DHL

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

KlantenserviceSpot voor de juiste DHL contact gegevens

Wilt u met DHL contact opnemen voor het bezorgen van een pakket? Of heeft u vragen over een storing bij DHL? KlantenserviceSpot.nl biedt u een uitgebreid aanbod aan contact gegevens van talloze bedrijven en instellingen. Van de BCC klantenservice tot het telefoonnummer voor een VGZ storing, van de Vriendenloterij contact informatie tot het nummer om de SVB te bellen. Het is vaak ingewikkeld en tijdrovend om de juiste telefoonnummers op de websites van bedrijven en instellingen te vinden. Daarom zet KlantenserviceSpot eenvoudig en snel de gegevens op een rij. Zo kunt u meteen de DHL klantenservice bereiken voor uw dringende vragen.

Contact met DHL; een van de belangrijkste postbedrijven in Nederland

Sinds de oprichting van DHL in 1969 in de Verenigde Staten door Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste post- en pakketbezorgers ter wereld. Zo zijn er vandaag de dag meer dan 530.000 medewerkers werkzaam bij DHL, beschikt het bedrijf over 76.200 voertuigen en maar liefst 250 vliegtuigen. Ieder jaar vervoert DHL circa 40 miljoen kilogram vracht en 2 miljard zendingen. Tegenwoordig is de internationale dochteronderneming een onderdeel van Deutsch Post DHL. Gezien de grootte van DHL is het een absolute must dat DHL over een uitstekende klantenservice dient te beschikken.

De DHL klantenservice bereiken via het Contact Center

Maak contact met DHL via het Contact Center. Hier traceert u uw pakketten en brieven of stelt u uw vragen over een zending. Ook kunt u hier informatie opvragen over vracht-, weg en spoortransport. Bij het DHL Contact Center kunt u ook offerte-aanvragen indienen via de Supply Chain oplossingen.

Met DHL contact door middel van DHL Express

Vindt u niet de gewenste informatie bij het Contact Center? Dan kunt u met DHL contact opnemen via DHL Express. Deze DHL klantenservice geeft antwoord op al uw vragen, suggesties of klachten. Als u bijvoorbeeld meer wilt weten over een bepaald product als een pakketzending of een expresdocument, krijgt u hier de gewenste informatie. Wilt u meer weten over de Time Definite en Dag Definite diensten, dan vult u het contactformulier in.

DHL bellen voor uw vragen of opmerkingen

Uiteraard kunt u DHL bellen om uw vragen te laten beantwoorden. Bij internationale en tijdskritieke zendingen maakt u gebruik van het Time Definite DHL telefoonnummer. U kunt hiervoor DHL bellen van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur. Het DHL telefoonnummer is 0800-0552 en is gratis. Lukt het niet om een 0800 nummer te bellen, dan kunt u de DHL klantenservice bereiken via 026–324 6767. Heeft u een minder dringende vraag over het wegvervoer binnen Europa, dan kunt u bellen naar de Day Definite service op telefoonnummer 026-3246700. Deze is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur.

Contact met DHL

Openingstijden DHL klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers DHL klantenservice

Contact met DHLNummer
Algemeen0800 – 05 52

Overige contactmogelijkheden DHL klantenservice

DHL beoordelen

Hoe zou jij DHL beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

DHL opzeggen

DHL direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dhl.

DHL ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met DHL? Laat ons je ervaring met DHL weten!
Beoordeel DHL

Adres DHL klantenservice

Anchoragelaan 32
Schiphol

Laat ons je ervaring met de DHL klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de DHL klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie