benscore.com

Over BENSCORE.COM

BENSCORE.COM is een online webwinkel waar u terecht kunt voor alles wat u zoekt op het gebied van army, outdoor, security en meer. BENSCORE.COM begon in 1979 als een winkel onder de naam DUMP2000, later werd deze naam gewijzigd naar D.U.M.P. In de loop der jaren veranderde het assortiment echter en bovendien groeide deze fors. Doordat de winkel niet meer gezien kon worden als een ‘dump’, werd de naam daarom veranderd naar BENSCORE. Na ruim 35 jaar is de winkel in Rotterdam uitgegroeid tot een echt Rotterdams begrip.

Naast het Rotterdamse filiaal, heeft BENSCORE ook een zeer uitgebreide webshop waar u elke dag online kunt winkelen. Met een assortiment van meer dan 2500 artikelen, is BENSCORE.COM één van de grootste aanbieders op het gebied van army, outdoor en security in de Benelux. De webshop heeft een certificaat van het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk, wat betekent dat u altijd veilig en met vertrouwen bij BENSCORE.COM online kunt winkelen. Dit keurmerk wordt gesteund door de Consumentenbond. Voor BENSCORE.COM is een goede en snelle service erg belangrijk. Daarom zijn alle producten uit de webshop in principe op voorraad, zodat deze snel kunnen worden bezorgd. Bij bestellingen van meer dan €100,- is dit gratis.
Tenslotte kunt u zich via de website van BENSCORE.COM aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste producten en aanbiedingen.

Contact

U kunt de klantenservice van BENSCORE.COM van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken op telefoonnummer 010 – 2368211. De klantenservice is van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Tevens kunt u uw vragen ook per e-mail stellen, kunt u doen door een e-mailbericht te sturen naar info@benscore.com. U kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier op de website invullen, of de zeer uitgebreide Veel gestelde vragen-sectie raadplegen. In het geval dat u BENSCORE.COM per post wenst te contacteren, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan BENSCORE.COM, Kompasstraat 32F, 2901 AM Capelle aan den IJssel. Het hoofdkantoor is tevens op dit adres gevestigd.

Het filiaal van BENSCORE.COM in Rotterdam kunt u 7 dagen per week tijdens de openingstijden telefonisch bereiken op telefoonnummer 010 – 2130702. Ook kunt u de winkel per e-mail contacteren, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar winkel@benscore.com. De winkel is gevestigd op Korte Hoogstraat 9A, 3011 GJ Rotterdam.
Tenslotte kunt u uw vragen ook via de sociale media stellen. BENSCORE.COM is actief op zowel Facebook als Twitter.

Openingstijden benscore.com klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
benscore.com

Telefoonnummer benscore.com klantenservice

Telefoonnummer
010-2368211
Belkosten
Lokaal tarief

Adres benscore.com klantenservice

Kompasstraat 32F
Capelle aan den IJssel

E-mailadres benscore.com klantenservice

E-mailadres

benscore.com opzeggen

benscore.com direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/benscore.com.

benscore.com ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie