Careyn

 klantenservice

Over Careyn

Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming met een hart voor de zorg. Careyn heeft vestigingen in Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant waar u terecht kunt voor verschillende vormen van zorg. De onderneming beschikt o.a. over verpleeghuizen, verzorgingshuizen, activiteitencentra, wooncentra, behandelcentra, een zorgboerderij en locaties voor kleinschalig wonen. Careyn zet zich in voor het welzijn van zowel jong en oud, gezond of kwetsbaar. De onderneming organiseert mogelijkheden in de directe woonomgeving van ouderen en chronisch zieken om zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen blijven leven met de hulp die men behoeft. Om dit te bereiken werkt Careyn op het gebied van zorg, welzijn, welbevinden, veiligheid en mobiliteit nauw samen met allerlei organisaties in de omgeving.

Aanbod

Careyn heeft een groot aanbod van zorg, zoals gehandicapten zorg, dementiezorg, kraamzorg, hulp bij revalidatie en zorg in laatste levens fase. Het brede aanbod van staat uitgebreid op de website beschreven.
Careyn beschikt over een groot aantal specialisten die van vele markten thuis zijn. Zij kunnen helpen door het geven van deskundig advies, ondersteuning, begeleiding en behandeling op een groot aantal terreinen van de zorg.
Voor het verstrekken van hulpmiddelen werkt Careyn samen met Medipoint, leverancier van zorg- en comfort hulpmiddelen. In de winkels van Medipoint kunt u terecht voor het kopen, lenen of huren van alle (medische) hulpmiddelen, verzorgingsproducten en verpleegartikelen die u nodig heeft.
Hiernaast biedt Careyn een ‘Careyn kaart’ waarmee korting te verkrijgen is op o.a pretparken, sportschoolabonnementen, vele leuke cursussen, workshops en dagjes uit. Hiermee wil Careyn bereiken dat ouderen en chronisch zieken ondanks hun beperking blijven genieten van het leven en zo veel mogelijk vitaal blijven.

Contact

U kunt de Klantenservice bellen zodat medewerkers u kunnen helpen bij het zoeken en maken van een keuze uit een breed pakket van zorg en dienstverlening. Ook kunt u hier terecht om uw aan te melden als nieuwe klant of voor de inschrijving van een cursus. Uiteraard is de klantenservice van Careyn er ook voor andere vragen of opmerkingen met betrekking tot Careyn. De klantenservice van Careyn is van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 088 – 123 99 88. Dit telefoonnummer geldt voor alle regio’s. Voor dringende vragen is dit nummer 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar.
Via de website van Careyn kunt u ook digitaal contact opnemen met Careyn, hiervoor dient u een van de formulieren online in te vullen. Ook is hier een klachtenformulier beschikbaar om eventuele negatieve ervaringen met Careyn te vermelden. Als u een klacht heeft kunt u deze ook schriftelijk indienen bij een onafhankelijke klachtencommissie. Op de website van Careyn staat per regio vermeld waar uw u klacht schriftelijk naar kunt opsturen.

Contact met Careyn

Openingstijden Careyn klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Careyn klantenservice

Contact met CareynNummer
Algemeen088 - 123 99 88

Overige contactmogelijkheden Careyn klantenservice

Careyn opzeggen

Careyn direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/careyn.

Careyn ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Careyn? Laat ons je ervaring met Careyn weten!
Beoordeel Careyn

Adres Careyn klantenservice

Maarssenbroeksedijk 4
Utrecht
Rapportcijfer Careyn klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Careyn klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Careyn klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Careyn Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Careyn klantenservice?

0 reviews over “Careyn”

  1. Rapportcijfer: 10

    Onze zoon heeft veel moeite gehad bij verschillende zorgaanbieders maar hij is nu eindelijk op zijn plek bij Careyn. Hij vind het geweldig om te assisteren bij de kinderboerderij.