Vestia

 klantenservice

Over Vestia

Vestia is een woningcorporatie die woningen verhuurt, verkoopt en beheert in heel Nederland. Vestia is vooral actief in de buurt van Rijnmond en Haaglanden. In totaal bezit Vestia 89.000 woningen en 8.000 bedrijfsruimten. Vestia werkt samen met haar medewerkers aan goede, betaalbare en duurzame huisvesting. Vestia investeert ook veel in leefbaarheid en veiligheid in buurten. Eerlijke kansen voor iedereen en het bevorderen van sociale samenhang in wijken zijn begrippen waar Vestia zich samen met andere partijen in de wijken hard voor maakt. Met onder andere de bewoners van de buurten, collega-corporaties en zorgsectoren samen wordt hier aan gewerkt.

Producten en diensten

Vestia verhuurt, verkoopt en beheert goed onderhouden woningen in een fijne buurt. Op de website is een overzicht te vinden met alle projecten waar Vestia op het moment mee bezig is, dit zijn bijvoorbeeld renovatie projecten van bestaande woningen of wijken. Duurzaamheid is voor Vestia van groot belang. Het huidige duurzaamheidsbeleid legt de nadruk op energiebesparing en het gebruik van duurzame bronnen. Dit geldt voor zowel de nieuwbouw als de bestaande woningen.
Vestia zorgt voor goede huisvesting die voor iedereen toegankelijk is, de focus ligt echter op de kwetsbare groepen in de samenleving. De belangrijkste doelgroep bestaat uit huishoudens met lage inkomens. Vestia verhuurt minimaal 70% van de vrijgekomen woningen aan huishoudens met lage inkomens. Verder wordt 90% van de nieuwbouw waarvoor huurtoeslag mogelijk is, aan lage inkomens verhuurt. Ook jongeren vormen een belangrijke doelgroep. Jongeren hebben het vaak moeilijk op de woningmarkt, Vestia wijst daarom een groot aantal woningen specifiek toe aan jongeren. Ook is er een samenwerking met gespecialiseerde instellingen voor jongeren die begeleiding nodig hebben om zelfstandig te leren wonen.

Contact

De klantenservice van Vestia is te bereiken op het telefoonnummer 088 124 24 24 van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 16:30. Op vrijdag is de klantenservice te bereiken van 8:30 tot 12:30. Voor spoedgevallen is dit telefoonnummer ook buiten de openingstijden bereikbaar. Als u schriftelijk contact wilt met Vestia kunt u een brief sturen naar: Vestia, Postbus 29013, 3001 GA, Rotterdam. Op de website vindt u tevens mogelijkheden om via digitale formulieren uw vragen, complimenten of klachten door te geven. Een overzicht van alle bezoekadressen en openingstijden van de kantoren vindt u op de website. De openingstijden verschillen sterk per kantoor. Ook de bezoekadressen van de Raad van Bestuur en de directies zijn hier te vinden. Vestia is ook actief op Facebook, Twitter en YouTube. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Vestia.

Contact met Vestia

Openingstijden Vestia klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Vestia klantenservice

Contact met VestiaNummer
Algemeen088 - 124 24 24

Overige contactmogelijkheden Vestia klantenservice

Vestia opzeggen

Vestia direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vestia.

Vestia ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Vestia? Laat ons je ervaring met Vestia weten!
Beoordeel Vestia

Adres Vestia klantenservice

Kruisplein 15
Rotterdam
Rapportcijfer Vestia klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Vestia klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Vestia klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Vestia Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Vestia klantenservice?

2 reviews over “Vestia”

  1. Rapportcijfer: 8

    goede dag, wanneer word julianalaan 20, zwartewaal weer bewoond? Het huis staat nu een jaar leeg , eerst is het meer dan een jaar onderverhuurd geweest, huurder woont er niet , word alleen maar misbruik van gemaakt voor een uitkering en toeslagen. ik vind dit echt schandalig om de boel te belazeren, en zeker nu met een te kort aan huur huizen, veel mensen staan 10 jaar of meer op de lijst en dit huis staat gewoon leeg, 1 keer in de zoveel word de post gehaald en meer niet.

    met vriendelijke groet vd berg.