Jeugdbescherming Overijssel

 klantenservice

Over Jeugdbescherming Overijssel

Jeugdbescherming Overijssel is een gecertificeerde instelling voor alle gemeenten in Overijssel, die door de rechter opgelegde jeugdbeschermingsmaatregelen en jeugdreclassering uitvoert. Deze jeugdbescherming voert enkel taken uit in opdracht van de gemeenten en de rechtbank op het gebied van jeugdbescherming en jeugdreclassering.

Diensten jeugdzorg

Jeugdbescherming Overijssel richt zich op drie diensten: jeugdbescherming, jeugdreclassering en een veilig thuis. De organisatie noemt de drie diensten ook wel: drang, dwang en veilig thuis.
Het liefst wil de jeugdbescherming samen met een gezin de thuissituatie verbeteren, zonder juridische maatregelen toe te passen. Jeugdbescherming Overijssel helpt bij het zoeken naar goede oplossingen voor problemen. Gebeurt het verbeteren van de situatie niet op een vrijwillige basis, dan kan de jeugdbescherming wettelijke mogelijkheden gaan benutten. Naast de Jeugdbescherming heeft Overijssel ook een afdeling van Jeugdreclassering.
Jeugdbescherming Overijssel werkt samen met Veilig Thuis organisaties in Overijssel. Zorgen of meldingen van huiselijk geweld of kindveiligheid kunnen bij de jeugdbescherming worden aangegeven.
Bij Jeugdbescherming Noord zijn ongeveer 300 medewerkers werkzaam. Dit zijn voornamelijk ervaren jeugdbeschermers (gezinsvoogden) en jeugdreclasseerders. In deze organisatie wordt er uitgegaan van de professionele kracht en motivatie van de medewerkers.

Contactgegevens

Jeugdbescherming Overijssel voert enkel taken uit die door de gemeenten of rechtbank worden gegeven. U kunt hiervoor niet rechtstreeks bij deze organisatie terecht. Voor andere vragen is Jeugdbescherming Overijssel op verschillende manieren te bereiken. De crisishulp in Overijssel is telefonisch te bereiken op 088-8567800. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood. Voor het landelijke meldpunt van huiselijk geweld kunt u bellen naar 0800-2000. Dit telefoonnummer is echter alleen tijdens kantooruren te bereiken. Voor huiselijk geweld in Overijssel kunt u in geval van spoed ook 24 uur per dag op088-8567800 terecht.

Jeugdbescherming Overijssel is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 39 in Zwolle. Deze vestiging is geopend van 8.30 tot 17.00. U kunt voor vragen ook een e-mail sturen naar info@jbov.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 568, 8000 AN Zwolle.

Contact met Jeugdbescherming Overijssel

Openingstijden Jeugdbescherming Overijssel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Jeugdbescherming Overijssel klantenservice

Contact met Jeugdbescherming OverijsselNummer
Algemeen038 - 851 48 00

Overige contactmogelijkheden Jeugdbescherming Overijssel klantenservice

Jeugdbescherming Overijssel opzeggen

Jeugdbescherming Overijssel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jeugdbescherming overijssel.

Jeugdbescherming Overijssel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Jeugdbescherming Overijssel? Laat ons je ervaring met Jeugdbescherming Overijssel weten!
Beoordeel Jeugdbescherming Overijssel

Adres Jeugdbescherming Overijssel klantenservice

Burgermeester Drijbersingel 39
Zwolle

Laat ons je ervaring met de Jeugdbescherming Overijssel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Jeugdbescherming Overijssel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Jeugdbescherming Overijssel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Jeugdbescherming Overijssel klantenservice?