Home24

Home24 is een van origine Duitse webwinkel die u een groot assortiment producten op het gebied van home & living biedt. Home24 is niet alleen actief in Europa, maar ook in Brazilië. In Europa is de webwinkel actief in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, België, Italië en Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Berlijn en sinds 2018 is het bedrijf beursgenoteerd. Op dit moment telt het assortiment ruim 85.000 artikelen. Dit betreffen zowel meubels als allerhande soorten woonaccessoires. Dankzij dit brede aanbod vindt u als klant altijd iets wat naar uw smaak is en bij uw budget past.

Uw artikelen snel en gratis bezorgd

Als klant profiteert u niet alleen van scherpe prijzen en een breed assortiment, maar ook van de gratis bezorging die binnen heel Europa geldt. De meeste producten zijn binnen twee werkdagen verzendklaar. Echter vindt u op de detailpagina van elk product de geschatte levertijd. Artikelen die u per pakketpost toegezonden heeft gekregen, kunt u –indien u zich bedenkt- middels het bijgevoegde retouretiket gratis retourneren.

Contact met Home24

Home24 streeft ernaar om u uitsluitend producten van hoge kwaliteit te leveren en u met een optimale klantenservice te bedienen. Mocht u ondanks dat een klacht hebben, of wilt u een vraag of opmerking plaatsen over Home24 of een product dat door het bedrijf wordt verkocht, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor gebruikt u het telefoonnummer 020 2583800. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 en tussen 15.00 en 18.00 bereikbaar.

Heeft u een vraag, dan kan deze wellicht ook beantwoord worden door de hulppagina op de website. Wanneer u klikt op het onderwerp waarbij u hulp nodig hebt, wordt u doorgelinkt naar alle informatie die daaromtrent beschikbaar is.

Instagram: https://www.instagram.com/home24.nl/

Openingstijden Home24 klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Home24

Telefoonnummer Home24 klantenservice

Telefoonnummer
020 2583800
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Home24 klantenservice

Home25 GmbH, Nassauplein 30
2585 EC Den Haag

E-mailadres Home24 klantenservice

Home24 opzeggen

Home24 direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/home24.

Home24 ervaringen

9 ervaringen.

9 gedachten over “Home24”

 1. Slechte ervaring bij bestelling van een eettafel.
  Half oktober 2021 besteld.
  Eind november 2021 is deze afgeleverd met kapotte hoeken.
  Geen hoekbeschermers aanwezig.
  Zou eind januari 2022 nieuwe eettafel ontvangen.
  t Werd week 7 of week 8.
  Na herhaalde andere weken is er in week 17 weer niets geleverd.
  De tafel is helaas betaald.
  ik ben bang dat het nieuwe tafelblad nooit geleverd wordt.
  Het kapotte blad wordt niet meer opgehaald. Mag zelf kijken wat ik er mee doe.
  Dit is geen klantenservice. Ik ben 81 jaar en ik moet op ongehoorde wijze bedelen om levering van mijn tafel.
  Het liefst zoek ik een soortgelijke nieuwe tafel uit die voorradig is

 2. Ik heb hier een pakket staan van Home 24 wat retour moet , maar kan iemand dat voor mij ophalen ik heb namelijk geen auto en het is zo zwaar dat ik dat niet op de fiets kan vervoeren. Ik hoop dat dit in orde komt. Bij voorbaat mijn dank. Mary

 3. Een collega vertelde mij over deze site, en ik ben niet zo van ‘standaard’ meubels en inrichting… maar hier is echt genoeg moois te vinden.

 4. Wij hebben onze woonkamer opnieuw ingericht met prachtige meubels. De fotos kwamen overeen met de verwachting. Hierdoor is het nu een mooi geheel geworden.. Als we straks voor de slaapkamer bezig gaan, ga ik eerst hier weer kijken.

 5. Goede webwinkel voor nieuwe meubels, veel mooier dan bijvoorbeeld seats and sofas. Wij hebben hier 2x besteld en was beide keren een groot succes. Bedankt home24

 6. Nieuwe kast besteld. Allemaal prima verlopen. Werd netjes bezorgd en was eenvoudig in elkaar te zetten.

 7. 4 Nieuwe stoelen gekocht. Mooie kwaliteit en goede prijs. Valt weinig op aan te merken.

 8. Geweldige webshop, veel keus en wordt netjes afgeleverd. Ik bestel zeker weer bij jullie.

 9. Goede webshop, mooie producten en uniek. Sommige producten vind je alleen bij home24. Soms goede aanbiedingen, de nieuwsbrief in de gaten houden 😉

Plaats een reactie