BCC klantenservice

 klantenservice

Contact opnemen met de BCC klantenservice

BCC is een grote elektronicaketen met fysieke winkels en een online shop in Nederland. Heeft u een product bij BCC gekocht en heeft u hier vragen over? Of is er een andere reden waarom u met BCC contact wilt opnemen? Dan kunt u in eerste instantie langs één van de fysieke BCC winkels door het hele land komen. Bent u niet in de gelegenheid om de winkel te bezoeken of heeft u uw aankoop online via de BCC website gedaan, dan kunt u ook het BCC telefoonnummer van de klantenservice bellen. U zit in dat geval bij KlantenserviceSpot goed, want hier vind u een complete database met de correcte gegevens als de BCC klantenservice wilt bereiken.

BCC telefoonnummer en Whatsapp

U kunt het BCC telefoonnummer bellen op 020 – 334 88 88. BCC bellen op dit nummer kan op maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur – 18:00 uur. Liever in het weekend bellen? Probeer dan zaterdag BCC te bellen van 09:00 uur – 17:00 uur. Lang hoeft u niet te wachten om met BCC contact te krijgen, want de gemiddelde wachttijd is 5 minuten. Liever niet bellen? Dan kunt u ook met BCC contact krijgen via WhatsApp via 06 – 127 414 70. WhatsAppje sturen kan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 21:00 uur en zaterdag van 09:00 uur – 17:00 uur. Let op: dit WhatsApp nummer is echt alleen bedoeld om mee te appen en dus niet om mee te bellen. De gemiddelde wachttijd tot u een reactie krijgt is ongeveer drie uur (binnen de openingsuren).

BCC garantie contact of BCC reparatie contact

Heeft u specifiek een vraag, opmerking, klacht of andere reden met betrekking tot de garantie of reparatie, dan kunt u ook BCC garantie contact of BCC reparatie contact opnemen. In dergelijke gevallen kunt u op de website van BCC een online formulier invullen en een reparatieverzoek indienen. Daarnaast kunt u ook de BCC klantenservice benaderen via e-mail. U ontvangt dan spoedig een reactie, meestal binnen een tot twee dagen. Is de kwestie waarmee u zit echter dringend, dan raden we aan om te bellen of WhatsAppen, aangezien u dan sneller een antwoord van BCC krijgt. U kunt trouwens ook per post met BCC contact opnemen. U kunt de brief sturen naar: BCC Elektro-speciaalzaken B.V. t.a.v. BCC Klantenservice, Postbus 75513, 1118 ZN Schiphol.

Andere klantenservices bereiken?

Wilt u snel met de klantenservice van andere bedrijven of organisaties in contact komen? Ook dan zit u bij KlantenserviceSpot aan het juiste adres. U kunt in de database namelijk ook zoeken naar telefoonnummers van andere bedrijven. Heeft u dus bijvoorbeeld bij Bol.com iets gekocht en wilt u de Bol com klantenservice bereiken, dan vind u bij KlantenserviceSpot de relevante gegevens. Maar ook als u een storing bij uw provider heeft en bijvoorbeeld Ben klantenservice of Ziggo zakelijk contact informatie zoekt, kunt u dat bij KlantenserviceSpot vinden. Verder kunt u in de database ook op telefoonnummer zoeken. Dit is bijvoorbeeld handig in gevallen dat klantenservices van bedrijven u terugbellen, maar u het nummer niet meteen herkent. Het desbetreffende telefoonnummer zoekt u dan gewoon op bij KlantenserviceSpot en zo komt u er snel achter welk bedrijf bij het telefoonnummer hoort!

Contact met BCC klantenservice

Openingstijden BCC klantenservice klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers BCC klantenservice klantenservice

Contact met BCC klantenserviceNummer
Algemeen0900 - 05 55

Overige contactmogelijkheden BCC klantenservice klantenservice

BCC klantenservice opzeggen

BCC klantenservice direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bcc klantenservice.

BCC klantenservice ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met BCC klantenservice? Laat ons je ervaring met BCC klantenservice weten!
Beoordeel BCC klantenservice

Adres BCC klantenservice klantenservice

Bellsingel 61
Schiphol-Rijk

Laat ons je ervaring met de BCC klantenservice klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de BCC klantenservice klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel BCC klantenservice Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de BCC klantenservice klantenservice?