Woonbron

 klantenservice

Over Woonbron

Woonbron is een wooncorporatie met vastgoedeenheden in de omgeving van Rotterdam, Spijkenisse, Delft, Delfshaven en Dordrecht. Woonbron heeft bijna 46.000 woningen en 3.000 overige vastgoedeenheden in bezit. Dit zijn onder andere sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, bedrijfsruimten, winkels, garages en zorg eenheden. Woonbron zet zich in voor passende huisvestiging voor degene die dit nodig hebben, om dit te realiseren wordt er samen gewerkt met uiteenlopende partijen. Woonbron heeft ruim 600 medewerkers die er samen voor zorgen dat huishoudens met een krap budget goed en betaalbaar kunnen wonen. De gebouwen van Woonbron zijn schoon en veilig. De woningen worden regelmatig verbeterd door onderhoud, duurzaamheidsmaatregelen en renovatie.

Producten

Bij Woonbron kunt u zowel kopen als huren. Op de website van Woonbron vindt u een overzicht van de beschikbare huurwoningen en bedrijfsruimtes die te huur zijn. U kunt uw zoekopdracht specificeren zodat u snel uitkomt bij woningen die eventueel geschikt kunnen zijn. Een soortgelijke zoekmachine is ook te vinden voor de koopwoningen. Op de website vindt u ook allerlei informatie over de vereniging van eigenaren (VvE). Via Woonbron kunt u een persoonlijke pagina opstellen waar u online inzage heeft over alle relevante informatie en bijzonderheden die betrekking hebben op uw VvE. Woonbron VvE beheer neemt de taken van een VvE voor u over, Woonbron VvE beheer zorgt bijvoorbeeld voor het opstellen van de jaarrekening. Via uw persoonlijke pagina kunt u meteen vragen stellen of klachten melden. Ook kunt u overlast melden of een reparatieverzoek melden.

Contact

De klantenservice van Woonbron is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 088 966 00 00 van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Als u vragen heeft over woonbron kunt u ook mailen naar het e-mailadres info@woonbron.nl. U kunt er ook voor kiezen schriftelijk contact op te nemen door een brief te sturen naar: Woonbron, Postbus 2346, 3000 CH ,Rotterdam. De makelaars zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur te bereiken op het telefoonnummer 088 966 03 00. De makelaars zijn ook per email te bereiken door een mail te sturen naar info@woonbronmakelaars.nl. Een brief voor Woonbron Makelaars stuurt u naar: Woonbron Makelaars, Postbus 2346, 3000 CH Rotterdam. Bij reparatieverzoeken kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 015 251 67 00 voor de omgeving Delft, en voor de overige gemeenten op 0900 0252. Beide telefoonnummers zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur, indien er een noodgeval is kunt u ook na 17:00 uur contact opnemen.

Contact met Woonbron

Openingstijden Woonbron klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Woonbron klantenservice

Contact met WoonbronNummer
Algemeen088 - 966 00 00

Overige contactmogelijkheden Woonbron klantenservice

Woonbron opzeggen

Woonbron direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/woonbron.

Woonbron ervaringen

5 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Woonbron? Laat ons je ervaring met Woonbron weten!
Beoordeel Woonbron

Adres Woonbron klantenservice

Weena 760
Rotterdam
Rapportcijfer Woonbron klantenservice: 5.2

Rapportcijfer is gebaseerd op 5 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Woonbron klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Woonbron klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Woonbron Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Woonbron klantenservice?

5 reviews over “Woonbron”

 1. Rapportcijfer: 4

  De wachttijd is veel te lang. Soms wordt de verbinding aan het eind van de wachttijd verbroken. Medewerkers zijn vriendelijk, maar bij problematische gesprekken speelt ongeduld op. Soms gaan ze op de stoel zitten van een medewerker, b.v. van het Klachtenteam, ook als beller aangeeft dat er verzocht is om terug te bellen naar de medewerker Klachtenteam. “Dit staat niet in het dossier, mevrouw”. Nee? Wel op mijn voicemail.

 2. Rapportcijfer: 8

  Wij willen graag wat meer informatie over het huren van een specifiek appartement .
  Er is al een formulier ingevuld maar we krijgen geen reactie.
  Woonbron is op geen manier te bereiken, bestaat woonbron eigenlijk nog wel?
  Het is een vreemde zaak.

 3. Rapportcijfer: 8

  Woonbron slecht bereikbaar en op de website is het onmogelijk om gedetailleerde onderwerpen in te voeren.
  Ik heb ernstige vochtvorming in woning waardoor zelfs mijn kleding beschimmelt.
  Moet hard stoken om woning enigszins op peil te houden.
  Telefonisch contact is bijna onmogelijk met +/- 30 wachtende voor u.

 4. Rapportcijfer: 2

  Mijn ervaring met woonbron ik heb op 2 juni 2022 een bezichtiging om 11:00 uur ochtend op locatie prof krausstraat 71 Delft Mevr. dat bezichtiging kwam doen was veelste laat we stonden met z’n allen buiten te wachten meer dan een half uur en om mijn documenten hebben laten zien sa met mijn vriendin en een baby krijg het gevoel en verwijder ook aangesproken dat er heel veel fraude gebeurd dus er zit een vinger naar ons gewezen van misschien zijn jullie ook iets van plan wat niet deugt terwijl alle documenten gewoon juist zijn en iedere keer netjes documenten uploaden op mijn account had ik geen zin om de woning te accepteren via deze woning coöperatie een vinger naar mij toegewezen en beschuldigd voor iets wat zij in het verleden hebben meegemaakt daardoor dat ze iedereen zien als het zelfde je hebt nou eenmaal goeie mens en slechte mensen maar probeer niet iedereen over één kam te scheren jammer dat woningcorporatie niet fatsoen en respect heeft laten zien de eerste keer aan mij

 5. Rapportcijfer: 4

  Er word slecht gecommuniceerd en Woonbron is slecht bereikbaar en we krijgen geen response op gestelde vragen en klachten niet erg humaan naar de huurders toe