Myprotein

Myprotein is een internationaal en toonaangevend merk voor sportvoeding. Bij deze webwinkel bestelt u onder andere eiwitpoeder, vitamines en mineralen, eiwitrijk voedsel en snackalternatieven. Myprotein werd in 2004 in Manchester opgericht en is inmiddels actief in meer dan 70 landen, die middels het hoofdkantoor in Manchester bediend worden. Het doel van Myprotein is om mensen te ondersteunen in hun fitnesspotentieel en ze te stimuleren hun idealen te bereiken. Geslacht, leeftijd en sportieve ervaring spelen daarbij geen rol. Myprotein heeft een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit voedingswaarde. Alle producten worden door het bedrijf zelf geproduceerd, waardoor externe kosten en hierdoor ook de uiteindelijke prijs voor u als klant zo laag mogelijk gehouden kan worden.

Sportvoeding voor alle behoeften en beperkingen

Om in te spelen op de voedingsbehoeften van sporters, heeft Myprotein ook een reeks vegetarische, veganistische, biologische, zuivelvrije en glutenvrije producten. Op de webpagina zoekt u middels de menubalk eenvoudig naar producten binnen de betreffende categorieën. Zo hoeven uw dieetvoorkeuren- of beperkingen in geen enkel geval een probleem op te werpen. Myprotein maakt bovendien gebruik van de modernste productiemechanismen en de meest geavanceerde testmaatregelen zodat de kwaliteit van de producten aan de hoogste normen voldoet. Behalve sportvoeding voert Myprotein bovendien een assortiment sportkleding en –accessoires voor zowel heren als dames.

Contact met Myprotein

Het is niet mogelijk om contact op te nemen met een telefonische klantenservice van Myprotein. Heeft u een vraag, klacht of opmerking, dan kunt u deze achterlaten via het contactformulier op de website. Myprotein streeft ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Er is geen e-mailadres bekend. Vragen en andere opmerkingen verstuurt u middels het contactformulier op de website, of naar bovenstaand postadres in Groot-Brittannië.

Instagram: https://www.instagram.com/myproteinnl/

Openingstijden Myprotein klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Myprotein

Telefoonnummer Myprotein klantenservice

Telefoonnummer
onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres Myprotein klantenservice

Myprotein Customer Service Department THG, Voyager House
Chicago Avenue, Manchester M90 3DQ, Groot-Brittannië

E-mailadres Myprotein klantenservice

E-mailadres
onbekend

Myprotein opzeggen

Myprotein direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/myprotein.

Myprotein ervaringen

10 ervaringen.

10 gedachten over “Myprotein”

 1. Wacht al 14 dagen op mijn creatine.
  Telefonisch niet te bereiken.
  Via mail geen antwoord op mij vraag
  Lekker allemaal.
  Nooit weer bestel ik hier

 2. Al een maand bezig om mijn bestelling binnen te krijgen.

  Eerst moest ik voor een bepaalde datum contact opnemen als ik geen pakket had ontvangen, zo gezegd zo gedaan en dan krijg je te horen dat er intern onderzoek word gedaan (zijn dan al 2 weken over de bezorgdatum), vervolgens krijg ik een mail met dat er invoerrechten betaald moeten worden (op hun website staat aangegeven dat ze vanuit de EU versturen en je dus geen last van invoerrechten hebt).

  Dan denk je nog oke als het moet dan moet het en sturen ze me een bericht dat ik een mail zou moeten hebben ontvangen om de invoerrechten te betalen, echter heb ik niks ontvangen en dat meerdere malen aangegeven, maar krijg er geen gehoor op en telkens hetzelfde bericht terug met : “Heeft u daarvoor betaald zo ja, kunt u ons een factuur sturen zodat wij een terugbetaling voor u kunnen verwerken.”

  Kortom klantenservice is echt waardeloos en tot op heden niks mogen ontvangen en ook geen geld terug.

 3. Slechte service

  Ik zit inmiddels al bijna een maand te wachten op mijn bestelling.
  De klantenservice trekt op niets , ik krijg steeds hetzelfde antwoord dat ze mij binnen de 3 tot 5 werkdagen zullen beantwoorden.
  In het verleden nooit veel problemen mee gehad maar nu overweeg ik sterk om toch maar lokaal te gaan inkopen voortaan.

 4. Terrible service

  Terrible experience. My order has not arrived and it has been 8 days. What is worse is that Post NL have not received the product yet Myprotein NL say the product is with Post NL. It appears that it may be a scam and I have paid for nothing. Customer support was terrible. I would warn against using this service.

 5. Bestelling heeft wel een aantal dagen nodig voordat het op je deurmat landt. Scherpe prijzen en goede kwaliteit. Nooit problemen mee gehad en talloze bestellingen gedaan.

 6. Ik ben verslaafd aan de proteïne repen. Super goede webshop en met regelmaat hele goede aanbiedingen.

 7. Nummer 1 op het gebied van proteïne shakes! Ik vind de shop echt super, leuke kleding en heerlijke producten.

 8. Bestel alles voor workouts bij Myprotein! Wat een geweldige webshop!

 9. Goede webwinkel, de pindakaas is ook super. Heerlijk om in een vanille shake te doen.

 10. Geweldige repen! Ik maak ook graag eiwitshakes met de pindakaas van MP, moet je proberen!!

Plaats een reactie