Amsterdam ArenA

 klantenservice

Over de Amsterdam ArenA

De Amsterdam ArenA opende in 1996 haar deuren. Het stadion is de thuishaven voor voetbalclub Ajax. Daarnaast worden er vele concerten en evenementen gehouden in de Amsterdam ArenA.

In 1996 werd het stadion geopend door Koningin Beatrix. Ajax speelde vervolgens een vriendschappelijk duel tegen AC Milan. In 1998 werd Ajax voor het eerst landskampioen in de Amsterdam Arena. Op 17 september 2015 speelde de voetbalclub haar 500e thuisduel in het stadion.
Ook het Nederlands elftal speelde in de afgelopen jaren veelvuldig in de ArenA. Daarnaast vonden er veel concerten plaats. Onder meer Michael Jackson, The Rolling Stones en The Red Hot Chili Peppers stonden op het podium.

De Amsterdam Arena is overigens ook te bekijken wanneer er geen evenement gehouden worden. Iedere dag worden er minimaal acht stadiontours gehouden. Deze rondleidingen zijn interessant voor kinderen, groepen of scholen.

Praktische voorzieningen

De Amsterdam ArenA probeert zo goed mogelijk te zorgen voor haar bezoekers. Er zijn voldoende liften en roltrappen en rolstoelgebonden supporters zitten tijdens een wedstrijd van Ajax op een speciaal platform. Ook wordt er van iedere voetbalwedstrijd een audio-verslag gedaan, zodat slechtzienden ook de wedstrijd kunnen volgen.

Het stadion beschikt over verschillende horecamogelijkheden. Ook zijn er per ring twee EHBO-posten aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om een zaal te huren, voor een vergadering of een feest. In de Amsterdam Arena is een rookverbod. Onder de 18 jaar wordt er geen alcohol geschonken.

Contactgegevens

De Amsterdam Arena is gevestigd aan de ArenA Boulevard 1 in Amsterdam. U neemt telefonisch contact op via 020-3111333. U kunt ook een e-mail sturen naar info@amsterdamarena.nl of uw schriftelijke post adresseren aan Amsterdam ArenA, postbus 22981, 1100 DL in Amsterdam.
Voor informatie over de rondleidingen belt u naar 020-3111336 of stuurt u een e-mail naar tour@amsterdamarena.nl.

De Amsterdam ArenA is te bereiken met de auto, fiets of met het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt, kunt u deze parkeren in de omgeving van het stadion. Tegenover hoofdingang E van de Amsterdam ArenA is er een fietsenstalling aanwezig.

Als u met het openbaar vervoer komt, heeft u de keuze uit de trein, bus of metro. Het stadion ligt op 5 minuten lopen van NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA. Metro 50 en 54 stoppen op datzelfde station, waarvandaan het enkele minuten lopen is naar het stadion. Er rijden diverse buslijnen richting het stadion.

Contact met Amsterdam ArenA

Openingstijden Amsterdam ArenA klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:30
Dinsdag
09:00 -17:30
Woensdag
09:00 -17:30
Donderdag
09:00 -17:30
Vrijdag
09:00 -17:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Amsterdam ArenA klantenservice

Contact met Amsterdam ArenANummer
Algemeen020 - 311 13 33

Overige contactmogelijkheden Amsterdam ArenA klantenservice

Amsterdam ArenA opzeggen

Amsterdam ArenA direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/amsterdam arena.

Amsterdam ArenA ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Amsterdam ArenA? Laat ons je ervaring met Amsterdam ArenA weten!
Beoordeel Amsterdam ArenA

Adres Amsterdam ArenA klantenservice

ArenA Boulevard 1
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Amsterdam ArenA klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Amsterdam ArenA klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Amsterdam ArenA Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Amsterdam ArenA klantenservice?