VGZ

 klantenservice

Over VGZ

VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen zij hun 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. VGZ is al meer dan 65 jaar actief in de zorg. In die tijd is er veel veranderd. Zij zijn niet meer alleen een verzekeraar maar spelen een actieve rol in de zorg. Zo vragen zij ons bijvoorbeeld af hoe zorg toegankelijk, betaalbaar en van goede kwaliteit kan blijven. Omdat iedereen gewoon naar een goede dokter moet kunnen gaan. Samen met u en zorgaanbieders wil VGZ  de zorg slimmer organiseren. Zo helpen zij zorgaanbieders om de zorg beter te laten aansluiten op de situatie van de klant. De zorg moet vooral in één keer goed zijn. Dat is fijner voor de klant en het houdt de zorg betaalbaar.

Veelgestelde vragen

VGZ heeft haar hoofdkantoor in Arnhem, bij het station. Daarnaast hebben zij kantoren in Alkmaar, Eindhoven, Gorinchem en Heerlen.  Wilt u contact opnemen met VGZ? Dan zit de beste klantenservice van Nederland via de website en telefonisch klaar voor uw vragen.

In Mijn VGZ regelt u alles online, wanneer het u uitkomt. In Mijn VGZ kunt u ook uw vervoerskosten en buitenlandse zorgkosten declareren. En direct zien hoeveel verplicht en vrijwillig eigen risico u nog hebt. U kunt een declaratie indienen, uw gegevens wijzigen, uw verzekering bekijken, een gezinslid toevoegen, uw eigen risico bekijken en kiezen voor digitale post. Via het contactformulier kunt u vragen stellen en krijgt u snel antwoord.

Bij de klantenservice van VGZ vindt u antwoord op een groot aantal veelgestelde vragen. Roos staat voor u klaar om u verder te helpen. U kunt bij de klantenservice terecht voor vragen over vergoedingen, wijzigingen, declareren en hoe u een zorgverzekering aanvraagt. U kunt een formulier downloaden en informatie vinden die past bij uw gezinssituatie. U kunt  overstappen van uw oude zorgverzekeraar naar VGZ. Meldt u zich bij VGZ aan als nieuwe klant, dan zegt VGZ uw huidige zorgverzekering voor u op. U hoeft verder niets te regelen en met ingang van het nieuwe jaar bent u verzekerd. Uw zorgverzekering bij VGZ kunt u op maat samenstellen en online aanvragen.

VGZ is in 2013 tijdens de Nationale CQ-test uitgeroepen tot de beste klantadviseurs van Nederland. In 2012 had VGZ ook prijs. Toen won Tamara van de Graaf de prijs ‘Beste Klantadviseur van Nederland’.  De kracht van de klantenservice van VGZ is dat de klant centraal staat. De website van VGZ.is verkozen tot beste website van zorgverzekeraars!​​​​.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de klantenservice van VGZ. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Facebook pagina. Ook op Twitter kunt u VGZ bereiken, namelijk via @VGZ.

VGZ Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van VGZ. De klantenservice is op werkdagen  bereikbaar van 08:00 uur tot 20:00 uur op het telefoonnummer 0900 – 84 90. Op zaterdag is de klantenservice van VGZ bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. De kosten zijn 20 cent per gesprek + uw gebruikelijke belkosten. Vanuit het buitenland kunt u de klantenservice van VGZ bereiken via het telefoonnummer +31 24 329 76 40. De VGZ Alarmcentrale kunt u bellen bij spoedeisende hulp in het buitenland op het nummer +31 40 297 55 50.Het nummer is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. De VGZ gezondheidslijn kost50 cent per gesprek + uw gebruikelijke belkosten en is eveneens 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. De vakantiedokter is bereikbaar voor medische vragen vanuit het buitenland op het nummer + 31 24 343 72 50, eveneens 24/7.

Overige opties

De mening van leden en verzekerden vindt VGZ erg belangrijk. Daarom beslist VGZ alles samen met de ledenraad. Maar zij zijn ook benieuwd naar úw mening. Daarom vragen zij naar uw ideeën via het internetpanel en ‘Deel het met VGZ’.

Storing bij VGZ? Meteen contact opnemen dankzij KlantenserviceSpot.nl

VGZ helpt u om het leven makkelijker en gezonder te maken. Zo vindt u handige diensten rondom de gezondheid in de VGZ app. Zo kunt u een vraag stellen aan een medisch specialist via de app of bestelt u uw medicijnen online dankzij de medicijnservice. Verder zoekt u eenvoudig een vergoeding op in de app of kunt u een rekening declareren. Wat kunt u echter doen als er een storing bij VGZ is? In dat geval kunt u bijvoorbeeld niet terecht in uw persoonlijke omgeving op de website, waardoor het onmogelijk is om onder meer medicijnen te bestellen. Als het niet lukt om in te loggen, kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met VGZ via de sociale media. Als er sprake is van een storing op de website, zal het webcare team van de VGZ klantenservice dit aangeven op de Facebook of Twitter pagina via @VGZ. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met het zorgkantoor om uw vraag over de storing bij VGZ te stellen. U belt hiervoor tijdens werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur naar het telefoonnummer 0900 – 8490. Op zaterdag kunt u het telefoonnummer van VGZ bellen van 09:00 tot 13:00 uur.

VGZ telefoonnummer 0900 – 8490 voor uw vragen

Op het moment dat er iets wijzigt in uw persoonlijke situatie, kan dit een aanzienlijke invloed hebben op uw zorgverzekering. U bent bijvoorbeeld voornemens om naar het buitenland te verhuizen, heeft een kind gekregen die u op de polis wilt laten bijschrijven of heeft dringende vragen over de aanvullende verzekeringen van VGZ. Bij het VGZ telefoonnummer 0900 – 8490 kunt u voor al uw vragen, suggesties en klachten terecht. Zo stelt u hier vragen over uw contract, krijgt u informatie over de dekking van uw verzekering of help de medewerker van de VGZ klantenservice u met het aanpassen van persoonlijke gegevens. Om ervan verzekerd te zijn dat u niet te lang aan de telefoon hoeft te wachten, geeft de zorgverzekeraar per dag bij het VGZ telefoonnummer 0900 – 8490 op de website aan wanneer het over het algemeen het drukst is bij de klantenservice. U betaalt overigens de reguliere belkosten voor het bellen naar het VGZ telefoonnummer 0900.

KlantenserviceSpot voor de contact informatie van bedrijven

Of het nu gaat om een vraag over uw account bij VGZ of een storing bij VGZ die verholpen dient te worden, KlantenserviceSpot zet eenvoudig en snel de contact informatie op een rij zodat u meteen het juiste VGZ telefoonnummer 0900 te pakken heeft. Bedrijven en organisaties zetten veelal onduidelijk hun contactgegevens op de website, waardoor consumenten onnodig lang bezig zijn om de juiste informatie te vinden. Dit levert frustratie en tijdsverlies op, die u voor andere zaken kunt gebruiken. KlantenserviceSpot biedt daarom een transparant en helder overzicht van de contactgegevens van talrijke bedrijven. Van de Hema klantenservice tot het Simpel contact telefoonnummer, van de Oxxio contact informatie tot de Aldi klantenservice. Zoek meteen de gewenste contactgegevens op van uw bedrijf voor meer informatie.

Contact met VGZ

Openingstijden VGZ klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers VGZ klantenservice

Contact met VGZNummer
Algemeen0900 - 84 90

Overige contactmogelijkheden VGZ klantenservice

VGZ opzeggen

VGZ direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vgz.

VGZ ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met VGZ? Laat ons je ervaring met VGZ weten!
Beoordeel VGZ

Adres VGZ klantenservice

Nieuwe Stationsstraat 12
Arnhem

Laat ons je ervaring met de VGZ klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de VGZ klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel VGZ Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de VGZ klantenservice?