CZ

Over CZ

CZ (Centraal Ziekenfonds) is een Nederlandse zorgverzekeraar en werd in 1930 opgericht in Tilburg. CZ biedt zodoende zorgverzekeringen aan. Sinds 2008 is CZ samengevoegd met OZ. Een jaar later nam CZ de zorgverzekeringen van Delta Lloyd. CZ zorgverzekeringen biedt dan ook zorgverzekeringen aan van OHRA en Deltalloyd Zorgverzekeringen. CZ heeft 3,4 miljoen verzekerden en staat daarmee in de top drie grootste zorgverzekeraars van Nederland. CZ wilt naar eigen zeggen echt het verschil maken. De zorgverzekeraar streeft naar ‘betere zorg, betaalbare zorg en bereikbare zorg’. De website van zorgverzekeraar CZ is erg uitgebreid. Deze biedt niet alleen informatie over de mogelijke zorgverzekeringen, maar ook over veel kwesties die spelen bij gezondheid. Ook staan er adviezen omtrent zorg op de site. Daarnaast heeft de site een erg uitgebreide pagina over de klantenservice.

CZ klantenservice

Zoals gezegd heeft de website van CZ een uitgebreide pagina met betrekking tot de klantenservice. Hierop wordt doorverwezen naar de veel gestelde vragen, maar daarnaast worden er ook een hele hoop zaken besproken waar u informatie over nodig zou kunnen hebben. Op de klantenservice-pagina staan een hele hoop onderwerpen waar u meer over kunt lezen. Zo staat er informatie over onder meer veranderingen in de zorg voor het komend jaar, nieuws over de zorg maar ook wat u zelf kan regelen met het zogeheten Mijn CZ, waarmee u online al uw zorgkosten e.d. kan inzien. Dit kan met DigiD. Bij klantenservice hoort natuurlijk ook dat u contact op kan nemen met CZ.

Contact met CZ

Ondanks de uitgebreide website kan het natuurlijk heel goed zijn dat u nog een vraag of opmerking heeft aan CZ. Er zijn verschillende mogelijkheden om CZ te bereiken. Een eerste optie is om het contactformulier in te vullen op de website. U vraag of opmerking wordt dan naar CZ gemaild. Maar het kan natuurlijk heel goed zijn dat u liever direct antwoord heeft op uw vraag. Dan is er natuurlijk de mogelijkheid om te bellen. Dit kan naar het nummer van de CZ klantenservice: 0900 0949. Hier kunt u terecht voor het doorgeven van een wijziging, het opvragen van de hoogte van uw premie en het aanvragen van een CZ Zorgpas. De klantenservice is ook bedoeld voor vragen over een rekening van uw arts, vragen over een afschrijving door CZ en vragen over een vergoeding. Daarnaast biedt CZ de CZ Zorgservice, waar u ook naartoe kunt bellen op het nummer (013) 594 91 10. Bij dit nummer kunt u bijvoorbeeld terecht als u een second opinion wilt van een internationale topspecialist, vragen over behandeling in het buitenland of als u wachtlijstbemiddeling wil aanvragen.

Bezoek een CZ kantoor

Wilt u liever bepaalde zaken niet telefonisch met de klantenservice bespreken, of per mail, dan is het ook een mogelijkheid om een CZ kantoor te bezoeken. CZ heeft drie hoofdlocaties, maar ook een aantal regionale servicekantoren en spreekuren. Bovendien heeft de zorgverzekeraar een mobiel kantoor dat iedere week op verschillende plaatsen in Nederland staat. Er is dus altijd wel een kantoor bij u in de buurt te vinden!

Openingstijden CZ klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
CZ

Telefoonnummer CZ klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 09 49
Belkosten
7,5 cent per gesprek + uw gebruikelijke beltarief

Adres CZ klantenservice

Ringbaan west 236
Tilburg

E-mailadres CZ klantenservice

E-mailadres
onbekend

CZ opzeggen

CZ direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/cz.

CZ ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie