CZ contact

 klantenservice

Neem met CZ contact op via Klantenservicespot.nl

Heeft u vragen over uw zorgverzekering bij CZ? U vraagt zich bijvoorbeeld af wat de premie van uw zorgverzekering wordt, of wilt meer weten over de dekking van uw aanvullende verzekering? Klantenservicespot.nl zorgt ervoor dat u binnen enkele seconden de juiste contactgegevens te pakken heeft. Zo kunt u direct de juiste medewerker van de CZ klantenservice spreken om uw problemen op te lossen. Klantenservicespot beschikt over de contactgegevens van talrijke bedrijven en organisaties in Nederland. Van het Belasting telefoon nummer tot het Basic-Fit contact nummer, van het GVB storing nummer tot de Hema klantenservice. Hier leest u hoe u met CZ in contact kunt komen.

Contact met CZ; de bekende Nederlandse zorgverzekeraar

In 1930 werd het Centraal Ziekenfonds, oftewel het CZ, opgericht in Tilburg. Sindsdien biedt CZ zorgverzekeringen aan in Nederland. In 2008 fuseerde Onafhankelijk Ziekenfonds, oftewel OZ, met CZ. Daarna nam CZ in 2009 Delta Lloyd’s zorgverzekeringen over. Hiermee bezit CZ over maar liefst 2,4 miljoen verzekerden, waarmee het tot de grootste drie zorgverzekeraars van Nederland behoort. Met de grote machtspositie wil CZ het verschil maken om tot betere zorg, betaalbare zorg en bereikbare zorg te komen. Met zoveel verzekerden is een goede CZ klantenservice van levensbelang om het bedrijfsproces soepel te laten verlopen. Het is dan ook uitgebreid mogelijk om informatie op te vragen en contact op te nemen bij CZ.

Met CZ contact via de website

CZ beidt een uitgebreide webpagina aan met betrekking tot de CZ klantenservice. Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen, maar vind u ook allerlei kwesties die spelen rondom u gezondheid. Zo leest u hier alles over uw eigen risico, kunt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven en kunt u facturen declareren. Om uw persoonlijke zorgkosten en dergelijke te zien, logt u in bij uw eigen CZ account. Hiervoor heeft u een DigiD nodig. Verder staat op de website informatie over de veranderingen in de zorgsector voor het aankomende jaar.

Met CZ bellen voor uw vragen

Voor een CZ storing, bijvoorbeeld omdat u niet kunt inloggen in Mijn CZ, is het handig om telefonisch met CZ contact op te nemen. Het CZ telefoonnummer is 088-5557777. U kunt CZ bellen van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 19:00 uur. U betaalt hiervoor enkel de gebruikelijke belkosten. Heeft u specifieke vragen voor het vinden en regelen van zorg? Dan belt u het zorgteam op het CZ telefoonnummer 013-5949110. De CZ helpline, op het telefoonnummer +31134680402 belt u voor spoedeisende zorg en hulp in het buitenland. Dit CZ telefoonnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor het aanvragen van een kraampakket en kraamzorg belt u naar de CZ geboortezorgadviseurs op het telefoonnummer 088-5557755. Ook kunt u de CZ Gezondheidslijn bellen op 088-5557333 voor uw gezondheidsvragen. Bij dit telefoonnummer is de CZ klantenservice bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 23:00 uur. In het weekend belt u van 09:00 tot 21:00 uur.

Overige manieren van CZ contact

Naast CZ bellen kunt u uw vragen via het online contactformulier naar CZ sturen. Wilt u liever fysiek met een CZ medewerker afspreken, dan komt u langs bij een van de CZ kantoren. Naast drie hoofdlocaties biedt CZ regionale servicekantoren aan met spreekuren. Ook heeft CZ wekelijks een mobiel kantoor staan op meerdere plaatsen in Nederland.

Contact met CZ contact

Openingstijden CZ contact klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers CZ contact klantenservice

Contact met CZ contactNummer
Algemeen0900 - 09 49

Overige contactmogelijkheden CZ contact klantenservice

CZ contact opzeggen

CZ contact direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/cz contact.

CZ contact ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met CZ contact? Laat ons je ervaring met CZ contact weten!
Beoordeel CZ contact

Adres CZ contact klantenservice

Ringbaan west 236
Tilburg
Rapportcijfer CZ contact klantenservice: 6.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de CZ contact klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de CZ contact klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel CZ contact Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de CZ contact klantenservice?

2 reviews over “CZ contact”

 1. Rapportcijfer: 10

  Dames en heren,
  een verzekerde van u is opgenomen in ons ziekenhuis in Duitsland. Ik wil graag contactgegevens voor facturering.

  Hartelijke groeten
  A. Kühnel
  St. Marien Krankenhaus Ratingen
  Opname datum: 19.08.2023
  Verzekerings- Nummer: 473687488

 2. Rapportcijfer: 3

  Elke keer dat ik bel, CZ medewerkers weten de antwoorden niet of zijn heel onzeker daarover. Soms ben ik achter gekomen dat hun antwoord verkeerd was.