Enexis

 klantenservice

Enexis is een Nederlandse netbeheerder die is voortgekomen uit de energiemaatschappij Essent. Enexis verzorgt de energiedistributie in Noord, Zuid- en Oost-Nederland. Met maar liefst 5 miljoen klanten aansluitingen is Enexis een van de grootste netbeheerders in Nederland. Enexis netbeheer werkt aan een veilig en betaalbare energievoorziening voor al haar klanten. Nu en in de toekomst. Met technische innovaties werkt Enexis aan duurzame energie waar dat mogelijk is.

Enexis brengt energie waar mensen warmte en licht nodig hebben

Sinds 2009 levert Enexis gas en elektriciteit aan Nederlanders. Enexis ziet zichzelf als Energie Realisten. Nederland staat voor een grote uitdaging en dat is de energietransitie. Als netbeheerder speelt Enexis daar een grote rol in. Ruim 4.000 medewerkers werken iedere dag aan een betrouwbaar gas- en elektriciteitsnetwerk. Enexis brengt energie waar mensen warmte en licht nodig hebben. Met een netwerk voorziet Enexis ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven van gas en stroom.

Contact met Enexis

Heeft u een gas- of stroomstoring? Bel dan naar het Nationale Storings Telefoonnummer: 0800 – 9009. Wilt u de klantenservice van Enexis spreken? Bel dan naar 088-8577000. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00. Heeft u een vraag in het weekend of wilt u liever iemand online spreken? Ga dan naar de Facebook- of Twitterpagina van Enexis en spreek daar met een medewerker die u snel verder helpt. Deze chat is beschikbaar van maandag tot en met zondag tussen 08.00 en 21.00. U kunt doorgaans binnen één uur een antwoord verwachten.

Storing Enexis? Zo lost u dat op!

Heeft u een storing bij Enexis, dan is dat uiteraard erg vervelend. Zonder stroom in huis kunnen we namelijk niet werken, maar ook niet ontspannen en televisie kijken bijvoorbeeld. Een stroomstoring van Enexis moet daarom zo snel mogelijk verholpen worden. Bij algemene stroomstoringen kunt u de algemene storingsdienst, ook wel het Nationale Storings Telefoonnummer genoemd, bereiken op: 0800 – 9009. U hoeft dus geen klant van Enexis te zijn om dit nummer te bellen. Heeft u echter een storing op uw slimme meter van Enexis, dan kunt u de specifieke storningsdienst van Enexis bellen op 088-8577000. Dit telefoonnummer kunt u bellen op werkdagen tussen 08:00 uur en 17.00 uur. Verder kunt u natuurlijk ook een storing bij Enexis doorgeven via Facebook en Twitter. De online klantenservice beantwoordt vragen van maandag tot en met zondag tussen 08.00 en 21.00. Doorgaans krijgt u binnen één uur antwoord.

Andere storingen? KlantenserviceSpot voor alle klantenservices!

Ervaart u ergens anders een storing, bijvoorbeeld een storing bij Waternet of een storing ABN AMRO internet bankieren? Ook dan kunt u uiteraard KlantenserviceSpot raadplegen om de juiste informatie voor de klantenservice te achterhalen. In sommige gevallen kan KlantenserviceSpot u persoonlijk helpen, aangezien wij een eigen storingsdienst hebben. We bieden dan burenkorting: Als u samen met buren of andere bekenden een installatie laat doen door KlantenserviceSpot, hebben beide partijen recht op 5% korting. Benieuwd of dit ook voor u geldt? Neem dan gerust contact op met KlantenserviceSpot via 020-5050500 en vraag naar de mogelijkheden!

Instagram: https://www.instagram.com/enexisnetbeheer/

Contact met Enexis

Openingstijden Enexis klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Enexis klantenservice

Contact met EnexisNummer
Algemeen088-8577000

Overige contactmogelijkheden Enexis klantenservice

Enexis opzeggen

Enexis direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/enexis.

Enexis ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Enexis? Laat ons je ervaring met Enexis weten!
Beoordeel Enexis

Adres Enexis klantenservice

Magistratenlaan 116
5223 MB, Den Bosch
Rapportcijfer Enexis klantenservice: 2

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Enexis klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Enexis klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Enexis Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Enexis klantenservice?

1 reviews over “Enexis”

  1. Rapportcijfer: 2

    Meer dan 10 weken geleden dat er belooft werd dat ik de gas meter weer kon uitlezen bij de energie leverancier. Echt heel slecht dit.