Xenos

 klantenservice

Over Xenos

Xenos is Grieks voor vreemdeling en verwijst naar werelds, vreemd. Het bedrijf is in 1973 ontstaan binnen de kruideniersformule van P. de Gruyter & zn.. Zij importeerden artikelen uit het Verre Oosten, die in onze contreien nog niet in de winkel lagen. Ook nu nog vindt u bij Xenos een divers, verrassend en voordelig assortiment aan spullen om het zowel in huis als rondom het huis gezellig te maken. U vindt er een combinatie aan non-food en food producten. Of u nu een bord zoekt voor het dagelijks diner, of een tuintafel om je terras op te fleuren; bij Xenos vindt u het allemaal. Alle producten zijn net iets anders dan de producten die u in andere winkels vindt. Ook de winkelbeleving is anders, het voelt alsof u in een bazaar in het Verre Oosten bent beland.

Xenos beschikt ook over een webshop waar u alle producten kunt bestellen vanuit uw luie zetel. Bestellen bij Xenos.nl heeft vele voordelen:
– Als u voor 20.00 u bestelt, heb je morgen je bestelling in huis
– Bestellingen vanaf 35 euro worden gratis bezorgd
– Er wordt zowel in Nederland als in België geleverd
– U kunt gratis afhalen en retourneren in de 150 winkels
– U heeft 30 dagen bedenktijd
– U kunt achteraf betalen

Door de jaren heen in Xenos hard gegroeid. Het bedrijf telt ondertussen 150 winkels die dagelijks bevoorraad worden vanuit het Xenos hoofdkantoor in Waalwijk.

Xenos klantenservice

Heeft u vragen over een bepaald product of over uw bestelling en wilt u graag in contact komen met de Xenos klantenservice? Dit kan op meerdere manieren. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00u en 18.00u en op zaterdag van 9.00u tot 17u kunt u met Xenos contact opnemen op het telefoonnummer: 088-0274300. Door telefonisch contact op te nemen met de Xenos klantenservice wordt u snel verder geholpen. U houdt best uw ordernummer bij de hand als u een vraag heeft over uw bestelling, net als bij de klantenservice van Blokker . Op die manier bespaart u de medewerker tijd om uw gegevens op te zoeken en kan de medewerker u nog sneller verder helpen. Ook als er zich een storing voordoet op de website van Xenos, neemt u best telefonisch contact op met de klantenservice. Houd er rekening mee dat telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor opleidingsdoeleinden.

Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden om schriftelijk in contact te komen met de klantenservice van Xenos. Zo vindt u op de website een contactformulier dat u kunt invullen. Op deze manier krijgt u binnen 1 tot 3 werkdagen antwoord. Via een persoonlijk bericht op Instagram of Facebook kunt u binnen 1 werkdag reeds een antwoord verwachten. Als u een specifieke vraag heeft over bijvoorbeeld de voorraad in een bepaalde winkel, dan is het aangeraden om direct contact op te nemen met de winkel in kwestie. Via de website van Xenos vindt u snel en eenvoudig de telefoonnummers van alle Xenos-winkels terug. Het Xenos hoofdkantoor bevindt zich aan de Schutweg 8 in 5145 NP Waalwijk.

Contact met Xenos

Openingstijden Xenos klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
09:00 -17:00
Zondag
09:00 -17:00

Telefoonnummers Xenos klantenservice

Contact met XenosNummer
Algemeen0416-674795

Overige contactmogelijkheden Xenos klantenservice

Xenos opzeggen

Xenos direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/xenos.

Xenos ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Xenos? Laat ons je ervaring met Xenos weten!
Beoordeel Xenos

Adres Xenos klantenservice

Schutweg 8
Waalwijk
Rapportcijfer Xenos klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Xenos klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Xenos klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Xenos Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Xenos klantenservice?

1 reviews over “Xenos”

  1. Rapportcijfer: 8

    Kheb een leuk cadeautje gekregen en wil mn complimenten maken met foto en al via mn ipad. Dat kan alleen via instagram, maar daar werk ik niet mee. Het is een groot tekstoerwoud om een alternatief te vinden om dit op een andere manier te doen. Jammer toch?