Ajaxshop

 klantenservice

Over de Ajaxshop

De Ajaxshop is een winkel nabij de Amsterdam ArenA waar u een grote diversiteit aan officiële Ajax artikelen kunt kopen. De artikelen die u hier aan kunt schaffen zijn onder andere het uit- of thuis tenue van Ajax, sjaaltjes en Ajax kleding voor kinderen. Ajax is een Amsterdamse Nederlandse profvoetbalclub uit Amsterdam. De club werd opgericht in 1900 en is een van de traditionele topclubs in Nederland. Ajax speelt sinds de oprichting van de Eredivisie onafgebroken in deze hoogste divisie. Sinds 1996 speelt de club de thuiswedstrijden in de Amsterdam ArenA. Via de Ajaxshop kunt u online of in de winkel zelf artikelen kopen.

Assortiment

In de Ajax Shop kunt u originele wedstrijdkleding of retroshirts bestellen, maar u vindt er natuurlijk ook allerhande artikelen voor de echte fan. De Ajaxshop heeft een groot aanbod aan Ajax vrijetijdskleding. Dit zijn onder andere T-shirts, badjassen, boxershorts, tanktops, rugby shirts en sweatshirts. Voor baby’s en kinderen zijn er ook allerlei artikelen te krijgen in de Ajaxshop, zoals slofjes, pyjama’s of een Ajax dekbedovertrek. Zo bent u er helemaal zeker van dat uw kind helemaal Ajax minded is. Hiernaast zijn er ook Ajax vlaggen, Ajax lunchboxen, koffiemokken, glazen, borden, Ajax tassen, portemonnees, trainingstassen, reistassen, wenskaarten, ballen, petten en dartpijltjes te koop. Voor de actuele voorraad in de Ajaxshop kunt het beste telefonisch contact opnemen. De voorraad in de online Ajaxshop en de Officiële Ajaxshop bij de ArenA zijn namelijk verschillend. Artikelen die online op werkdagen voor 22:00 uur zijn besteld worden de zelfde dag nog verstuurd, u heeft uw artikel dan al de volgende dag in huis. Mocht het artikel of de maat niet goed zijn dan kunt u deze gratis retourneren.

Contact

De klantenservice van de Ajaxshop is te bereiken via het telefoonnummer 0900-232-2529 van maandag tot en met zaterdag. Op maandag is de klantenservice te bereiken van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Dit telefoongesprek kost € 0,35 cent per gesprek. Als u een vraag heeft over de Ajaxshop kunt u ook mailen naar het emailadres ajaxshop@ajax.nl of het contactformulier op de website invullen. Het adres van de Ajaxshop is Amsterdam ArenA, ArenA Boulevard 1-3, 1101 AX Amsterdam Zuid-Oost. De Ajaxshop is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Op de laatste zondag van de maand is de Ajaxshop geopend van 12:00 tot 17:00 uur. In de zomermaanden (1 mei t/m 31 augustus) gelden aangepaste openingstijden. Op wedstrijddagen is de Ajaxshop vanaf 10:00 uur tot een half uur voor de wedstrijd geopend. Tijdens de wedstrijd is de Fanshop gesloten. Na afloop is de Ajaxshop nog een halfuur geopend.

Contact met Ajaxshop

Openingstijden Ajaxshop klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ajaxshop klantenservice

Contact met AjaxshopNummer
Algemeen0900 - 232 25 29

Overige contactmogelijkheden Ajaxshop klantenservice

Ajaxshop opzeggen

Ajaxshop direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ajaxshop.

Ajaxshop ervaringen

5 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ajaxshop? Laat ons je ervaring met Ajaxshop weten!
Beoordeel Ajaxshop

Adres Ajaxshop klantenservice

Arena Boulevard 29
Amsterdam Zuidoost
Rapportcijfer Ajaxshop klantenservice: 4.4

Rapportcijfer is gebaseerd op 5 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Ajaxshop klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Ajaxshop klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ajaxshop Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ajaxshop klantenservice?

5 reviews over “Ajaxshop”

 1. Rapportcijfer: 2

  Dat komt omdat ze archivaris hebben ontslagen ,die lullen die het nu moeten doen weten niet beter.

 2. Rapportcijfer: 2

  ik wil een keepers kleding bestelen maar zie het nergens staan en bellen is helemaal niet te doen

 3. Rapportcijfer: 8

  Goedendag.
  Als je ajax fanshop wil bellen is er geen direct nr met de winkel zelf.. jammer hoor want je word door verbonden van hier naar daar.
  Aan het einde van de rit krijg je een rekening van telefoonkosten.
  Ik had een vraag over de maat van de ajaxshirts en ben niet in de gelegenheid om te komen.
  Jammer

 4. Rapportcijfer: 8

  Beste ajax ik heb een wens voor iemand hij is fan van ajax en het lijkt me vet als hij een rondleiding kan krijgen in het ajax stadion en naar een wedstrijd kan

 5. Rapportcijfer: 2

  Ben al bijna een week bezig kontakt te krijgen met de ajax fanshop…We hebben 2 tenues besteld en betaald en er maar 1 geleverd gekregen, we vragen ons af wanneer de 2 e komt..
  We balen als een stekker, en zijn erg teleurgesteld in de fanshop…
  Wil echt graag kontakt maar bellen mailen chatten, leverde tot nu toe niets op helaas…