Iddink

 klantenservice

Over Iddink

Iddink is onderdeel van de Iddink groep. De Iddink groep biedt scholen en leerlingen leermiddelen in een eigentijdse schoolomgeving. Het bedrijf levert in Nederland boeken en digitale leermiddelen aan ruim 300.000 middelbare scholieren. Het bedrijf bestaat ruim 90 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van schoolboeken en digitaal lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs in Nederland. Iddink biedt duidelijke boekenlijsten voor middelbare scholen, waaruit de bestellingen van scholen en leerlingen volgen. Iddink levert het persoonlijke boekenpakket per leerling aan huis, het digitale lesmateriaal wordt via een persoonlijke webportal ontsloten. Iddink heeft unieke afspraken bij tientallen uitgeverijen waardoor Iddink eerder en completer geleverd krijgt. Het bedrijf is gevestigd in Ede en heeft 55 vaste medewerkers naast de honderden uitzendkrachten die jaarlijks in de zomermaanden het magazijnwerk verrichten. 90 procent van de omzet wordt namelijk in augustus gemaakt als de levering van de leermiddelen aan middelbare scholieren en scholen plaatsvindt. Ruim de helft van de schoolboeken wordt verhuurd aan de scholieren en scholen en is eigendom van het bedrijf zelf, de andere helft wordt jaarlijks door Iddink verkocht.

Website

Op de website van Iddink is zowel informatie voor leerlingen als voor scholen te vinden. Zowel leerlingen als medewerkers van middelbare scholen moeten eerst inloggen voordat er toegang verkregen wordt tot de informatie. Een account is gemakkelijk aan te maken op de website. Medewerkers van middelbare scholen kunnen op de website een overzicht bekijken met informatie over de bestellingen van leerlingen. Ook kunnen ze facturen inzien en het digitaal onderwijs van de betreffende middelbare school bekijken. Ook is er o.a. toegang tot de leermiddelenlijst, webmuteren, en een werk- en tijdschema wat zelf in te vullen is. Leerlingen krijgen na het inloggen op de website toegang tot het digitale leer materiaal. Ook kunnen leerlingen via de website boeken bestellen, veelgestelde vragen bekijken en iets melden over het gekregen boekenpakket.

Contact

De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 te bereiken op het telefoonnummer 0318-648761. U kunt als klant van Iddink op de website van Iddink inloggen onder de optie ‘klantenservice’ voor digitale meldingen over ontvangen boekenpakketten of een factuur voor niet ingeleverde boeken. Na het inloggen onder het kopje ‘klantenservice’ is een overzicht te vinden van alle bestellingen, leveringen, facturen, gegevens en retouren. Het bezoekadres van Iddink is Galvanistraat 119, 6716 AE, Ede. U kunt Iddink ook via de post bereiken door een brief te sturen naar Iddink, Postbus 14, 6710 BA, Ede.

Contact met Iddink

Openingstijden Iddink klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Iddink klantenservice

Contact met IddinkNummer
Algemeen0318 - 64 87 61

Overige contactmogelijkheden Iddink klantenservice

Iddink opzeggen

Iddink direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/iddink.

Iddink ervaringen

54 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Iddink? Laat ons je ervaring met Iddink weten!
Beoordeel Iddink

Adres Iddink klantenservice

Galvanistraat 119
Ede
Rapportcijfer Iddink klantenservice: 4.2

Rapportcijfer is gebaseerd op 54 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Iddink klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Iddink klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Iddink Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Iddink klantenservice?

54 reviews over “Iddink”

 1. Rapportcijfer: 2

  Schandalig en oplichting betalen van een boek en weer sturen ? En nooit besteld of ontvangen. Inloggen onmogelijk. En al twee jaar onbereikbaar

 2. Rapportcijfer: 1

  Witheet ben ik, gemaild met waar de boeken zijn, geen reactie vanuit Iddink, maar wel een aanmaning sturen. Schandalig gebruik maken van een monopoliepositie. SCHOLEN STOP MET SAMENWERKING IDDINK TEN GUNSTE VAN JULLIE KLANTEN,DE STUDENTEN !!!

 3. Rapportcijfer: 1

  Zooo moeilijk te bereiken!! Contact kan alleen na inloggen of heel lang aan de telefoon blijven hangen. Inloggegevens hebben we niet. Ik krijg telkens aanmaningen die niet terecht zijn omdat mijn dochter een boek nooit gehad heeft omdat ze vroegtijdig is gestopt! Hebben we ook doorgegeven. Ze is inmiddels al meer dan een jaar van deze school en toch krijgen we nog telkens aanmaningen! Super irritant!

 4. Rapportcijfer: 1

  Zooo moeilijk te bereiken!! Contact kan alleen na inloggen of heel lang aan de telefoon blijven hangen. Inloggegevens hebben we niet. Ik krijg telkens aanmaningen die niet terecht zijn omdat mijn dochter een boek nooit gehad heeft omdat ze vroegtijdig is gestopt! Hebben we ook doorgegeven. Ze is inmiddels al meer dan een jaar van deze school en toch krijgen we nog telkens aanmaningen! Super irritant!