Alternate.nl

 klantenservice

Alternate.nl is een webshop waar u terecht kunt voor onder andere computers en elektronica. Het bedrijf werd in 1992 opgericht in Duitsland en richtte zich op de computermarkt. Dankzij de groei van het bedrijf konden er naast het moederbedrijf in Duitsland ook vestigingen worden opgestart in Nederland en België. De Nederlandse vestiging in Ridderkerk werd opgezet in 1998 en opereert als zelfstandige aftakking van het moederbedrijf. Inmiddels heeft deze Nederlandse aftakking ruime ervaring opgebouwd en doet zich dan ook gelden als specialist in computers en andere elektronica. Het bedrijf heeft inmiddels meerdere Europese logistieke centra, van waaruit de producten worden gedistribueerd naar diverse landen.

Webshop in elektronica en meer

Alternate heeft webshops in diverse Europese landen en levert zo’n 10.000 pakketten per dag af aan klanten. Het assortiment startte aanvankelijk vooral met computers en aanverwante multimedia artikelen, maar is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid. Inmiddels vindt u in de webshop bijvoorbeeld ook speelgoed, gereedschap en huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, koelkasten of een koffiezetapparaat. Maar ook voor een tent, een barbecue of een opblaasboot kunt u in de webshop van Alternate.nl terecht, en tuiniers vinden hier artikelen zoals een tuinslang, een takkenzaag of een grasmaaier.

Contact

Als u vragen heeft over producten of over uw bestelling, of wanneer u een klacht heeft, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Alternate. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)180 – 44 08 44 en is geopend op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. U kunt de klantenservice ook via email een bericht sturen of via het contactformulier op de website. Daarnaast is Alternate actief op diverse sociale media kanalen.

Contact met Alternate.nl

Openingstijden Alternate.nl klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Alternate.nl klantenservice

Contact met Alternate.nlNummer
Algemeen+31 (0)180 - 44 08 44

Overige contactmogelijkheden Alternate.nl klantenservice

Alternate.nl opzeggen

Alternate.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/alternate.nl.

Alternate.nl ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Alternate.nl? Laat ons je ervaring met Alternate.nl weten!
Beoordeel Alternate.nl

Adres Alternate.nl klantenservice

Rapportcijfer Alternate.nl klantenservice: 7.9

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Alternate.nl klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Alternate.nl klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Alternate.nl Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Alternate.nl klantenservice?

6 reviews over “Alternate.nl”

 1. Rapportcijfer: 7.8

  Nieuwe sony televisie gekocht. Super scherpe prijs en heeft mij veel geld bespaard. Daarnaast was er niks aan te merken op service. De televisie stond de volgende dag al in mijn woonkamer te schitteren.

 2. Rapportcijfer: 8.6

  Ben hier ooit via Tweakers terecht gekomen en ben inmiddels vast klant. Ze hebben veel artikelen tegen (in mijn ogen) een scherpe prijs.

 3. Rapportcijfer: 7

  Mijn bestelling was wel iets later dan verwacht, maar ik vind de prijzen erg scherp. KWam via Tweakers bij jullie terecht. Goede shop

 4. Rapportcijfer: 7.8

  Nieuwe HP laptop gekocht en die bevalt uitstekend. Binnenkort hier ook een laptop voor mijn vriendin bestellen

 5. Rapportcijfer: 7.6

  Goede ervaring met deze webshop, ze hebben mij geadviseerd bij het installeren van een harddisk in mijn laptop. De dvd speler heb ik eruit moeten halen en daar is een nieuwe harddisk in gekomen. Goede klantenservice.