Elysium

Elysium is een sauna- en wellnessresort in Bleiswijk. Gelegen in een mooi natuurgebied vlakbij Rotterdam geeft deze plek zowel uw lichaam als geest een flinke boost. Toegang wordt verleend aan personen vanaf achttien jaar. U kunt ervoor kiezen een los kaartje te kopen, maar ook is het mogelijk een sauna-arrangement te nemen, waarbij een behandeling of een maaltijd is inbegrepen. U heeft de keuze uit een ochtendbezoek (10.00-14.00), een dagbezoek (10.00-23.00) of een avondbezoek (16.30-23.00). Maandelijks worden er ook meerdere badkledingdagen georganiseerd. Het dragen van badkleding is dan gedurende de hele dag verplicht. Elysium beschikt over gratis parkeerplaatsen en is rolstoeltoegankelijk. Echter zijn niet alle faciliteiten ook per rolstoel te bereiken.

Sauna’s, baden en andere faciliteiten

Elysium in Bleiswijk biedt u tal van faciliteiten. U kunt er ontspannen in sauna’s, baden en relaxruimten. Tijdens uw bezoek heeft u maar liefst 29 verschillende sauna’s tot uw beschikking. Er zijn sauna’s met lage temperaturen voor de beginners, sauna’s met milde temperaturen voor de gevorderden en hete saune voor de sauna-experts. In totaal zijn er twaalf warme en koude baden in het resort aanwezig, sommige binnen, sommige buiten. In de relaxruimtes komt u helemaal tot rust op ligbedden, massagestoelen of hangmatten. Tussendoor geniet u van van een hapje of een drankje in een van de drie restaurants die op Elysium aanwezig zijn.

Contact met Elysium

Wilt u telefonisch contact met Elysium opnemen? Dan bereikt u middels 088 0064811 de medewerkers van de klantenservice. Op werkdagen staan de medewerkers u tussen 09.00 en 18.00 graag te woord, in de weekenden en op feestdagen kunt u tussen 09.00 en 12.00 contact opnemen. Ook communicatie via Facebook Messenger of middels het contactformulier op de website is mogelijk.

Instagram: https://www.instagram.com/elysiumwellness/

Openingstijden Elysium klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Elysium

Telefoonnummer Elysium klantenservice

Telefoonnummer
088 0064811
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Elysium klantenservice

Kooilaan 1
2665 KR, Bleiswijk

E-mailadres Elysium klantenservice

E-mailadres
onbekend

Elysium opzeggen

Elysium direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/elysium.

Elysium ervaringen

3 ervaringen.

0 gedachten over “Elysium”

  1. Heerlijk genoten bij Elysium. Ook veel jonge mensen en dat vinden wij vaak wat prettiger. X Lisa en Bart

  2. Vorige maand ben ik hier samen met mijn vriend geweest. We hebben erg genoten en zijn lekker tot rust gekomen. Wij komen zeker terug. Dank voor de fijne dag.

  3. Prachtige faciliteit, goed gelegen en genoeg parkeerplek. Daarbij ook vriendelijk personeel en er wordt goed op de hygiëne gelet.

Plaats een reactie