Bonprix

 klantenservice

Over Bonprix

Bonprix is een dochteronderneming van de OTTO Versand-groep. Het bedrijf werd in 1986 opgericht in Duitsland, maar breidde de markt al snel uit naar de rest van Europa, naar landen als Frankrijk, Polen, Groot-Brittannie, Italie, België, Rusland en natuurlijk Nederland. Bonprix is sinds 1991 gevestigd in Nederland. In Nederland komt er elke drie weken een nieuwe catalogus uit. De mode van Bonprix is gevarieerd en voordelig, maar heeft wel kwaliteit. In Nederland heeft Bonprix dan ook een groot publiek. Bonprix hecht dan ook veel waarde aan haar klanten en aan klantvriendelijke dienstverlening en zodoende een goede klantenservice.

Bonprix klantenservice

Bonprix vindt klantenservice zoals gezegd erg belangrijk. Op de website van Bonprix vindt u een aparte pagina over de Bonprix klantenservice. Hierop wordt doorverwezen naar verscheidene andere pagina’s die u hulp en informatie kunnen verschaffen. De slogan van Bonprix klantenservice is dan ook: ‘Wij komen uw wensen tegemoet’! De pagina van de klantenservice op de website van Bonprix biedt ten eerste een hulp-pagina. Hierop vindt u vele online hulp, bijvoorbeeld over bestellingen, vragen over de bezorging, vragen over de factuur, vragen over het terugzenden van een bestelling en de optie andere vragen. Naast deze pagina over hulp vindt u bij de Bonprix klantenservice op de website informatie over de verschillende betalingswijzen, advies en weetjes, informatie over het bedrijf Bonprix en acties bij Bonprix. Maar de online klantenservice van Bonprix gaat nog verder. U kunt namelijk veel zaken zelf inzien en beheren op het zogeheten Mijn Bonprix. U kunt met uw klantnummer inloggen en vanaf dat moment kunt u uw bestelling volgen, uw laatste bestelling terugvinden, uw retouren raadplegen en ook uw persoonlijke gegevens zoals uw adres, postcode, telefoonnummer en e-mail adres wijzigen. Als u ondanks de geboden informatie op de Bonprix website nog met vragen zit, is de Bonprix klantenservice te bereiken ook telefonisch en per e-mail te bereiken.

Contact met Bonprix

Zoals gezegd is de Bonprix klantenservice per telefoon en per e-mail te bereiken. Als u geen antwoord op uw vraag heeft kunnen vinden op de Bonprix klantenservice pagina op de website, dan kunt u maandag tot en met zondag van 7.00 tot 22.00 uur bellen naar 0900-1903 voor 60 cent per gesprek. U krijgt dan een medewerker aan lijn die u verder kan informeren of die u bestelling aanneemt. De consulentes van Bonprix luisteren aandachtig en geven telefonisch raad en informatie. Als u de Bonprix klantenservice liever per e-mail wilt benaderen om uw vraag te stellen, dan kan dat ook. Op de Bonprix website is een contactformulier te vinden waarmee u uw vraag direct aan een medewerker kan e-mailen. Bonprix is daarnaast te vinden op meedere sociale mediakanalen, zoals Facebook,Twitter, YouTube, Pinterest en Instagram. Het retouradres van Bonprix is: Bonprix, antwoordnummer 32000, 8000 ZB Zwolle.

Contact met Bonprix

Openingstijden Bonprix klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
07:00 -22:00
Dinsdag
07:00 -22:00
Woensdag
07:00 -22:00
Donderdag
07:00 -22:00
Vrijdag
07:00 -22:00
Zaterdag
07:00 -22:00
Zondag
07:00 -22:00

Telefoonnummers Bonprix klantenservice

Contact met BonprixNummer
Algemeen0900 - 19 03

Overige contactmogelijkheden Bonprix klantenservice

Bonprix opzeggen

Bonprix direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bonprix.

Bonprix ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Bonprix? Laat ons je ervaring met Bonprix weten!
Beoordeel Bonprix

Adres Bonprix klantenservice

Charles Stulemeijerweg 2
Tilburg
Rapportcijfer Bonprix klantenservice: 7.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 8 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Bonprix klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Bonprix klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Bonprix Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Bonprix klantenservice?

8 reviews over “Bonprix”

 1. Rapportcijfer: 8

  Mijn pakket is door post nl zo ingevuld en retour gezonden

  BONPRIX Antwoordnummer 32000
  8000ZB TILBURG Nederland

  Dus ipv Zwolle dus Tilburg?

 2. Rapportcijfer: 8

  het is niet wat ik wilde.ik kom wel weer eens op een ander keer bij u terug.sorry voor het ongemak

 3. Rapportcijfer: 6

  ik wil graag een bestelling storneren.betreft basic trui met opstaande kraag.artikel nummer 922583.maat 48.prijs 14.99 ordernummer 10001768085.sorry voor het ongemak.

 4. Rapportcijfer: 8

  hallo ik wou graag een catalogus aan vragen ,bestelde vroeger veel bij jullie is al heel wat jaren geleden ,maar door omstandigheden moest ik stoppen,,sta al jaren onder bewindvoering ,heb geen schulde ,mag gewoon bestellen , maar gaat via hun
  vriendelijke groet Petra

 5. Rapportcijfer: 8

  Goedemorgen, Zou u mij een overzicht willen geven van de orders die ik nog heb openstaan, ik heb aantal spulletjes teruggestuurd maar volgens mij zijn die nog berekend…..

 6. Rapportcijfer: 8

  Ikheb herhalende keren met jullie gebeld om dat ik steeds een mail dat er een rek open staat terwijl ikdat Men Dennis vder het bedrag 20 Juni al heb bet zelf heb ik per post een overschrijving 29 Aug per post verstuurt geen reactie daar op en nu kreeg ik weer een brief dat jullie mij naar een incasso bureau hebben doorgestuurd terwijl ik zeker 20 x gebeld heb er staat geen rek open van mij ik zou graag willen dat Men Dennis vder Velden mij belt want ik wordt hier nerveus van.ps ik vind echt vreselijk dat ik niet gelijk kan bellen de afd Financien.