Elysium

 klantenservice

Elysium is een sauna- en wellnessresort in Bleiswijk. Gelegen in een mooi natuurgebied vlakbij Rotterdam geeft deze plek zowel uw lichaam als geest een flinke boost. Toegang wordt verleend aan personen vanaf achttien jaar. U kunt ervoor kiezen een los kaartje te kopen, maar ook is het mogelijk een sauna-arrangement te nemen, waarbij een behandeling of een maaltijd is inbegrepen. U heeft de keuze uit een ochtendbezoek (10.00-14.00), een dagbezoek (10.00-23.00) of een avondbezoek (16.30-23.00). Maandelijks worden er ook meerdere badkledingdagen georganiseerd. Het dragen van badkleding is dan gedurende de hele dag verplicht. Elysium beschikt over gratis parkeerplaatsen en is rolstoeltoegankelijk. Echter zijn niet alle faciliteiten ook per rolstoel te bereiken.

Sauna’s, baden en andere faciliteiten

Elysium in Bleiswijk biedt u tal van faciliteiten. U kunt er ontspannen in sauna’s, baden en relaxruimten. Tijdens uw bezoek heeft u maar liefst 29 verschillende sauna’s tot uw beschikking. Er zijn sauna’s met lage temperaturen voor de beginners, sauna’s met milde temperaturen voor de gevorderden en hete saune voor de sauna-experts. In totaal zijn er twaalf warme en koude baden in het resort aanwezig, sommige binnen, sommige buiten. In de relaxruimtes komt u helemaal tot rust op ligbedden, massagestoelen of hangmatten. Tussendoor geniet u van van een hapje of een drankje in een van de drie restaurants die op Elysium aanwezig zijn.

Contact met Elysium

Wilt u telefonisch contact met Elysium opnemen? Dan bereikt u middels 088 0064811 de medewerkers van de klantenservice. Op werkdagen staan de medewerkers u tussen 09.00 en 18.00 graag te woord, in de weekenden en op feestdagen kunt u tussen 09.00 en 12.00 contact opnemen. Ook communicatie via Facebook Messenger of middels het contactformulier op de website is mogelijk.

Instagram: https://www.instagram.com/elysiumwellness/

Contact met Elysium

Openingstijden Elysium klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Elysium klantenservice

Contact met ElysiumNummer
Algemeen088 0064811

Overige contactmogelijkheden Elysium klantenservice

Elysium opzeggen

Elysium direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/elysium.

Elysium ervaringen

9 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Elysium? Laat ons je ervaring met Elysium weten!
Beoordeel Elysium

Adres Elysium klantenservice

Kooilaan 1
2665 KR, Bleiswijk
Rapportcijfer Elysium klantenservice: 6.6

Rapportcijfer is gebaseerd op 9 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Elysium klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Elysium klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Elysium Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Elysium klantenservice?

9 reviews over “Elysium”

 1. Rapportcijfer: 1

  Krijg mijn geld niet terug na annulering buiten 24 uur

 2. Rapportcijfer: 2

  Had geboekt op woensdag de 4e januari 2023 maar er kwam een privé spoedgeval tussen.
  Ik heb vandaag de hele kermis ingevuld om te annuleren en nu zeggen ze dat het niet mogelijk is.
  Is nog 2 hele dagen !! Waarom
  Niet. Geen wonder dat je wilt dat je vooruit moet betalen.
  Belachelijk bedrijf. Geldzuigers.
  Nooit meer daar !!

 3. Rapportcijfer: 8

  Geen bevestigingmail. Nog antwoord op mijn contact berichten! Geen rechtstreeks nummer. Net helemaal erheen gereden voor mijn vergeten badjas. En de baliemedewerkers weten niks over de contact berichten. Badjas lag er niet.ben gewoon afgewinmpeld als vaste klant. Kom er nooit meer. Plus de rijen altijd lang gaat vd tijd af!!!

 4. Rapportcijfer: 2

  Geen bevestigingmail. Ook geen antwoord op mijn contact formulier die al 2 x verstuurd is na 4 dagen nog niks. Ben maandag mijn zijde badjas vergeten. Kom net helemaal naar elysium voor mijn badjas. Ligt het er niet en staam mensen in de rij mij uit te lachen en te bemoeien of mijn badjas diamanten erop heeft. Dat maar een andere moet kopen. Omdat ik hun tijd verspil want er is altijd een rij bij elysium. Dat is ook een groot mij punt van jullie.ik ben vaste klant en achter de balie kunnen ze mij niet helpen. Omdat ze verder nils weten dus word ik maar afgewimpeld. Ik kom als vaste klant nooit meer maar elysium. Geld willen jullie wel binnen zien komen en door de rij gaat het vd tijd af en er word niks beantwoord nog geen bevestigingsmail.

 5. Rapportcijfer: 8

  Wil via e ticket reserveren,heb reeds betaald,maar bij afronden wordt er steeds gevraagd nogmaals te betalen.is er iemand die kan vertellen wat ik niet goed doe.

 6. Rapportcijfer: 10

  Heerlijk genoten bij Elysium. Ook veel jonge mensen en dat vinden wij vaak wat prettiger. X Lisa en Bart

 7. Rapportcijfer: 10

  Vorige maand ben ik hier samen met mijn vriend geweest. We hebben erg genoten en zijn lekker tot rust gekomen. Wij komen zeker terug. Dank voor de fijne dag.

 8. Rapportcijfer: 10

  Prachtige faciliteit, goed gelegen en genoeg parkeerplek. Daarbij ook vriendelijk personeel en er wordt goed op de hygiëne gelet.