VGZ

Over VGZ

VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen zij hun 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. VGZ is al meer dan 65 jaar actief in de zorg. In die tijd is er veel veranderd. Zij zijn niet meer alleen een verzekeraar maar spelen een actieve rol in de zorg. Zo vragen zij ons bijvoorbeeld af hoe zorg toegankelijk, betaalbaar en van goede kwaliteit kan blijven. Omdat iedereen gewoon naar een goede dokter moet kunnen gaan. Samen met u en zorgaanbieders wil VGZ  de zorg slimmer organiseren. Zo helpen zij zorgaanbieders om de zorg beter te laten aansluiten op de situatie van de klant. De zorg moet vooral in één keer goed zijn. Dat is fijner voor de klant en het houdt de zorg betaalbaar.

Veelgestelde vragen

VGZ heeft haar hoofdkantoor in Arnhem, bij het station. Daarnaast hebben zij kantoren in Alkmaar, Eindhoven, Gorinchem en Heerlen.  Wilt u contact opnemen met VGZ? Dan zit de beste klantenservice van Nederland via de website en telefonisch klaar voor uw vragen.

In Mijn VGZ regelt u alles online, wanneer het u uitkomt. In Mijn VGZ kunt u ook uw vervoerskosten en buitenlandse zorgkosten declareren. En direct zien hoeveel verplicht en vrijwillig eigen risico u nog hebt. U kunt een declaratie indienen, uw gegevens wijzigen, uw verzekering bekijken, een gezinslid toevoegen, uw eigen risico bekijken en kiezen voor digitale post. Via het contactformulier kunt u vragen stellen en krijgt u snel antwoord.

Bij de klantenservice van VGZ vindt u antwoord op een groot aantal veelgestelde vragen. Roos staat voor u klaar om u verder te helpen. U kunt bij de klantenservice terecht voor vragen over vergoedingen, wijzigingen, declareren en hoe u een zorgverzekering aanvraagt. U kunt een formulier downloaden en informatie vinden die past bij uw gezinssituatie. U kunt  overstappen van uw oude zorgverzekeraar naar VGZ. Meldt u zich bij VGZ aan als nieuwe klant, dan zegt VGZ uw huidige zorgverzekering voor u op. U hoeft verder niets te regelen en met ingang van het nieuwe jaar bent u verzekerd. Uw zorgverzekering bij VGZ kunt u op maat samenstellen en online aanvragen.

VGZ is in 2013 tijdens de Nationale CQ-test uitgeroepen tot de beste klantadviseurs van Nederland. In 2012 had VGZ ook prijs. Toen won Tamara van de Graaf de prijs ‘Beste Klantadviseur van Nederland’.  De kracht van de klantenservice van VGZ is dat de klant centraal staat. De website van VGZ.is verkozen tot beste website van zorgverzekeraars!​​​​.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de klantenservice van VGZ. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Facebook pagina. Ook op Twitter kunt u VGZ bereiken, namelijk via @VGZ.

VGZ Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van VGZ. De klantenservice is op werkdagen  bereikbaar van 08:00 uur tot 20:00 uur op het telefoonnummer 0900 – 84 90. Op zaterdag is de klantenservice van VGZ bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. De kosten zijn 20 cent per gesprek + uw gebruikelijke belkosten. Vanuit het buitenland kunt u de klantenservice van VGZ bereiken via het telefoonnummer +31 24 329 76 40. De VGZ Alarmcentrale kunt u bellen bij spoedeisende hulp in het buitenland op het nummer +31 40 297 55 50.Het nummer is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. De VGZ gezondheidslijn kost50 cent per gesprek + uw gebruikelijke belkosten en is eveneens 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. De vakantiedokter is bereikbaar voor medische vragen vanuit het buitenland op het nummer + 31 24 343 72 50, eveneens 24/7.

Overige opties

De mening van leden en verzekerden vindt VGZ erg belangrijk. Daarom beslist VGZ alles samen met de ledenraad. Maar zij zijn ook benieuwd naar úw mening. Daarom vragen zij naar uw ideeën via het internetpanel en ‘Deel het met VGZ’.

 

Openingstijden VGZ klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
VGZ

Telefoonnummer VGZ klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 84 90
Belkosten
€ 0,20 per gesprek + gebruikelijke belkosten

Adres VGZ klantenservice

Nieuwe Stationsstraat 12
Arnhem

E-mailadres VGZ klantenservice

E-mailadres
onbekend

VGZ opzeggen

VGZ direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vgz.

VGZ ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie