MyHeritage

MyHeritage is een online systeem voor het ontdekken van stamboom genealogie en familiegeschiedenis middels de gratis Family Tree Builder. Dit is de populairste software ter wereld voor het onderzoeken van familiegeschiedenis. MyHeritage stelt u in staat om alles over uw familiegeschiedenis en de levens van uw voorouders te ontdekken en mag zich een echte wereldleider op dit gebied noemen. Het bedrijf werd in 2003 opgericht door een familiegeschiedkundige en groeide razendsnel uit tot een wereldconcern met vele miljoenen gebruikers in 196 verschillende landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Israël. De website werkt volgens een freemium-bedrijfsprofiel, wat inhoudt dat gebruikers zich gratis kunnen inschrijven en zoeken naar stamboominformatie. MyHeritage maakt gebruik van verschillende matchingtechnologieën en is daardoor in staat om u van gedetailleerde informatie te voorzien.

Ontdek uw etnische afkomst middels een DNA test

MyHeritage DNA stelt u in staat om uw unieke etnische afkomst te ontdekken. Zo wordt het ook mogelijk om nieuwe verwanten te ontdekken waarmee u middels het verkregen DNA-materiaal wordt gematcht. Behalve de etnische groepen waar u oorspronkelijk van afkomstig bent, maakt MyHeritage ook inzichtelijk uit welke regionen u vandaan komt. De plaatsen waar uw voorouders leefden zijn namelijk opgeslagen in uw DNA, zelfs nog na al die jaren. Etnische groepen komen namelijk van dezelfde historische geografische lokatie en hebben dus een gemeenschappelijke genetische bron.

Contact met MyHeritage

Wenst u telefonisch contact te hebben met een van de medewerkers van MyHeritage, dan maakt u gebruik van het telefoonnummer 0800 2400013. Er is geen e-mailadres beschikbaar. Elektronische digitale communicatie start u door op het icoontje van een envelop op de contactpagina te klikken. De Nederlandstalige telefonische klantenservice is van zondag tot en met donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 14.00 bereikbaar. Op zaterdag is telefonisch contact met de klantenservice niet mogelijk.

Openingstijden MyHeritage klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
MyHeritage

Telefoonnummer MyHeritage klantenservice

Telefoonnummer
0800 2400013
Belkosten
Lokaal tarief

Adres MyHeritage klantenservice

E-mailadres MyHeritage klantenservice

E-mailadres
onbekend

MyHeritage opzeggen

MyHeritage direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/myheritage.

MyHeritage ervaringen

14 ervaringen.

14 gedachten over “MyHeritage”

 1. Belachelijk dat ze zo’n slechte klantenservice hebben

  Ik heb twee weken geleden mijn DNA verzonden maar deze is tot op heden nog niet bij hun laboratorium aangekomen.

  Ik heb via hun vragen op internet contact met hen opgenomen maar ik krijg een idiote e-mail waar mijn vraag niet is beantwoord.

  Hoe kan ik contact met dit bedrijf opnemen ?

 2. Slecht

  Hier mede zeg ik mijn abonnement op per nu 18-03-2022

 3. Zeer slecht.
  DNA opgestuurd via Postnl track and trace kosten 13 euro naar adres in Duitsland maar retour omdat adres onbekend is.
  Tweede poging aangetekend verstuurd kosten 12,50 en weer bericht adres is onbekend. Gevolg DNA kwijt en alle kosten rond 100 euro in het totaal.
  Telefoon wordt niet beantwoord.

  In mijn ogen een grote oplichtersbende.

  Zonde van geld en hoopte eigen familie te vinden op Java

 4. Ik wil graag in contact komen met de klantenservice, maar het telefoonnummer wordt niet meer gebruikt.
  In de vragenlijst op internet kom ik niet verder.
  Wie kan mij helpen?

Plaats een reactie