Abn Amro zakelijk contact

Met ABN AMRO zakelijk contact opnemen over allerlei geldzaken

Ondervind u een storing bij ABN AMRO zakelijk bankieren? Dan wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk contact opnemen met de klantenservice van ABN AMRO. Daarom vind u bij KlantenserviceSpot alle contactgegevens van de ABN klantenservice zakelijk afdeling. Voordat u belt met de klantenservice van ABN AMRO zakelijk, kunt u wellicht eerst op de website kijken of uw probleem daar te verhelpen is. ABN AMRO heeft namelijk een goede website waar u allerlei bankzaken zelf kunt regelen. U logt in op uw account, waarna u uw saldo en gegevens zelf kunt bekijken en wijzigen. Ook een betaalpas blokkeren of nieuwe aanvragen is online heel makkelijk te regelen. Verder is de pagina met veel gestelde vragen ook handig om te raadplegen. De vragen zijn op categorie ingedeeld, dus u kunt er makkelijk navigeren en kijken of het antwoord op uw vraag er ook tussen zit.

ABN zakelijk bellen bij storingen en problemen

Heeft u bovenstaande tips al geprobeerd en komt u er niet zelf uit? Dan wilt u waarschijnlijk met ABN AMRO zakelijk contact opnemen en iemand van de klantenservice spreken. De snelste en makkelijkste manier om van uw storing bij ABN AMRO zakelijk af te komen, is door het telefoonnummer van ABN AMRO zakelijk te bellen. U kunt het telefoonnummer van ABN AMRO 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen op 0900-0024. Naar dit ABN zakelijk bellen is gratis. Naast het telefoonnummer van ABN AMRO zakelijk bellen kunt u de bank ook bereiken via sociale media. De ABN klantenservice zakelijk zit namelijk ook op Facebook en Twitter, waar u een berichtje kunt sturen. U krijgt dan meestal binnen enkele uren een antwoord.

Ook voor andere banken, bedrijven en organisaties is KlantenserviceSpot handig!

Zit u niet bij ABN AMRO, maar bij een andere bank? Ook dan is KlantenserviceSpot handig om te raadplegen. U vind bij KlantenserviceSpot namelijk ook telefoonnummers en overige klantenservice-informatie van ING, Rabobank, SNS Bank en andere banken. Verder kunt u hier ook terecht als u bijvoorbeeld een storing bij Enexis of een storing bij Waternet heeft en dringend iemand moet spreken om het probleem op te lossen. Bij KlantenserviceSpot zoekt u niet alleen op bedrijfsnaam of organisatienaam, maar ook op telefoonnummer. Zo heeft u altijd binnen no time de juiste klantencontact-informatie in handen!