Aafje Thuiszorg

 klantenservice

Over Aafje Thuiszorg

Aafje Thuiszorg is een zorgorganisatie die thuiszorg biedt en daarnaast huizen en zorghotels bezit. Aafje biedt deze zorg met 3300 medewerkers en nog eens 1500 vrijwilligers. Aafje Thuiszorg bevindt zich in Rotterdam, Dordrecht en omgeving. Aafje heeft locaties in Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Rhoon en Poortugaal. De instantie vindt het belangrijk om hulpbehoevenden zo veel mogelijk in hun eigen omgeving te kunnen helpen. Er is daarom veel mogelijk met betrekking tot zorg aan huis. Zo is er bijvoorbeeld 24 uur per dag hulp beschikbaar bij o.a. de persoonlijke verzorging, het huishouden of planning van activiteiten.

Mogelijkheden bij Aafje

Aafje Thuiszorg helpt aan huis maar heeft ook woonruimte in verpleeg- of verzorgingshuizen. De instantie biedt huishoudelijke ondersteuning, personenalarmering, persoonlijke verzorging en verpleging door specialisten aan huis. Dit is mogelijk op elke dag van de week, op elk moment van de dag. De verpleeg- en verzorgingshuizen van Aafje hebben elk hun eigen unieke karakter en ook vinden er wekelijks activiteiten plaats. Ook heeft Aafje Thuiszorg zich gespecialiseerd in hulp bij het revalideren, dit kan thuis of tijdelijk in een zorghotel. Zorghotels zijn er voor mensen die tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen door de hulp die ze nodig hebben, maar wel zicht hebben op zelfstandig wonen op een later moment.
In samenwerking met Vegro biedt Aafje Thuiszorg diverse verpleegartikelen en een ruim aanbod zorghulp-middelen. Er zijn thuiszorgwinkels en uitleenpunten waar u een hulpmiddel kunt lenen, huren of kopen. Een overzicht van de Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten is op de website www.aafje.nl te vinden.
Aafje is er naast zorg ook voor de leuke dingen. U kunt op de website een ‘Aafje pas’ aanvragen waarmee u korting krijgt bij winkels en verschillende activiteiten in de buurt.

Contact

De klantenservice van Aafje Thuiszorg is te bereiken op het telefoonnummer 088 8233 233 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Bij vragen of opmerkingen kunt u ook het digitale contactformulier op de website invullen. Er zal dan binnen twee dagen contact met u worden opgenomen. U kunt ook via de email contact op nemen. Dit doet u door te mailen naar info@aafje.nl.
Mocht u niet tevreden zijn over Aafje Thuiszorg dan kunt u uw klacht melden bij de klachtencommissie Rijnmond. Dit is een onafhankelijke instantie waar Aafje Thuiszorg zich bij heeft aangesloten. Meer informatie over deze klachtencommissie kunt u vinden op de website van Aafje Thuiszorg. Hier kunt u o.a. het Klachtenreglement, de folder en het klachtenformulier van de Klachtencommissie downloaden.

Contact met Aafje Thuiszorg

Openingstijden Aafje Thuiszorg klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Aafje Thuiszorg klantenservice

Contact met Aafje ThuiszorgNummer
Algemeen088 - 8 233 233

Overige contactmogelijkheden Aafje Thuiszorg klantenservice

Aafje Thuiszorg opzeggen

Aafje Thuiszorg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/aafje thuiszorg.

Aafje Thuiszorg ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Aafje Thuiszorg? Laat ons je ervaring met Aafje Thuiszorg weten!
Beoordeel Aafje Thuiszorg

Adres Aafje Thuiszorg klantenservice

Sigrid Undsetweg 222
Rotterdam
Rapportcijfer Aafje Thuiszorg klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Aafje Thuiszorg klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Aafje Thuiszorg klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Aafje Thuiszorg Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Aafje Thuiszorg klantenservice?

0 reviews over “Aafje Thuiszorg”

  1. Rapportcijfer: 10

    Wij hebben hier een huis gevonden met directe zorgverlening, van te voren geruststellende gesprekken gevoerd en o.a. een bezichtiging kunnen doen. Fijne organisatie!