KPN zakelijk contact

KPN zakelijk contact opnemen bij storingen en vragen

Gebruikt u KPN als provider uw bedrijf, dan is het vervelend als u een KPN zakelijk storing heeft. Uw bedrijfsvoering kan dan in het geding komen, dus is het van belang dat u zo snel mogelijk met KPN zakelijk contact opneemt om de problemen te verhelpen. U kunt de klantenservice van KPN zakelijk bellen op 0800 – 0403 en dit KPN zakelijk telefoonnummer is 24/7 gratis te gebruiken. De openingstijden van de telefonische klantenservice is op werkdagen van 08:00 uur tot 20:00 uur. Pas in het weekend tijd om te bellen? Probeer het op zaterdag tussen 08:00 uur tot 17:00 uur.

KPN zakelijk bellen zelf oplossen?

U hoeft niet meteen te bellen als u een KPN zakelijk storing ervaart. Soms is een storing namelijk makkelijk zelf op te lossen. Op de officiële site van KPN zakelijk staat enorm veel en uitgebreide informatie over de producten en de meest gestelde vragen over ieder product. Ervaart u dus bijvoorbeeld een probleem met KPN zakelijk bellen, dan bekijkt u de telefonie-pagina om erachter te komen of uw probleem met de bijbehorende oplossing er tussen staat. Soms blijkt dan dat u het probleem makkelijk zelf kunt verhelpen en hoeft u geen KPN zakelijk contact met de klantenservice te hebben.

Andere klantenservices spreken? Bekijk de KlantenserviceSpot database!

Heeft u een andere provider en wilt u daar de klantenservice van spreken? Ook dat is mogelijk, want bij in de database van KlantenserviceSpot kunt u informatie vinden van andere klantenservices. Zo kunt u zoeken hoe u de zakelijke klantenservice Ziggo kunt bellen als u bij Ziggo een storing ervaart. Verder kunt u bij KlantenserviceSpot ook op telefoonnummer zoeken. Als u dus een telefoon van de klantenservice verwacht, gebeld bent, maar u herkent het nummer niet, dan kunt u makkelijk opzoeken of het telefoontje afkomstig is van een bedrijf.