Ziggo zakelijk contact

Ziggo zakelijk contact met klantenservice bij storingen!

Tegenwoordig is internet en telefonische bereikbaarheid een belangrijk aspect in ons leven. Als het internet van Ziggo dan wegvalt, dan moet dit zo snel mogelijk verholpen worden. Een storing bij Ziggo is dus erg vervelend, zeker als het uw zakelijke provider is en uw bedrijfsactiviteiten er afhankelijk van zijn. In sommige gevallen blijkt het om een klein probleem te gaan die u makkelijk zelf kunt oplossen. Op andere momenten gaat het om een groter probleem en wordt het tijd om de Ziggo zakelijk klantenservice in te schakelen. Storingen komen overigens gelukkig niet vaak voor, maar in zeldzame gevallen is het toch handig om het Ziggo zakelijk telefoonnummer bij de hand te hebben. KlantenserviceSpot heeft daarom alle informatie die u wilt weten over de Ziggo zakelijk klantenservice voor u op één plek verzameld!

Eerst proberen om Ziggo zakelijk storing zelf te verhelpen

Soms kunt u een storing makkelijk zelf verhelpen en is het niet nodig om het Ziggo zakelijk telefoonnummer te bellen. U kunt dus altijd eerst zelf proberen te kijken waar het probleem zit, want soms lukt het prima zelf om de storing op te lossen. Als het om een eenvoudig te verhelpen probleem gaat, bent u veel sneller klaar door het zelf op te lossen, in plaats van Ziggo zakelijk te bellen.

Problemen met vast bellen

Heeft u problemen met bellen of gebeld worden? Dan kunt u eerst zelf kijken of alle kabels van de vaste telefoon juist zijn aangesloten en of de internetverbinding nog goed is. Is beide het geval, dan kunt u de modem en het telefoonapparaat opnieuw resetten. Werkt de telefoon nog steeds niet, dan zal het waarschijnlijk aan de provider (in dit geval Ziggo dus) liggen en is contact opnemen met Ziggo zakelijk klantenservice een goed idee.

Problemen met vast internet

Internetstoringen kunnen zich op meerdere manieren voordoen. U kunt bijvoorbeeld helemaal geen internet hebben, of slechts een hele matige verbinding die steeds wegvalt. Om te onderzoeken waar het probleem ligt, kunt u om te beginnen kijken of de modem nog naar behoren functioneert. Reset de modem, router en access point en check of de instellingen op de computer (of een ander apparaat waar het internet mee verbonden is) nog goed zijn. Normaliter moet het apparaat namelijk automatisch verbinding maken met het internet. Is dit niet het geval, dan kunt u contoleren of de wifi überhaupt wel aanstaat en of het apparaat beter en sneller verbinding weet te maken als u dichter bij de modem in de buurt komt. Is dit wel het geval, dan kunt u het bereik van uw internetverbinding vergroten door een wifi repeater of extra router neer te zetten.

Ziggo zakelijk contact bij storing

Heeft u de bovengenoemde tips geprobeerd en kunt u de storing bij Ziggo zakelijk toch niet zelf oplossen, dan kunt u de klantenservice bellen. De Ziggo zakelijk klantenservice heeft ruime openingstijden: u kunt ze namelijk iedere dag van de week bellen tussen 08:00 uur en 22:00 uur. Dit geldt dus ook in het weekend. Het Ziggo zakelijk telefoonnummer is: 0900 – 1884 en u betaalt het lokaal tarief. Heeft u de mogelijkheid niet om te bellen of wilt u er niet voor betalen, dan is contact opnemen via sociale media ook een optie. De Ziggo zakelijk klantenservice zit op Twitter en Facebook, dus u kunt ze altijd een berichtje sturen. En heeft u een vraag, maar heeft het geen spoed, dan is het ook mogelijk om het berichtenformulier op de website van Ziggo in te vullen. Hier laat u uw gegevens achter, waarna de klantenservice u zo snel mogelijk zal contacteren om u verder te helpen.

Storing bij een andere provider?

Heeft u geen Ziggo, maar een andere provider en bent u bijvoorbeeld op zoek naar KPN zakelijk contact, Robin Mobile contact, Ben klantenservice of andere telefonie- en internetaanbieders? Ook dan kunt u uiteraard bij KlantenserviceSpot terecht voor de meest actuele contactgegevens en overige belangrijke informatie. Daarnaast kunt u bij KlantenserviceSpot ook zoeken op telefoonnummer. Heeft u dus bijvoorbeeld in een notitieboekje allerlei telefoonnummers van klantenservices genoteerd, maar weet u niet zeker of deze nummers nog actief zijn, dan typt u gewoon het nummer in bij de zoekbalk.

KlantenserviceSpot is er ook voor alle andere klantenservice informatie!

Raadpleeg KlantenserviceSpot ook als u informatie over klantenservices van andere bedrijven zoekt. Denk maar bijvoorbeeld aan de klantenservice ABN AMRO als u een storing bij ABN AMRO met internet bankieren heeft. Of misschien heeft u wel een vraag over uw zorgverzekering en wilt u met IZA contact opnemen voor een verdere afhandeling.