HP contact

Direct HP contact met de klantenservice met KlantenserviceSpot

HP (afkorting van Hewlett-Packard) is een Amerikaans technologiebedrijf. Onder de meeste mensen is HP vooral bekend van consumentenelektronica zoals software, computers en printers. Er is dan ook een grote kans dat u ooit in uw leven een product van HP heeft gebruikt. Heeft u momenteel een HP product en wilt u HP ondersteuning en contact opnemen met de klantenservice, dan kan dit zowel via de telefoon als online. Bij KlantenserviceSpot komt u direct achter de juiste gegevens van de klantenservice die u wilt spreken, zodat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Maar ook als u bijvoorbeeld vragen heeft en over de HP garantie contact wilt hebben met de klantenservice, kunt u bij KlantenserviceSpot terecht!

De HP Support Assistant – voor alle computers en printers

HP is dus vooral bekend van de printers en de bijbehorende inkt. Als u ook een printer van HP heeft, kunt u met de afdeling HP printers contact opnemen als u bijvoorbeeld problemen met uw printer heeft. Vrijwel alle producten van HP zijn voorzien van de zogeheten HP Support Assistant, de ingebouwde ondersteuning voor computers en printers. Uw HP apparaten worden op deze manier onderhouden met geautomatiseerde ondersteuning, updates en oplossingen. De HP Support Assistant zorgt voor geautomatiseerde oplossingen en probleemoplossers voor veel voorkomende problemen. Als het probleem met deze hulpprogramma’s niet kan worden opgelost, kan HP Support Assistant u helpen om extra ondersteuningsbronnen voor uw specifieke apparaat te vinden.

HP Helpdesk telefoonnummer bellen

Heeft u een product van HP gekocht en kan de HP Support Assistant u niet helpen? Dan is er op de website van HP ondersteuning contact van de HP Virtual Agent, die u helpt bij het oplossen van problemen met de pc of printer. Op de website staat sowieso veel informatie over de verschillende producten die HP maakt en verkoopt. Als u dus algemene informatie over uw aankoop zoekt, dan is de kans groot dat er bruikbare informatie hier tussen staat. Biedt deze Virtual Agent nog steeds geen bevredigende oplossing, dan kunt het HP Helpdesk telefoonnummer bellen op 020 – 654 5214. U betaalt de normale belkosten als u deze HP helpdesk telefoonnummer belt. HP contact met de telefoon is soms nodig als u met een complex probleem zit. Daarnaast kunt u bij HP ook een abonnement op printerinkt of toner nemen. Deze bezorgservice heet HP Instant Inkt en als er iets verkeerd is gegaan met de bezorging of als u een vraag heeft, dan kan u ook altijd HP ondersteuning contact krijgen met de klantenservice.

HP ondersteuning contact bij installeren van de printer of pc

Heeft u een HP printer of computer gekocht en zoekt u HP ondersteuning contact bij installeren van de printer? Dan helpt KlantenserviceSpot u om meteen het juiste HP helpdesk telefoonnummer te bellen. De klantenservice van HP kan u in sommige gevallen op afstand helpen. Daarnaast kunt u KlantenserviceSpot ook inschakelen voor een installatie. KlantenserviceSpot heeft zelf namelijk ook een eigen storings- en installatiedienst. U kunt dus een installatie van de HP printer of computer door KlantenserviceSpot laten doen. Doet u dit samen met een buur of een andere bekende, dan krijgt u beide 5% korting!

Ook andere klantenservices spreken?

Wilt u ook snel met de klantenservice van andere bedrijven of organisaties in contact komen? Dan zit u bij KlantenserviceSpot altijd aan het juiste adres. U kunt in de database namelijk ook zoeken naar telefoonnummers van andere bedrijven. Heeft u dus bijvoorbeeld een HP product gekocht bij Bol.com en heeft u een klacht of bent u niet tevreden, dan is de kans groot dat de Bol com klantenservice u ook kan helpen. U kunt het product vaak terugsturen (mits ongeopend en ongebruikt) of u krijgt een andere oplossing aangereikt. HP bellen voor support is soms dus niet de enige manier om uw klacht of probleem op te lossen. Verder worden HP producten ook via BCC en Amazon verkocht, dus u kunt via KlantenserviceSpot ook met Amazon contact opnemen of de BCC klantenservice spreken. Maar ook als u een storing bij uw provider heeft en bijvoorbeeld Ben klantenservice of Ziggo zakelijk contact informatie zoekt, kunt u dat bij KlantenserviceSpot vinden. Verder kunt u ook op telefoonnummer zelf zoeken. Dit is bijvoorbeeld handig in gevallen dat klantenservices van bedrijven u terugbellen, maar u het nummer niet meteen herkent. Dit telefoonnummer zoekt u vervolgens gewoon op bij KlantenserviceSpot en zo komt u er snel achter welk bedrijf bij het telefoonnummer hoort!