MyHeritage

MyHeritage is een online systeem voor het ontdekken van stamboom genealogie en familiegeschiedenis middels de gratis Family Tree Builder. Dit is de populairste software ter wereld voor het onderzoeken van familiegeschiedenis. MyHeritage stelt u in staat om alles over uw familiegeschiedenis en de levens van uw voorouders te ontdekken en mag zich een echte wereldleider op dit gebied noemen. Het bedrijf werd in 2003 opgericht door een familiegeschiedkundige en groeide razendsnel uit tot een wereldconcern met vele miljoenen gebruikers in 196 verschillende landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Israël. De website werkt volgens een freemium-bedrijfsprofiel, wat inhoudt dat gebruikers zich gratis kunnen inschrijven en zoeken naar stamboominformatie. MyHeritage maakt gebruik van verschillende matchingtechnologieën en is daardoor in staat om u van gedetailleerde informatie te voorzien.

Ontdek uw etnische afkomst middels een DNA test

MyHeritage DNA stelt u in staat om uw unieke etnische afkomst te ontdekken. Zo wordt het ook mogelijk om nieuwe verwanten te ontdekken waarmee u middels het verkregen DNA-materiaal wordt gematcht. Behalve de etnische groepen waar u oorspronkelijk van afkomstig bent, maakt MyHeritage ook inzichtelijk uit welke regionen u vandaan komt. De plaatsen waar uw voorouders leefden zijn namelijk opgeslagen in uw DNA, zelfs nog na al die jaren. Etnische groepen komen namelijk van dezelfde historische geografische lokatie en hebben dus een gemeenschappelijke genetische bron.

Contact met MyHeritage

Wenst u telefonisch contact te hebben met een van de medewerkers van MyHeritage, dan maakt u gebruik van het telefoonnummer 0800 2400013. Er is geen e-mailadres beschikbaar. Elektronische digitale communicatie start u door op het icoontje van een envelop op de contactpagina te klikken. De Nederlandstalige telefonische klantenservice is van zondag tot en met donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 14.00 bereikbaar. Op zaterdag is telefonisch contact met de klantenservice niet mogelijk.

Openingstijden MyHeritage klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08.00 -21:00
Dinsdag
08.00 -21:00
Woensdag
08.00 -21:00
Donderdag
08.00 -21:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
08.00 -21:00
MyHeritage

Telefoonnummer MyHeritage klantenservice

Telefoonnummer
0800 2400013
Belkosten
Lokaal tarief

Adres MyHeritage klantenservice

E-mailadres MyHeritage klantenservice

E-mailadres
onbekend

MyHeritage opzeggen

MyHeritage direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/myheritage.

MyHeritage ervaringen

22 ervaringen.

22 gedachten over “MyHeritage”

  1. Bad information in Netherlands and Germany

    +1-385-334-3981 I call this number they said that normally tha package takes like 44 days to get from Germany to the USA and than you have to writ for your results more 3 weeks so this is confused us and we don’t receive any of this information and the numbers from hire don’t work so, I hope this help people or you can call this number they help you

  2. Geen contact

    Ik wil mijn abonnement verlengen maar langs de website lukt dat niet. Ik heb geen creditcard en wil met gewone overschrijving betalen zoals vorig jaar. Niet te doen.
    Telefonisch contacteren lukt ook al niet. ‘Men’ bericht me wel dat ze mijn vraag hebben ontvangen, kennen het een nummer toe maar er volgt geen contact.
    Wat een povere accomodatie en klantenondersteuning ! Niet te geloven voor zo’n organisatie !

Plaats een reactie