Zorg en Zekerheid

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

 Over Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar in en rondom Leiden en het Groene Hart die zich sterk maakt voor toegankelijke en betaalbare zorg. Zorg waar de verzekerden gezond van worden én blijven. Want bij Zorg en Zekerheid staat de gezondheid van de klant centraal. Dat is te zien aan de kwaliteit van de dienstverlening, de korte lijnen naar de zorgverleners, en het werken zonder winstoogmerk.. Bij de dienstverlening staan service en kwaliteit voorop

Veelgestelde vragen

Via de website van de klantenservice van Zorg en Zekerheid kunt u direct online regelen, veelgestelde vragen raadplegen en gratis deskundig advies verkrijgen over zwangerschap en diverse andere zorgthema’s. U kunt wijzigingen doorgeven, verzekeringen afsluiten en het betaalgemak ontdekken bij eigen risico. Daarnaast is de mogelijkheid gegeven in te loggen meet uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw zorgverzekering online: MijnZZ. Via MijnZZ kunt u uw declaraties indienen, uw resterende eigen risico raadplegen en uw persoonlijke gegevens en polisgegevens inzien. U kunt inloggen in MijnZZ als u verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid én in het bezit bent van een DigiD. Nieuw in MijnZZ is de Verzekeringcheck. Hiermee kunt u uw huidige verzekering vergelijken met onze andere verzekeringen, wijzigingen doorgeven en uw gezinsleden meeverzekeren op uw polis.

U kunt de klantenservice mailen via het contactformulier op de website of de verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid bezoeken. U kunt hier terecht voor vragen over vergoedingen, wijzigingen, declareren en hoe u een zorgverzekering aanvraagt. U kunt een formulier downloaden en informatie vinden die past bij uw gezinssituatie. U kunt eenvoudig overstappen van uw oude zorgverzekeraar naar Zorg en Zekerheid. Uw zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid kunt u op maat samenstellen en online aanvragen. Zorg en Zekerheid helpt u de juiste verzekering te kiezen.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media uw vraag stellen bij Zorg en Zekerheid. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Facebook pagina. Ook op Twitter kunt u Zorg en Zekerheid bereiken, namelijk via @zorgenzekerheid.

Zorg en Zekerheid Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Zorg en Zekerheid. De klantenservice is op werkdagen  bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur op het telefoonnummer 071 5825825 .

Overige opties

U kunt u abonneren op de gratis digitale nieuwsbrief van Zorg en Zekerheid. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 1 keer per maand. Via deze nieuwsbrief informeert Zorg en Zekerheid u over speciale voordelen en kortingen voor de verzekerden.

 

Contact met Zorg en Zekerheid

Openingstijden Zorg en Zekerheid klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -18:00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Zorg en Zekerheid klantenservice

Contact met Zorg en ZekerheidNummer
Algemeen071 - 58 25 825

Overige contactmogelijkheden Zorg en Zekerheid klantenservice

Zorg en Zekerheid beoordelen

Hoe zou jij Zorg en Zekerheid beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zorg en Zekerheid opzeggen

Zorg en Zekerheid direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zorg en zekerheid.

Zorg en Zekerheid ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Zorg en Zekerheid? Laat ons je ervaring met Zorg en Zekerheid weten!
Beoordeel Zorg en Zekerheid

Adres Zorg en Zekerheid klantenservice

Haagse Schouwweg 12
Leiden

Laat ons je ervaring met de Zorg en Zekerheid klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Zorg en Zekerheid klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie