AZ

 klantenservice

Over AZ

AZ is een voetbalclub uit Alkmaar. De club ontstond op 10 mei 1967 als AZ’67 uit de fusie tussen Alkmaar’53 en FC Zaanstreek. In 1986 wijzigde de clubnaam naar AZ. De Alkmaarse club is tweevoudig landskampioen. In 1981 en 2009 was AZ de beste voetbalclub van Nederland. Ook won de club meerdere malen de KNVB Beker of Johan Cruijff Schaal. De vrouwen van AZ werden in 2008, 2009 en 2010 landskampioen. In 2011 hield de vrouwenafdeling echter op te bestaan.

AZ Voetbalschool

De AZ Voetbalschool is een samenwerking tussen de Alkmaarse club en amateurverenigingen in de regio. De voetbalschool richt zich op talenten onder de 10 jaar. Deze talenten maken veel trainingsuren onder goede begeleiding. Het doel is om door een goede samenwerking en veel kennisuitwisseling het voetbalniveau in Noord-Holland naar een hoger niveau te tillen.

Maatschappelijke functie

AZ heeft een maatschappelijke functie binnen en buiten het veld. De spelers en trainers hebben een voorbeeldfunctie voor de jeugd en de mensen in de regio. Het AFAS Stadion is een plaats waar alle lagen van de bevolking elkaar ontmoeten. AZ doet mee aan maatschappelijke projecten om de betrokkenheid bij de samenleving te laten zien.

Contactgegevens

AZ speelt haar thuiswedstrijden in het AFAS Stadion. Dit stadion is sinds 2006 geopend en heeft een capaciteit van ongeveer 17.000 man. Het AFAS Stadion is gevestigd aan de Stadionweg 1 in Alkmaar. Indien u informatie zoekt of een vraag heeft over het stadion, dan belt u naar 072-5478000. Ook voor informatie met betrekking tot evenementen belt u naar dit nummer.

Voor informatie over de kaartverkoop neemt u contact op met 072-5478036. Deze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur.

Het AFAS Stadion is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Op wedstrijddagen rijden er gratis pendelbussen tussen het NS-station Alkmaar en het AFAS-Stadion.

Contact met AZ

Openingstijden AZ klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers AZ klantenservice

Contact met AZNummer
Algemeen072 - 547 80 36

Overige contactmogelijkheden AZ klantenservice

AZ opzeggen

AZ direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/az.

AZ ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met AZ? Laat ons je ervaring met AZ weten!
Beoordeel AZ

Adres AZ klantenservice

Stadionweg 1
Alkmaar
Rapportcijfer AZ klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de AZ klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de AZ klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel AZ Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de AZ klantenservice?

1 reviews over “AZ”

 1. Rapportcijfer: 10

  Ervaring is altijd goed geweest. Maar ik heb een vraag: ongeveer 25 – 30 jaar seizoenkaarthouder geweest, nu helaas gestopt. Ik had nog een kortingscode voor het nieuwe seizoen, is het mogelijk die over te dragen aan een nieuwe supporter, de mail van de kortingscode kan ik niet vinden.
  Mijn Klantnummer was : 23005506 vak P rij 20 stoel 28.

  met vriendelijke sportgroeten,
  Hans Keitz