Stadgenoot

 klantenservice

Over Stadgenoot

Stadgenoot is een woningcorporatie die zich vooral richt op de regio Amsterdam. De organisatie is in juli 2008 ontstaan uit een fusie tussen twee oude Amsterdamse woningcorporaties, de Algemene Woningbouw Vereniging en Het Oosten. De kerntaak van Stadgenoot is volkshuisvesting. Stadgenoot is er, met haar 400 medewerkers, vooral voor mensen met een lager inkomen. Deze mensen redden het niet alleen op de Amsterdamse woningmarkt omdat ze met hun inkomen geen woning kunnen kopen of huren in de marktsector. Ook zet de organisatie zich in voor de jonge bewoners van Amsterdam. Voor studenten is er het Campuscontract en sinds kort is er ook een Jongerencontract. Hiermee hoeven jongeren niet jaren te wachten tot ze via woningnet in aanmerking komen voor een woning. Verder is Stadgenoot er ook voor mensen die een woning nodig hebben met een vorm van ondersteuning, dit kunnen ouderen zijn of mensen met een handicap of beperking. Stadgenoot is een van de grootste verhuurders aan zorginstellingen van Amsterdam.

Huur en Koop

Stadgenoot bezit ongeveer 32.000 huurwoningen, deze woningen zijn verspreid over heel Amsterdam. 97 procent van de huurwoningen die door Stadgenoot verhuurd worden zijn sociale huurwoningen. De vrije sectorhuur bestaat uit 3 procent van het aanbod. Naast het huuraanbod is er ook een breed aanbod koopappartementen en eengezinswoningen in Amsterdam. Deze staat zowel binnen als buiten de ring te koop. Het aanbod is gevarieerd van renovatiewoningen tot nieuwbouw woningen. Er worden ongeveer 300 woningen per jaar verkocht. De opbrengst hiervan gaat naar de renovatie van bestaande woningen en buurten, ook worden hier nieuwe woningen mee gekocht. Naast het huren en verkopen van woningen houdt Stadgenoot zich bezig met het verhuren van bedrijfsruimtes en parkeerplekken.

Contact

De klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer 020-511 80 00 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Als u vragen, opmerkingen of klachten heeft kunt u ook contact opnemen door een email te sturen naar info@stadgenoot.nl. Indien u een vraag heeft, kunt u er ook voor kiezen gebruik te maken van het contactformulier op de website van Stadgenoot. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een reactie van een medewerker van Stadgenoot. Ook is het mogelijk om schriftelijk contact op te nemen, u kunt uw brief richten aan: Stadgenoot, Postbus 700, 1000 AS, Amsterdam. Het bezoekersadres van Stadgenoot is Sarphatistraat 370, 1018 GW in Amsterdam.
Stadgenoot is ook actief op Facebook en Twitter. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Stadgenoot.

Contact met Stadgenoot

Openingstijden Stadgenoot klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Stadgenoot klantenservice

Contact met StadgenootNummer
Algemeen020 - 511 80 00

Overige contactmogelijkheden Stadgenoot klantenservice

Stadgenoot opzeggen

Stadgenoot direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/stadgenoot.

Stadgenoot ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Stadgenoot? Laat ons je ervaring met Stadgenoot weten!
Beoordeel Stadgenoot

Adres Stadgenoot klantenservice

Sarphatistraat 370
Amsterdam
Rapportcijfer Stadgenoot klantenservice: 5.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Stadgenoot klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Stadgenoot klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Stadgenoot Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Stadgenoot klantenservice?

4 reviews over “Stadgenoot”

 1. Rapportcijfer: 8

  zit al 2jaar in een gekken huis een senioren flat waar ik gezond in kwam ben nu invalide er zit naast mij een gekken huis met een gevaarlijke gek zijn zoon is een blok aan zijn been die moet naar een gekkenhuis deze man was aan de betere hand maar word door zijn vader weg gebruld een crimineel ik trek partij na 2jaar ellende en nu probeert hij mij er af tehalen hij wou inbreken en mij naar beneden halen en de zgn hulpen houden deze 2jaar hun mond als de politie komt zeggen niet dat ik elke dag bedrijgd word dit klopt niet en stads genoot doet niks schande.06

 2. Rapportcijfer: 2

  Ik wacht ook al 18 minuten en geen enkel bericht hoe lang het nog duurt of hoeveel wachtende er voor je zijn
  Vaak word je ook niet terug gebeld

 3. Rapportcijfer: 8

  zit al 56 minuten te wachten om doorverbonden te worden met de klantenservice ach laat ook maar het is nu al een uur wacttijd