MyHeritage

 klantenservice

MyHeritage is een online systeem voor het ontdekken van stamboom genealogie en familiegeschiedenis middels de gratis Family Tree Builder. Dit is de populairste software ter wereld voor het onderzoeken van familiegeschiedenis. MyHeritage stelt u in staat om alles over uw familiegeschiedenis en de levens van uw voorouders te ontdekken en mag zich een echte wereldleider op dit gebied noemen. Het bedrijf werd in 2003 opgericht door een familiegeschiedkundige en groeide razendsnel uit tot een wereldconcern met vele miljoenen gebruikers in 196 verschillende landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Israël. De website werkt volgens een freemium-bedrijfsprofiel, wat inhoudt dat gebruikers zich gratis kunnen inschrijven en zoeken naar stamboominformatie. MyHeritage maakt gebruik van verschillende matchingtechnologieën en is daardoor in staat om u van gedetailleerde informatie te voorzien.

Ontdek uw etnische afkomst middels een DNA test

MyHeritage DNA stelt u in staat om uw unieke etnische afkomst te ontdekken. Zo wordt het ook mogelijk om nieuwe verwanten te ontdekken waarmee u middels het verkregen DNA-materiaal wordt gematcht. Behalve de etnische groepen waar u oorspronkelijk van afkomstig bent, maakt MyHeritage ook inzichtelijk uit welke regionen u vandaan komt. De plaatsen waar uw voorouders leefden zijn namelijk opgeslagen in uw DNA, zelfs nog na al die jaren. Etnische groepen komen namelijk van dezelfde historische geografische lokatie en hebben dus een gemeenschappelijke genetische bron.

Contact met MyHeritage

Wenst u telefonisch contact te hebben met een van de medewerkers van MyHeritage, dan maakt u gebruik van het telefoonnummer 0800 2400013. Er is geen e-mailadres beschikbaar. Elektronische digitale communicatie start u door op het icoontje van een envelop op de contactpagina te klikken. De Nederlandstalige telefonische klantenservice is van zondag tot en met donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 14.00 bereikbaar. Op zaterdag is telefonisch contact met de klantenservice niet mogelijk.

Contact met MyHeritage

Openingstijden MyHeritage klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers MyHeritage klantenservice

Contact met MyHeritageNummer
Algemeen0800 2400013

Overige contactmogelijkheden MyHeritage klantenservice

MyHeritage opzeggen

MyHeritage direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/myheritage.

MyHeritage ervaringen

35 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met MyHeritage? Laat ons je ervaring met MyHeritage weten!
Beoordeel MyHeritage

Adres MyHeritage klantenservice

Rapportcijfer MyHeritage klantenservice: 5.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 35 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de MyHeritage klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de MyHeritage klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel MyHeritage Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de MyHeritage klantenservice?

35 reviews over “MyHeritage”

 1. Rapportcijfer: 1

  Mensen kom in actie tegen deze oplichters. Om mij heen hoor ik dagelijks klachten. Geld ongevraagd van rekening halen. Je krijgt geen contact. Laten niets van zich horen. Veel storingen op de website. Niet kunnen inloggen. Wie is deze mijnheer daar in Israël? Zou hem graag willen spreken.
  Wie kan en wil mij helpen deze oplichter te ontmaskeren?

 2. Rapportcijfer: 1

  Stelletje oplichters zijn jullie. En ik ga dit niet pikken. Al kost het mij al mijn spaargeld ik nagel jullie aan de schandpaal.

 3. Rapportcijfer: 1

  Vandaag gebeld om 20:15 uur krijg ik bandje waar ik word verwezen naar de site myheritage.nl/contact pffff.
  Vanochtend een storing geweest. 2x ingelogd en nu zijn al mijn gegevens verdwenen. Heb niet anders ingelogd, of andere gegevens ingevuld.
  Met andere woorden, ik ben alles kwijt!!! Zou het op prijs stellen, dat ik alle gegevens weer op mijn site heb, anders is alles verloren en voor niks geweest.

 4. Rapportcijfer: 1

  Als ik dit nummer bel (0800-2400013) word je doorverwezen naar de site. Je word nooit terug gebeld er wordt ook niet terug gemaild. OPLICHTING van Myheritage

 5. Rapportcijfer: 2

  Na het opsturen van het DNA staafje niets meer vernomen. Na 3-4 weken niets vernomen nu 10 weken later niets vernomen. Geen mogelijkheid om te vragen wat de wachttijden zijn of wat er gebeurd is met het staafje kwijt misschien. Nee geen communicatie mogelijkheden.