Feyenoord

Over Feyenoord

In Rotterdam-Zuid onstond aan het begin van de twintigste eeuw een voetbalclub. De echte oorsprong van deze club dateert uit 1908, maar pas in 1912 werd de naam Feyenoord aan de club verbonden. De Rotterdamse speelt haar wedstrijden al sinds 1937 in De Kuip.

Iets meer dan een eeuw na de oprichting van de club is Feyenoord veertienvoudig landskampioen. De eerste titel werd in 1924 veroverd, de laatste dateert al weer uit 1999. Naast de landskampioenschappen staat de Rotterdamse prijzenkast vol met KNVB-bekers, Johan Cruijff-schalen, twee Uefa Cups en een Europa Cup.

Feyenoord Academy

Feyenoord beschikt over een jeugdopleiding. In deze opleiding worden talenten klaargestoomd voor het eerste elftal, of andere clubs in het binnen- en buitenland. De academy tot en met 2013/2014 vijf jaar op rij bekroond als beste jeugdopleiding van Nederland.

Spelers van de jeugdopleiding volgen een op maat gesneden programma. In dit programma komen niet alleen voetbaltrainingen aan bod, maar ook het onderwijs wordt nauw in de gaten gehouden. Daarnaast beschikt de opleiding over vele specialisten die de talenten begeleiden.

Feyenoord in de samenleving

‘Feyenoord in de samenleving’ is de benaming voor de activiteiten waarmee Feyenoord zich naar buiten richt. De Rotterdamse club richt zich namelijk niet alleen op voetbal als doel, maar zet de sport ook in als middel. De georganiseerde activiteiten zijn bedoeld om de sportparticipatie en gezondheid te bevorderen. Daarnaast moeten de activiteiten een bijdrage leveren aan de sociale cohesie en de talentontwikkeling bevorderen.

Contactgegevens

Feyenoord Service & Tickets is telefonisch te bereiken op 0900-1908. Dit telefoonnummer is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar. De loketten van Feyenoord Service & Tickets bevinden zich aan het voorplein van het stadion. De loketten openen 3,5 uur voor aanvang van de wedstrijden en sluiten na de eerste helft.
Voor specifieke vragen of opmerkingen vindt u de telefoonnummers of e-mailadressen op de website. Ook is het mogelijk om uw vraag of klacht online in te dienen op de servicepagina op de website.
Het bezoekadres van Feyenoord Rotterdam N.V. is het Van Zandvlietplein 3 in Rotterdam.

Openingstijden Feyenoord klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Feyenoord

Telefoonnummer Feyenoord klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 19 08
Belkosten
€ 0,45 per gesprek

Adres Feyenoord klantenservice

Van Zandvlietplein 3
Rotterdam

E-mailadres Feyenoord klantenservice

E-mailadres
onbekend

Feyenoord opzeggen

Feyenoord direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/feyenoord.

Feyenoord ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie