CDC Tandkliniek

Over CDC Tandkliniek

CDC Tandkliniek is een van de grootste tandklinieken in Nederland. De kliniek is gevestigd in Best en helpt al sinds haar oprichting in 1998 jaarlijks duizenden cliënten. CDC Tandkliniek richt zich zowel op de kleine als de ernstige gebitsproblemen en is daarnaast gespecialiseerd in het behandelen van mensen met angst voor de tandarts. Het leveren van kwaliteit staat op de eerste plaats bij de tandkliniek.

De missie van CDC Tandkliniek is: een gezond en mooi gebit voor iedereen. Een team van bijna 60 medewerkers voert deze missie dagelijks uit. Het team bestaat uit BIG geregistreerde tandartsen en specialisten en de medewerkers gebruiken hun jarenlange ervaring in de kliniek. Het team bestaat uit tandartsen, tandartsassistentes, implantalogen, tandtechnici, mondhygiënistes, anesthesiologen, verpleegkundigen en preventieassistenten.

De tandkliniek heeft de beschikking over maar liefst 18 moderne behandelkamers. Daarnaast is er ook een speciaal narcosecentrum, dat onder meer gebruik wordt voor de behandeling van patiënten met angst voor de tandarts.
CDC Tandkliniek heeft geen wachtlijsten en hanteert geen patiëntenstop. De kliniek biedt een gratis intakegesprek aan, waarin een gebitscan wordt gemaakt en een behandelplan wordt opgesteld. U ontvangt een begroting waarin de vergoedingen van de zorgverzekeraar duidelijk worden weergegeven.

Voordat een patiënt een behandeling ondergaat, wordt er naast het intake-gesprek ook een angstscorelijst en analyse van de gebitssituatie uitgevoerd. CDC Tandkliniek is gespecialiseerd in een behandelwijze voor angstige patiënten.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met CDC Tandkliniek. De tandkliniek is gevestigd aan De Rijn 1, 5684 PJ in Best en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.30 uur.
U kunt de kliniek telefonisch bereiken via 0499-378825. Voor spoedgevallen belt u buiten de openingstijden naar 0900-8122230.
Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@cdctandzorg.nl.
Wilt u een afspraak maken bij CDC Tandkliniek? Dat kan door een telefonische afspraak te maken, een e-mail te sturen naar het bovenstaande e-mailadres of door het afspraakformulier op de website in te vullen.

Openingstijden CDC Tandkliniek klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
CDC Tandkliniek

Telefoonnummer CDC Tandkliniek klantenservice

Telefoonnummer
0499-378825
Belkosten
lokaal tarief

Adres CDC Tandkliniek klantenservice

De Rijn 1
Best

E-mailadres CDC Tandkliniek klantenservice

E-mailadres

CDC Tandkliniek opzeggen

CDC Tandkliniek direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/cdc tandkliniek.

CDC Tandkliniek ervaringen

8 ervaringen.

6 gedachten over “CDC Tandkliniek”

  1. Door een verkeersongeluk heeft mijn gebit flinke schade opgelopen. Mede door jullie hulp kan ik weer glimlachen!

  2. Super blij met jullie! Er was een stuk van mijn kies afgebroken, ik kon binnen 24 uur terecht bij de tandarts en kon daar direct verholpen worden.

  3. Top tandarts, scherpe prijzen vooral voor tanden bleken. Kom hier al jaren en is echt een goede tandarts.

  4. Lang wachten, onvriendelijke mensen en hun aanbiedingen kloppen ook niet.

  5. Zeer vervelende ervaring met dit bedrijf, onvriendelijke klantenservice. Op internet vind je genoeg negatieve verhalen over dit bedrijf.

  6. Fijne tandarts, vriendelijk personeel. Kom er al jaren en heb goede ervaring.

  7. Uitstekende tandarts. Kom hier regelmatig en vind de service en de tarieven zeer goed. Vrijwel alles is mogelijk, dat is erg fijn. Tot de volgende keer.

  8. Geweldige website, bednakt voor alle informatie, jullie staan in mijn favorieten

Plaats een reactie