Vestia

Over Vestia

Vestia is een woningcorporatie die woningen verhuurt, verkoopt en beheert in heel Nederland. Vestia is vooral actief in de buurt van Rijnmond en Haaglanden. In totaal bezit Vestia 89.000 woningen en 8.000 bedrijfsruimten. Vestia werkt samen met haar medewerkers aan goede, betaalbare en duurzame huisvesting. Vestia investeert ook veel in leefbaarheid en veiligheid in buurten. Eerlijke kansen voor iedereen en het bevorderen van sociale samenhang in wijken zijn begrippen waar Vestia zich samen met andere partijen in de wijken hard voor maakt. Met onder andere de bewoners van de buurten, collega-corporaties en zorgsectoren samen wordt hier aan gewerkt.

Producten en diensten

Vestia verhuurt, verkoopt en beheert goed onderhouden woningen in een fijne buurt. Op de website is een overzicht te vinden met alle projecten waar Vestia op het moment mee bezig is, dit zijn bijvoorbeeld renovatie projecten van bestaande woningen of wijken. Duurzaamheid is voor Vestia van groot belang. Het huidige duurzaamheidsbeleid legt de nadruk op energiebesparing en het gebruik van duurzame bronnen. Dit geldt voor zowel de nieuwbouw als de bestaande woningen.
Vestia zorgt voor goede huisvesting die voor iedereen toegankelijk is, de focus ligt echter op de kwetsbare groepen in de samenleving. De belangrijkste doelgroep bestaat uit huishoudens met lage inkomens. Vestia verhuurt minimaal 70% van de vrijgekomen woningen aan huishoudens met lage inkomens. Verder wordt 90% van de nieuwbouw waarvoor huurtoeslag mogelijk is, aan lage inkomens verhuurt. Ook jongeren vormen een belangrijke doelgroep. Jongeren hebben het vaak moeilijk op de woningmarkt, Vestia wijst daarom een groot aantal woningen specifiek toe aan jongeren. Ook is er een samenwerking met gespecialiseerde instellingen voor jongeren die begeleiding nodig hebben om zelfstandig te leren wonen.

Contact

De klantenservice van Vestia is te bereiken op het telefoonnummer 088 124 24 24 van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 16:30. Op vrijdag is de klantenservice te bereiken van 8:30 tot 12:30. Voor spoedgevallen is dit telefoonnummer ook buiten de openingstijden bereikbaar. Als u schriftelijk contact wilt met Vestia kunt u een brief sturen naar: Vestia, Postbus 29013, 3001 GA, Rotterdam. Op de website vindt u tevens mogelijkheden om via digitale formulieren uw vragen, complimenten of klachten door te geven. Een overzicht van alle bezoekadressen en openingstijden van de kantoren vindt u op de website. De openingstijden verschillen sterk per kantoor. Ook de bezoekadressen van de Raad van Bestuur en de directies zijn hier te vinden. Vestia is ook actief op Facebook, Twitter en YouTube. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Vestia.

Openingstijden Vestia klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08:30 -16:30
Dinsdag
08:30 -16:30
Woensdag
08:30 -16:30
Donderdag
08:30 -16:30
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Vestia

Telefoonnummer Vestia klantenservice

Telefoonnummer
088 - 124 24 24
Belkosten
lokaal tarief

Adres Vestia klantenservice

Kruisplein 15
Rotterdam

E-mailadres Vestia klantenservice

Vestia opzeggen

Vestia direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vestia.

Vestia ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie