OneFit

OneFit is het meest flexibele sportlidmaatschat dat er bestaat. Het geeft u met één en hetzelfde lidmaatschap toegang tot de beste sportscholen en –studio’s in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. OneFit is in 2013 opgericht door twee fervente sporters die ondanks hun passie toch verveeld raakten. Volgens hen kon dit worden verklaard door de eentonigheid van steeds dezelfde locatie. Sporten moest volgens hen diverser en leuker zijn, maar ook makkelijker. Met een flexibel membership kunt u het sporten beter afstemmen op het moderne leven. De afwisseling tussen de grote hoeveelheid locaties en de faciliteiten en lessen die zij aanbieden, stimuleren u als klant bovendien om te blijven sporten.

Flexibiliteit en gebruiksgemak

OneFit richt zich op u als sporter met een druk, modern leven. Het gebruik van het lidmaatschap is daar dan ook geheel op aangepast. OneFit werkt namelijk met een app, waarin u een overzicht vindt van alle locaties en de aangeboden lessen. Via de app reserveert u een les uit het rooster, of kiest u ervoor om vrij te gaan trainen. Via een check-in geeft u aan deel te nemen. Per periode mag u dezelfde locatie maximaal vier keer reserveren. Dit om verveling te voorkomen en u te stimuleren het overige aanbod in de stad uit te proberen.

Contact met OneFit

OneFit streeft ernaar om u zo duidelijk mogelijk inzicht te geven in de mogelijkheden van het flexibele sporten. Heeft u ondanks dat toch een vraag die niet beantwoord kan worden door de website, of heeft u een klacht of opmerking? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van OneFit. Deze bereikt u middels het telefoonnummer 085 8884826. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 21.00 bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 15.00.

Instagram: https://www.instagram.com/onefit.global/

Openingstijden OneFit klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
OneFit

Telefoonnummer OneFit klantenservice

Telefoonnummer
085 8884826
Belkosten
Lokaal tarief

Adres OneFit klantenservice

Overschiestraat 182
1062 XK Amsterdam

E-mailadres OneFit klantenservice

E-mailadres

OneFit opzeggen

OneFit direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/onefit.

OneFit ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “OneFit”

  1. Goed concept, ben er vorige week mee gestart. Ben er benieuwd.

  2. Heel leuk, heb dit van een vriendin en we gaan samen naar verschillende gyms. Bevalt heel erg goed.

  3. Jaartje lid, bevalt erg goed! Leuk concept.

  4. Lid geworden in Amsterdam en het is echt super, kan nu flexibel naar de sportschool waar ik naartoe wil. Super!

  5. Geweldig concept, voor mij is dit ideaal omdat ik veel op verschillende locaties werk. Ik kan dan tussendoor eenvoudig sporten. Ik hoop dat er snel meer sportscholen aansluiten. Groet, Bert

Plaats een reactie