Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland

 klantenservice

Over Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland

Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland maakt onderdeel uit van Jeugdbescherming West. Jeugdbescherming West komt in actie als de veiligheid en ontwikkeling van een kind of jongere wordt bedreigd. De organisatie grijpt alleen in als het echt niet anders kan.

Jeugdbescherming West is gecertificeerd en mag maatregelen uitvoeren die de rechter of gemeenten opleggen. Tijdens het uitvoeren van de maatregelen houdt de jeugdbescherming vast aan een gezinsgerichte aanpak. Het is belangrijk dat het gezin zoveel mogelijk de regie behoudt.

In samenwerking met de jeugdige, het gezin en het netwerk wordt er een gezinsplan opgesteld. Door ook nauw samen te werken met de plaatselijke jeugd- en gezinsteams probeert Jeugdbescherming West een zo gericht mogelijke aanpak op te stellen. Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland, samen met de rest van Jeugdbescherming West, richt zich op de preventieve jeugdbescherming en het uitvoeren van dwangmaatregelen.

Het doel van Jeugdbescherming West is een bijdrage leveren aan een pedagogisch veilig opvoedklimaat voor jeugdigen. Het is de missie van de organisatie om een zo zelfstandig mogelijke participatie van jeugdigen en hun opvoeders in de samenleving te bevorderen en crimineel gedrag te voorkomen.

Dit sluit aan bij de visie van de organisatie. Jeugdbescherming West gaat er vanuit dat jeugdigen het beste af zijn in hun eigen omgeving, maar alleen als deze omgeving veilig is en de ontwikkeling van het kind of de jongere niet belemmerd.

Contactgegevens

Jeugdbescherming West is werkzaam in west-Nederland. De organisatie heeft vier vestigingen: drie maken onderdeel uit van Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland en een vestiging ligt in de regio Haaglanden.

De contactgegevens voor Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland verschillen per vestiging.

In Leiden is de jeugdbescherming van Zuid-Holland Noord gevestigd aan het Schuttersveld 32. Telefonisch contact neemt u op via 0715239740.

Het bezoekadres van de vestiging van Zuid-Holland Midden in Alphen aan de Rijn is aan de Zuidpoolsingel 4. Het telefoonnummer van deze vestiging is 0172449150.

Aan de Johan de Wittstraat 40B in Dordrecht bevindt zich de vestiging van Zuid-Holland Zuid. Via 0786334700 neemt u telefonisch contact met deze vestiging op.

Contact met Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland

Openingstijden Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland klantenservice

Contact met Bureau Jeugdzorg Zuid-HollandNummer
Algemeen070 3082999

Overige contactmogelijkheden Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland klantenservice

Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland opzeggen

Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bureau jeugdzorg zuid-holland.

Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland? Laat ons je ervaring met Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland weten!
Beoordeel Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland

Adres Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland klantenservice

De Horst 4
Den Haag

Laat ons je ervaring met de Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland klantenservice?