel de low-cost opties als de normale vluchten. Bovendien kunt u verschillende luchtvaartmaatschappijen combineren om zo de meest voordelige optie te selecteren. Ook kunt u op de website een vlucht en hotel tegen een scherp geprijsd tarief boeken. eDreams biedt een gevarieerde selectie aan hotels aan, in uiteenlopende prijscategorieën. Ook kunt u een verzekering afsluiten en de autohuur regelen. In Nederland kunt u niet alleen boeken vanaf uw laptop, maar ook met een tablet of een mobiele telefoon.

De klantenservice van eDreams bellen voor uw vragen

Wilt u liever persoonlijk contact met een medewerker van de eDreams klantenservice? Dan kunt u de klantenservice bellen op het eDreams telefoonnummer 0207 219 357. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Belt u vanuit het buitenland naar eDreams? Dan maakt u gebruik van het telefoonnummer +34 931503763. U kunt voor een vraag ook het contactformulier op de website invullen of een e-mail verzenden naar klantenservice@edreams.com. Voor klachten mailt u naar klachten@edreams.com.

Contact met eDreams

Openingstijden eDreams klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers eDreams klantenservice

Contact met eDreamsNummer
Algemeen0207219357

Overige contactmogelijkheden eDreams klantenservice

eDreams opzeggen

eDreams direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/edreams.

eDreams ervaringen

117 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met eDreams? Laat ons je ervaring met eDreams weten!
Beoordeel eDreams

Adres eDreams klantenservice

Moll de Barcelona, s/n, World Trade Center North 6ª planta
Barcelona
Rapportcijfer eDreams klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 117 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de eDreams klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de eDreams klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel eDreams Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de eDreams klantenservice?

117 reviews over “eDreams”

 1. Rapportcijfer: 4

  Er ging bij de boeking iets mis met de terugvlucht. Heenvlucht was goed gegaan alleen terugvlucht geweigerd! Reden: de voornamen van mijn man zijn te lang, accepteerde het systeem niet!! Maar ik heb toch ook de heenvlucht geboekt met precies dezelfde namen!!! En dan daarbij wordt er altijd gezegd dat je precies de namen moet gebruiken die in je paspoort staan!!
  Uiteindelijk hebben wij alles geannuleerd. Het is alles of niets.
  Nu is alleen de terugvlucht gecrediteerd maar de heenvlucht nog niet? Hier zou 10 werkdagen voor staan. Ik zou hier ook een bevestiging per mail van krijgen, nog niets gezien na 3 dagen!!
  Mijn laatste opmerking is dat de service medewerkster wel haar best deed, maar bijna niet te verstaan was, sprak heel slecht Nederlands. Dit was bijna niet te doen.

 2. Rapportcijfer: 1

  Heb meerdere e-mails gestuurd, die niet aankomen
  Zouden jullie contact met mij willen opnemen via mail of telefoon
  0624883156 nederland

 3. Rapportcijfer: 1

  Wij hebben een booking gedaan waaronder een vlucht met Ryanair. Van hun krijgen we bericht dat zij niet met E Dreams samenwerken en wat we ook doen, we kunnen ons niet bij Ryanair identificeren, eDreams niet te pakken dus hebben wij een groot probleem. Wilt u ons s.v.p. bellen? 06 17882001 of 0615041098

 4. Rapportcijfer: 1

  Na heel veel mailtjes en proberen telefonisch te bereiken nog steeds geen terugbetaling van vliegtickets.
  Dit zijn oplichters praktijken bij Edreams.

 5. Rapportcijfer: 2

  Reageren op geen enkele mail als je wil dat ze stoppen met onterechte afschrijvingen van €55 per jaar. Het schijnt nl dat je onbewust een jaar-abo afsluit als je bij boeken een prime behandeling afneemt. Dat blijf je dus elk jaar betalen voor een eenmalig ticket. En met eDreams krijg je op geen enkele manier contact.

 6. Rapportcijfer: 1

  OP 02/09 vlucht geboekt (boekingsnummer 12527922554) voor 2 passagiers met online inchecking, priority boarding en 2 x 10 kg. extra handbagage.
  De aangeleverde boardingpassen voor heen en terugreis gaven echter geen recht op priority boarding en het meenemen van extra handbagage!
  Maandag 19/09 heb ik hiervoor een klachtenmail verstuurd met de vraag om de betaalde extra services te willen terugstoren, tot op vandaag heb ik op deze mail totaal geen reactie mogen ontvangen…!