Woningnet

Over Woningnet

Woningnet bemiddelt woningen voor corporaties in verschillende regio’s in Nederland. Woningnet werkt in totaal voor zeventien regio’s. Onder andere voor corporaties in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Almere, Groningen, Gouda, Kennemerland, Gooi en Vechtstreek en de regio Werkdam. Bij Woningnet werken ongeveer 190 mensen, waarvan een derde in de ICT.
Woningnet heeft geen winstoogmerk maar helpt bij het koppelen van woningzoekenden aan het woningaanbod. Woningnet publiceert het woningaanbod in kranten en op websites. Woningnet is uitgegroeid tot de op 3 na bestbezochte huizenwebsite van Nederland, jaarlijks vinden 50.000 woningzoekenden met behulp van Woningnet een nieuwe woning.

Producten en diensten

Woningnet biedt een aantal producten en diensten aan. Op de website vindt u een uitgebreid overzicht met uitleg van al deze producten en diensten. In de eerste plaats is Woningnet er voor woonruimtebemiddeling. De juiste huurder of koper wordt gekoppeld aan de juiste woning, dit kan in de sociale of vrije sector en als student of gezin. Woonruimtebemiddeling gespecialiseerd op studentenhuisvesting is ook een groot onderdeel van de werkzaamheden van Woningnet. In de meeste studentensteden is er meer vraag naar studentenkamers dan aanbod. Voor studenten is het daarom belangrijk dat zij een goed overzicht hebben van betrouwbaar aanbod.
Woningnet biedt ook managementinformatie producten aan voor corporaties en vastgoedbeheerders, hierdoor wordt er een duidelijk beeld geschetst van de ontwikkelingen binnen het werkgebied. Woningnet kan ook bepaalde taken van gemeenten of corporaties overnemen, dit wordt uitbesteding genoemd. Dit geeft gemeenten en corporaties meer ruimte om zich op de kern te richten. Verder richt Woningnet zich op woonmarketing, waarbij het woningaanbod goed vindbaar moet zijn voor de juiste kandidaten, en vrije sector verhuur en wooncoaching. Als laatste doet Woningnet uitgebreid onderzoek naar de woningmarkt in al zijn aspecten, en wordt er advies gegeven.

Contact

De klantenservice van Woningnet is te bereiken op het telefoonnummer 0900-202 30 72 van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00. Dit telefoongesprek kost €0,45 per gesprek. Als u vragen of klachten heeft kunt u ook gebruik maken van het online contactformulier op de website van Woningnet. U krijgt dan binnen vijf werkdagen een antwoord. U kunt er ook voor kiezen schriftelijk uw vraag te stellen, dit doet u door een brief te sturen naar: Woningnet, Postbus 158,1380 AD, Weesp. Uw kunt inschrijf- en wijzigingsformulieren ook schriftelijk door geven.
Als u staat ingeschreven als klant kunt op de website alle contactgegevens per regio vinden. Ook is een pagina te vinden met uitleg als uw vragen heeft over uw inschrijving of de website. Het bezoekadres van Woningnet is Van Houten Industriepark 25, 1381 MZ in Weesp.

Openingstijden Woningnet klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Woningnet

Telefoonnummer Woningnet klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 202 30 72
Belkosten
€ 0,45 per gesprek

Adres Woningnet klantenservice

Van Houten Industriepark 25
Weesp

E-mailadres Woningnet klantenservice

E-mailadres
onbekend

Woningnet opzeggen

Woningnet direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/woningnet.

Woningnet ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Woningnet”

  1. Wil me graag uitschrijven, maar weet niet hoe, kan het nergens vinden.hoor graag van U

Plaats een reactie