CAK

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Cak

Cak staat voor het Centraal Administratie Kantoor, een overheidsdienst die taken uitvoert voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, afgekort het VWS. Zo berekent en int het CAK de eigen bijdragen voor de Wet langdurige zorg en de Wet maatschappelijke ondersteuning. Het CAK is daarnaast verantwoordelijk voor de financiering van instellingen van de Wet langdurige zorg. Ook maakt het verklaringen op voor medicijnen die onder de Opiumwet vallen als u naar het buitenland reist. Voor klanten die buiten het Nederlandse zorgstelsel vallen voert het CAK regelingen uit, zoals regeling wanbetalers, regeling gemoedsbezwaarden en regeling onverzekerden. Als laatste voert het CAK de regeling Zorgverzekering uit voor verdragsgerechtigden.

Cak klantenservice

Heeft u een vraag voor het CAK in verband met uw regeling of de inning van eigen bedragen voor de Wet langdurige zorg en de Wet maatschappelijke ondersteuning? Dan kunt u contact opnemen met CAK op één van de volgende telefoonnummers:
– Eigen bijdrage Wmo: 0800 – 1925
– Eigen bijdrage Wlz en Beschermd wonen: 0800 – 0087
– Medicijnen onder de Opiumwet: 0800 – 2108
– Regelingen Zorgverzekeringswet: 0800 – 5028
– Zorgverzekering en buitenland: +31 (0)88 – 711 55 51
– Receptie voor bezoekers en leveranciers: 088 – 711 40 00

Alle 0800-nummers zijn kosteloos. De klantenservice van CAK is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30u en 17.00u. Indien u belt over uw dossier is het aangeraden om uw klantnummer bij de hand te houden. Zo kan de medewerker u sneller verder helpen en bespaart u hem of haar extra opzoekwerk. Het heeft vele voordelen om telefonisch contact te zoeken met de klantenservice van CAK. Uw vragen worden direct beantwoord en indien de medewerker bijkomende vragen heeft, kunt u deze onmiddellijk beantwoorden. Zo hoeft u geen dagen te wachten op een reactie.

Heeft u liever schriftelijk contact omdat uw vraag niet dringend is of omdat u graag een schriftelijke neerslag van uw conversatie met de klantenservice van CAK wilt hebben? Dat kan! Op de website vindt u een contactformulier dat u snel en eenvoudig invult. Indien gewenst kunt u bijlagen toevoegen om uw vraag te ondersteunen. Zodra uw klacht of vraag in behandeling wordt genomen, ontvangt u een een bericht. U kunt nog gebeld worden om bijkomende vragen te beantwoorden. De verwerkingstijd van uw vraag of klacht kan enkele weken in beslag nemen, zeker voor de Wlz en de Wmo. Schrijft u liever een brief? Op de website van het CAK vindt u de postadressen die u kunt gebruiken. Ook op Twitter is de klantenservice van CAK actief en kunt u een direct bericht sturen. Binnen enkele uren ontvangt u een reactie.

Contact met CAK

Openingstijden CAK klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers CAK klantenservice

Contact met CAKNummer
Algemeen0800 - 19 25

Overige contactmogelijkheden CAK klantenservice

CAK beoordelen

Hoe zou jij CAK beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

CAK opzeggen

CAK direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/cak.

CAK ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met CAK? Laat ons je ervaring met CAK weten!
Beoordeel CAK

Adres CAK klantenservice

Prinses Beatrixlaan 7
Den Haag

1 review over “CAK”

Laat ons je ervaring met de CAK klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de CAK klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie