NLE Contact

 klantenservice

Direct met NLE contact via Klantenservicespot.nl

Heeft u vragen over uw energiecontract, waardoor u graag met NLE contact wilt opnemen? Klantenservicespot.nl zet de juiste telefoonnummers, adressen en contactgegevens van bedrijven en overheidsinstellingen op een rij, zodat u overzichtelijk gelijk met de passende medewerker contact opneemt. Zo vindt u bij ons het hoofdkantoor van KPN telefoonnummer, het nummer van de Hema klantenservice of de contactgegevens om een vraag te stellen over een GVB storing. Dankzij onze contactinformatie staat u meteen in contact met de NLE klantenservice welke u verder zal helpen met uw onderzoek.

Met NLE contact opnemen; de voordelige energiemaatschappij

NLE, voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij, bevindt zich sinds 2005 op de Nederlandse energiemarkt. Binnen de energiemarkt daagt NLE vanaf dag één de bestaande energieleveranciers uit. Onder het motto ´meer concurrentie zorgt voor lagere energieprijzen´ houdt NLE de markt scherp met voordelige prijzen, betrouwbare NLE klantenservice en innovatieve technologie. NLE is trots op het openbreken van de Nederlandse energiemarkt, waardoor iedere Nederlander nu goedkoper energie inkoopt.

Met NLE contact opnemen via de telefoon

Om NLE te bellen neemt u contact op met het telefoonnummer van de klantenservice, te weten 088-7307307. Het NLE telefoonnummer is op werkdagen van 08:30 tot 18:00 uur bereikbaar, en bedraagt het lokale tarief. Voor verkoopt belt u het NLE telefoonnummer 085-1051364. Dit nummer voor NLE contact kunt u op dezelfde werktijden bellen. Heeft u te maken met een NLE storing? Dan neemt u gelijk contact op met het nationale storingsnummer 0800-9009. Dit telefoonnummer is gratis en 24 uur per dag beschikbaar.

Veelgestelde vragen voor NLE contact

Alvorens u het NLE telefoonnummer belt om met de klantenservice contact op te nemen, raden wij aan om de website van NLE te bekijken. Zo vindt u op de pagina met veelvoorkomende vragen allerlei informatie terug over uw energiecontract, het overstappen van energieleverancier of het doorgeven van meterstanden.

NLE contact via de sociale media

Lukt het niet om een antwoord op uw vragen te krijgen via de website, dan staat de NLE klantenservice voor u klaar op de sociale media. Het webcare team is zowel op Twitter als Facebook actief onder @NLEnergie. Hier stelt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw vragen aan de medewerkers. Als de medewerker niet tijdig uw vraag beantwoordt, kunt u uiteraard met NLE telefonisch contact opnemen.

Overige vormen van NLE contact

Wilt u een klacht indienen bij de NLE klantenservice? Op de website van NLE vindt u een handig contactformulier waarin u eenvoudig uw opmerkingen, vragen of klachten kunt indienen. Of stuur en mail naar het e-mailadres info@nle.nl. Voor het versturen van een brief maakt u gebruik van het adres Postbus 23064, 3001 KB Rotterdam.

Contact met NLE Contact

Openingstijden NLE Contact klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers NLE Contact klantenservice

Contact met NLE ContactNummer
Algemeen088 - 73 07 307

Overige contactmogelijkheden NLE Contact klantenservice

NLE Contact opzeggen

NLE Contact direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nle contact.

NLE Contact ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met NLE Contact? Laat ons je ervaring met NLE Contact weten!
Beoordeel NLE Contact

Adres NLE Contact klantenservice

Aert van Nesstraat 45
Rotterdam
Rapportcijfer NLE Contact klantenservice: 4.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de NLE Contact klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de NLE Contact klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel NLE Contact Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de NLE Contact klantenservice?

3 reviews over “NLE Contact”

 1. Rapportcijfer: 2

  Vanavond gebeld door nle callcenter. Zogenaamd om mijn contract te vernieuwen. Maar ben nooit klant geweest bij nle. Gezegd tegen beller en dat uw n lulverhaal ophangt. Vervolgens bedreigd door nle medewerker en dat je ook mijn adres had en me wel ns zou komen opzoeken. Stelletje oplichters!

 2. Rapportcijfer: 2

  Zeer slecht, al weken niet telefonisch bereikbaar, geen reactie op mail, inloggen op mijn NLE geeft constant error 503 service unavaileble. Kortom schande dat dit bedrijf nog bestaat.

  Elly Brasser
  Klantnummer 4664241
  Overtoom 404 1e etage
  1054 JS. Amsterdam