Zekur Zorg

 klantenservice

Over Zekur

Zekur is een onderdeel van Univé. U sluit er verzekeringen af voor uw auto, fiets, motor, uw woning en voor zorg. Daarnaast biedt Zekur ook verzekeringen aan voor ZZP’ers en MKB’ers. Zekur staat voor betaalbare verzekeringen met lage premies.

Zekur klantenservice

Heeft u een vraag voor Zekur? U kunt de klantenservice van Zekur bellen. Dit is de snelste manier om een antwoord op uw vraag of klacht te krijgen. U heeft daarnaast ook de mogelijkheid om uw vraag of klacht uitgebreid toe te lichten en eventuele extra vragen van de medewerker direct te beantwoorden. Op die manier wordt uw vraag het snelste behandeld. Voor elk onderdeel van Zekur heeft het bedrijf een apart telefoonnummer. Kies het Zekur telefoonnummer dat voor u van toepassing is op de vraag of de klacht die u heeft. Zo bent u zeker dat u de juiste medewerker aan de lijn krijgt en dat u niet nodeloos hoeft te wachten. Voor u de telefoon neemt om te bellen, is het aangeraden om uw klantnummer op te zoeken. Ook dit bespaart u en de medewerker tijd.

Belt u met een vraag over uw zorgverzekering? Neem dan contact op met Zekur op het telefoonnummer 0900 25 93 587. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00u en 18.00u. U betaalt de gebruikelijke belkosten om met Zekur zorgverzekering contact op te nemen, er worden geen extra belkosten aangerekend.

Voor al uw vragen over reis- en annuleringsverzekeringen bij Zekur Zorg belt u het telefoonnummer 088 0106 999. U bereikt deze klantenservice van Zekur van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00u en 17.00u.

Al uw vragen over de zorgongevallenverzekering worden behandeld op het telefoonnummer 088 0106 999. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00u en 17.00u. Voor dit nummer betaalt u de gebruikelijke belkosten, er worden geen extra belkosten in rekening gebracht.

Heeft u Zekur Zorg en heeft u een dokter of spoedeisende hulp nodig in het buitenland? Neem dan contact op met de alarmcentrale van Zekur Zorg op het telefoonnummer +31 40 297 57 60. U kunt hier dag en nacht terecht.

Heeft u een doorlopende reisverzekering bij Zekur Zorg en heeft u pech onderweg tijdens uw vakantie, wilt u uw reis afbreken of heeft u een ziekenhuisopname nodig in het buitenland? Bel dan naar het telefoonnummer +31 592 348 112. Deze telefooncentrale is dag en nacht bereikbaar.

Vragen over uw schadeverzekering en alle vragen die betrekking hebben op Auto, Wonen, Fiets, Motor, ZZP, MKB, Zorgongevallen, reis- en annuleringsverzekering van Zekur Wonen en rechtsbijstand worden beantwoord op het telefoonnummer 088 0106 999. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00u en 17.00u. U betaalt enkel de gebruikelijke belkosten, er worden geen extra belkosten aangerekend.

Heeft u een ongeval gehad met de auto, fiets, bromfiets of motor? Neem dan contact op met de alarmcentrale op het telefoonnummer +31 20 592 952. De alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar.

Contact met Zekur Zorg

Openingstijden Zekur Zorg klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Zekur Zorg klantenservice

Contact met Zekur ZorgNummer
Algemeen0900 - 259 35 87

Overige contactmogelijkheden Zekur Zorg klantenservice

Zekur Zorg opzeggen

Zekur Zorg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zekur zorg.

Zekur Zorg ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Zekur Zorg? Laat ons je ervaring met Zekur Zorg weten!
Beoordeel Zekur Zorg

Adres Zekur Zorg klantenservice

Kennedyplein 300
Eindhoven
Rapportcijfer Zekur Zorg klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Zekur Zorg klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Zekur Zorg klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Zekur Zorg Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Zekur Zorg klantenservice?

1 reviews over “Zekur Zorg”

  1. Rapportcijfer: 8

    Jammer dat die zorgverzekeringen elk jaar weer duurder worden… maar voor mij als student is dit de beste!