Woonbron

Over Woonbron

Woonbron is een wooncorporatie met vastgoedeenheden in de omgeving van Rotterdam, Spijkenisse, Delft, Delfshaven en Dordrecht. Woonbron heeft bijna 46.000 woningen en 3.000 overige vastgoedeenheden in bezit. Dit zijn onder andere sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, bedrijfsruimten, winkels, garages en zorg eenheden. Woonbron zet zich in voor passende huisvestiging voor degene die dit nodig hebben, om dit te realiseren wordt er samen gewerkt met uiteenlopende partijen. Woonbron heeft ruim 600 medewerkers die er samen voor zorgen dat huishoudens met een krap budget goed en betaalbaar kunnen wonen. De gebouwen van Woonbron zijn schoon en veilig. De woningen worden regelmatig verbeterd door onderhoud, duurzaamheidsmaatregelen en renovatie.

Producten

Bij Woonbron kunt u zowel kopen als huren. Op de website van Woonbron vindt u een overzicht van de beschikbare huurwoningen en bedrijfsruimtes die te huur zijn. U kunt uw zoekopdracht specificeren zodat u snel uitkomt bij woningen die eventueel geschikt kunnen zijn. Een soortgelijke zoekmachine is ook te vinden voor de koopwoningen. Op de website vindt u ook allerlei informatie over de vereniging van eigenaren (VvE). Via Woonbron kunt u een persoonlijke pagina opstellen waar u online inzage heeft over alle relevante informatie en bijzonderheden die betrekking hebben op uw VvE. Woonbron VvE beheer neemt de taken van een VvE voor u over, Woonbron VvE beheer zorgt bijvoorbeeld voor het opstellen van de jaarrekening. Via uw persoonlijke pagina kunt u meteen vragen stellen of klachten melden. Ook kunt u overlast melden of een reparatieverzoek melden.

Contact

De klantenservice van Woonbron is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 088 966 00 00 van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Als u vragen heeft over woonbron kunt u ook mailen naar het e-mailadres info@woonbron.nl. U kunt er ook voor kiezen schriftelijk contact op te nemen door een brief te sturen naar: Woonbron, Postbus 2346, 3000 CH ,Rotterdam. De makelaars zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur te bereiken op het telefoonnummer 088 966 03 00. De makelaars zijn ook per email te bereiken door een mail te sturen naar info@woonbronmakelaars.nl. Een brief voor Woonbron Makelaars stuurt u naar: Woonbron Makelaars, Postbus 2346, 3000 CH Rotterdam. Bij reparatieverzoeken kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 015 251 67 00 voor de omgeving Delft, en voor de overige gemeenten op 0900 0252. Beide telefoonnummers zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur, indien er een noodgeval is kunt u ook na 17:00 uur contact opnemen.

Openingstijden Woonbron klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Woonbron

Telefoonnummer Woonbron klantenservice

Telefoonnummer
088 - 966 00 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres Woonbron klantenservice

Weena 760
Rotterdam

E-mailadres Woonbron klantenservice

E-mailadres

Woonbron opzeggen

Woonbron direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/woonbron.

Woonbron ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Woonbron”

  1. Er word slecht gecommuniceerd en Woonbron is slecht bereikbaar en we krijgen geen response op gestelde vragen en klachten niet erg humaan naar de huurders toe

Plaats een reactie